Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Jak w ogóle można go lubić? Zero aktorskiego kunsztu. Totalne dno.

użytkownik usunięty
robokopo

nie nie.. nie zrozum mnie zle, nie chce tu prowadzic jakichs wielkich konwersacji, po prostu wypisalem rady zyciowe ktore Ty dajesz innym i brak logiki w Twoich wypowiedziach, to wszystko =]

Ja nie daję żadnych życiowych rad. Proszę wskazać paluszkiem, gdzie takie widzisz u mnie.

"To wszystko" - To wszystko dla ciebie. Logiki w moich wypowiedziach nie widzisz, bo się ze mną nie zgadzasz.

robokopo

Na przyklad tutaj:
"Może lepiej zachowaj tego typu słowa jak "kocham" dla kogoś z krwi i kości: męża, ewentualnie dzieci".

rybcia13

A widzisz tam słówko "może", a "lepiej" widzisz? A może nawet "ewentualnie" dostrzegasz? Sądzisz, że moi adwersarze swoje wypowiedzi aż tak łagodzą? Sądzisz, że po takim trójstopniowym zmoderowaniu to jeszcze jest rada? Może to sugestia, może pytanie retoryczne? Słyszałaś w ogóle coś takiego? Zwróciłaś na to uwagę, o istna wrodzona inteligencjo?

robokopo

1. Umiejetnosc "odwracania kota ogonem" opanowales do perfekcji.
2. Tak, uwazam, ze jest to rada.

rybcia13

"Umiejętność "odwracania kota ogonem" opanowałeś do perfekcji" - Też mogę powiedzieć, że to jest rada, w której mi radzisz, żebym nie odwracał kota ogonem.

Rada sensu stricto musi być w trybie rozkazującym, ewentualnie łączącym (Radzę ci, byś...). Inaczej to tylko twoje domysły. Oczywiście twoja ckliwa duszyczka ma udział w ich takim, a nie innym, sklasyfikowaniu...

rybcia13

I co to ma być? Pierdek? Wielce wymowny pierdek?

robokopo

Nie, to nie jest pierdek. Musze ci powiedziec, ze bardzo rzadko pierdze, w przeciwnienstwie do facetow, zreszta sam wiesz. Musialam isc do piekarni po chleb i przez przypadek skasowalam post i wyslalam pusty. Czy ta odpowiedz ckliwej duszyczki cie zadowala?

rybcia13

Nie wiem, czy mnie zadowala. Nie rozpatruje tego w takich terminach...

Poza tym, z tego, co słyszałem, to właśnie paniom chce się pierdzieć, jak mają ciotę...

robokopo

Sam jestes ciota. Taki poliglota a tu z ciota wyjezdza.
Kazdy facet jakiego znam pierdzi non stop, zreszta TY pewnie tez - w stolek!

robokopo

a co dzisiaj tak cicho?

użytkownik usunięty
robokopo

wskazałem wcześniej, przeczytaj jeszcze raz....

olka433

a mozna :] Polecam zobaczyc wiecej filmow z jego udzialem niz jeden:]

monisia233

zgadzam się :) a zresztą w komediach też wypada fajnie, więc nie przesadzajcie ludzie z tym hejtem :P

użytkownik usunięty
olka433

yyyyyyy.... to czemu dalas mu 10/10 i ulubionego aktora....?

olka433

Jest wyżej oceniany niż Sean Connery. Gimbusom i siusiumajtkom powinni wprowadzić ograniczenia na filmwebie.

Aldon

Kolejny osobnik, ktory bierze sobie ten zas.rany ranking do serca! Wyluzuj chlopie!
Powiadasz, ze siusiumatkom i gimbusom maja wprowadzic ograniczenia? dodaj jeszcze do tego napalonych dojrzalych facetow, ktorzy daja aktorkom 10/10 za ladna pupe!

rybcia13

Nigdy nie widziałem na tym forum dojrzałych napalonych facetów rozdającym oceny na tyłek. Napaleni faceci nie marnują tu czasu bo znają ciekawsze strony erotyczne. Za to nastoletnie dziwice znalazły tu sobie miejsce by wzdychać do drewnopodobnych pseudoaktorów.

olka433

Nędzna prowokacja. Zdecydowanie ;-)