jak i z twarzy byłego prezydenta stanów zjednoczonych. Taki typowy ogr bez rozumu i do tego drewniany. Tak sobie pomyślałem a potem 2 wywiady jakie z nim widziałem, mnie w tym utwierdziły.
Szkoda, bo zepsul Safe House.
Mógłbyś nakierować mnie na te wywiady bo oglądałam z nim kiedyś Top Gear i wydał mi sie bardzo zabawnym i sympatycznym facetem a głupota wcale nie uderzała z jego twarzy. Nie jest aktorem wybitnym i nie będzie ale gra przyzwoicie a Safe House wcale nie stracił na wartości z nim w obsadzie.
Nie potrafię ocenić męskiej aparycji, pewnie dlatego, że homo nie jestem... Ale sądzę, że od niego jest masa przystojniejszych aktorów ;)
E tam niby kto?
Jedni sa przystojni, inni seksowni, jeszcze inni po prostu mają to coś. Ale Reynolds ma cuuudowne spojrzenie i uśmiech. Jest wielu innym aktorów, którzy wyglądają na głupków np Tom Hanks ;) mimo dobrej gry aktorskiej wciąż uważam, że w Gumpie po prostu był sobą ;)
Mi Hanks nie wygląda na głupka. Nie oceniam faceta pod względem tego jak działa na kobiety, bo ni umiem, oceniam go po prostu jako osobę grającą swoją role ale zawsze podświadomie odbieram go też jako człowieka. Do tego zestawiono go z aktorskim geniuszem w tym filmie, plamy oleju w brudnej wodzie tak łatwo nie zobaczysz ale już taka sama plama oleju w czystym basenie jest widoczna.
W 2 stronę mogę za to podać wiele b. ładnych aktorek które są po prostu głupie, im też zazdroszczę? =D