Ryan ReynoldsI

Ryan Rodney Reynolds

8,4
93 844 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Reynolds

Heej! Mam bardzo dużo czasu i chciała bym pooglądać trochę filmów z Ryan'em. Jakie filmy z jego udziałem są warte obejrzenia? Oglądałam już "Narzeczony mimo woli", "Green Lantern", " Pogrzebany" i "X-men Geneza: Wolverine". Proszę o pomoc.

Zafinka

Jak masz dużo czasu to leć po kolei :) Ja ostatnio oglądałam Chaos Theory i podobał mi się. Wieczny student i Zostańmy przyjaciółmi bardzo przyjemne komedie

Nadi

Dzięki :) Na pewno obejrzę "Zostańmy przyjaciółmi"

Zafinka

"Świetliki w ogrodzie", jeden z niewielu filmów, gdzie Reynolds mógł się wykazać i to nie klatą.

RunningScared

W filmie też nie pokazali w całości jego klaty :P Pępka nie miał podobno ;D

Zafinka

Amityville, trochę inne wcielenie, ale film przyjemny:)

GreenBerry

Ja boję się obejrzeć, widziałam kilka zdjęć i lekko mnie przeraziły mimo, że nie było na nich duchów, psycholów itd. ;D

Zafinka

Pępka nie miał w "Dziewiątkach". :)

RunningScared

No tak, sorki już mi się mylą xD

Zafinka

Właśnie skończyłam oglądać "Smokin' Aces" i gorąco polecam. A jeżeli chodzi o jego klatę w najlepszym wydaniu to polecam "Amityville" i "Blade: Mroczna Trójca", chociaż to przecież aktor, który ma do zaoferowania nie tylko klatę - twarz też ma piękną :D

aga_chan

Smokin Aces też mi się podobało, bardzo przyjemny film. A Blade: Mroczna Trójca warto obejrzeć choćby dla samej jego klaty :P A jak wasze odczucia po Zielonej Latarni? Widział już ktoś? Muszę przyznać, że nigdy nie przepadałam za filmami o herosach, ale ten akurat oglądało się w miarę przyjemnie, i świetny efekt dawała technika 3D

Nadi

Mi się akurat "Green Lantern" średnio podobał, ale plakat na ścianie i tak wisi :D

aga_chan

Ja kocham ten film! Mam z nim plakat w pokoju xD A strasznie mi się podobał, chciałabym to zobaczyć jeszcze raz ("Green Lantern") :) Blada mam już na DVD xD A "Amityville" to jest bardzo straszny? Sorki, ale ja po horrorach mam dziwne sny...

Zafinka

Z horrorami jest tak, że różne rzeczy straszą różnych ludzi, ale jeśli źle znosisz horrory, to myślę, że ten może Cię przerazić - ma kilka ujęć, od których skóra cierpnie.

aga_chan

Dzięki, ale pewnie i tak kiedyś obejrzę, ale kiedyś...

Zafinka

Też zbieram się już od jakiegoś czasu do obejrzenia Amityville, ale mam taki problem, że właśnie bardzo nie lubię horrorów. Może kiedyś się skuszę :)

Nadi

A ja dziś byłam na bardzo fajnym horrorze o wampirach! Polubiłam Colina Farrell'a ;D Ale to był tak świetny film :)

Zafinka

Mówisz o Postrachu Nocy? Też bym z chęcią obejrzała, nie wydaje się straszny, a od dawna lubię Farrella.

Nadi

A mnie raz nie wpuścili ;) Mam 14 lat i to im przeszkadzało (film jest od 15 lat), musiałam jechać do innego kina :P A film bardzo fajny, jak już mówiłam.

Zafinka

Mnie raczej wpuszczą, mam już 17 :) Skoro polecasz to może faktycznie się wybiorę. No i czekam na "Zamianę Ciał" z Ryanem!

Nadi

Ja też, a ponieważ mam wielu ulubionych aktorów prawie ciągle jestem w kinie :D A na filmy z Ryanem bardzo chętnie chodzę :)

Zafinka

A widziałaś może "o północy w paryżu" bo zastanawiam się czy się nie wybrać. Lubię twórczość Allena, ale nie wszystkie jego filmy przypadły mi do gustu

Nadi

Jeszcze nie... Ale wybiorę się niedługo :)

Zafinka

Kurcze, nikt szanownej koleżance nie polecił do tej pory "Na pewno być może"?! Uwielbiam ten film i moim zdaniem to jedna z najlepszych ról Reynoldsa. Polecam z całego serca!

kangaroo94

Ja poleciłam, żeby leciała po kolei ze wszystkimi :P Zgadzam się, Na pewno, być może bardzo przyjemny film :)