Heej! Mam bardzo dużo czasu i chciała bym pooglądać trochę filmów z Ryan'em. Jakie filmy z jego udziałem są warte obejrzenia? Oglądałam już "Narzeczony mimo woli", "Green Lantern", " Pogrzebany" i "X-men Geneza: Wolverine". Proszę o pomoc.
Jak masz dużo czasu to leć po kolei :) Ja ostatnio oglądałam Chaos Theory i podobał mi się. Wieczny student i Zostańmy przyjaciółmi bardzo przyjemne komedie
Ja boję się obejrzeć, widziałam kilka zdjęć i lekko mnie przeraziły mimo, że nie było na nich duchów, psycholów itd. ;D
Właśnie skończyłam oglądać "Smokin' Aces" i gorąco polecam. A jeżeli chodzi o jego klatę w najlepszym wydaniu to polecam "Amityville" i "Blade: Mroczna Trójca", chociaż to przecież aktor, który ma do zaoferowania nie tylko klatę - twarz też ma piękną :D
Smokin Aces też mi się podobało, bardzo przyjemny film. A Blade: Mroczna Trójca warto obejrzeć choćby dla samej jego klaty :P A jak wasze odczucia po Zielonej Latarni? Widział już ktoś? Muszę przyznać, że nigdy nie przepadałam za filmami o herosach, ale ten akurat oglądało się w miarę przyjemnie, i świetny efekt dawała technika 3D
Ja kocham ten film! Mam z nim plakat w pokoju xD A strasznie mi się podobał, chciałabym to zobaczyć jeszcze raz ("Green Lantern") :) Blada mam już na DVD xD A "Amityville" to jest bardzo straszny? Sorki, ale ja po horrorach mam dziwne sny...
Z horrorami jest tak, że różne rzeczy straszą różnych ludzi, ale jeśli źle znosisz horrory, to myślę, że ten może Cię przerazić - ma kilka ujęć, od których skóra cierpnie.
Też zbieram się już od jakiegoś czasu do obejrzenia Amityville, ale mam taki problem, że właśnie bardzo nie lubię horrorów. Może kiedyś się skuszę :)
A ja dziś byłam na bardzo fajnym horrorze o wampirach! Polubiłam Colina Farrell'a ;D Ale to był tak świetny film :)
Mówisz o Postrachu Nocy? Też bym z chęcią obejrzała, nie wydaje się straszny, a od dawna lubię Farrella.
A mnie raz nie wpuścili ;) Mam 14 lat i to im przeszkadzało (film jest od 15 lat), musiałam jechać do innego kina :P A film bardzo fajny, jak już mówiłam.
Mnie raczej wpuszczą, mam już 17 :) Skoro polecasz to może faktycznie się wybiorę. No i czekam na "Zamianę Ciał" z Ryanem!
Ja też, a ponieważ mam wielu ulubionych aktorów prawie ciągle jestem w kinie :D A na filmy z Ryanem bardzo chętnie chodzę :)
A widziałaś może "o północy w paryżu" bo zastanawiam się czy się nie wybrać. Lubię twórczość Allena, ale nie wszystkie jego filmy przypadły mi do gustu
Kurcze, nikt szanownej koleżance nie polecił do tej pory "Na pewno być może"?! Uwielbiam ten film i moim zdaniem to jedna z najlepszych ról Reynoldsa. Polecam z całego serca!