Z przed paru lat (taki co jest na zdjęciu)
Czy taki co grał w Blade Trinity (z bródką i dużymi mięśniami)
???????????
Jest tak słodki i ma taki seksowny błysk w oku, ze uwielbiam go w absolutnie KAŻDYM wcieleniu :)))))) chociaż jednak bez brody, gdybym już musiała wybieraż, bo mięśnie są jak najbardziej OK :)))
hmm...pamietam z 'oni ona i pizzeria' i choc byl tam skromnej budowy to byl slodki:) ale w 'blade trinity'...ooooo...slodki to za malo powiedziane;) czytalam ze specialnie do tej roli przybral na wadze (25 pound, czy jakos tak nie wiem ile to na kg) i postaral sie o miesnie. mial do pomocy 2 trenerow i odpowiednia diete:)w jednym z wywiadow powiedzial ze w czasie krecenia filmu zaczal znowu 'normalnie' jesc i troche miesnie mu zanikly wiec go wyslali znowu na silownie:) no brzuszek to teraz ma niezly ;):)))
Oj znałam go z wcześniejszych filmów jako słodkiego chłopca, ale w Blade III juz taki słodki nie był!!! Z tymi mięśniami i bródką podoba mi się 100 razy bardziej!!!;o)
Czy ja wiem... Według mnie mógłby nie zapuszczać brody, bo bez niej wygląa tak ładnie :). Ale oczywiście muskuły zostawiam! Faktycznie bardziej znam go z filmów, gdzie był młodszy i taki Ryan przypadł mi do gustu. No ale on dorósł i nie moze ciagle wyglądać jak kiedyś, to się za siebie wziął i pozmieniał co nie co w wyglądzie. Ale przystaje przy jego starszej wersji :P.
Mnie osobiście najbardziej podobał się w Blade:Trinity. Wyrąbiście wyglądał, na zdjęciu powyżej również superniasto wygląda :)
Dla mnie on jest cudowny w filmach : wan wilder i Just friends...................... Jest taki slodki, takie ma boskie cialo :*:*:* ech...............jest cudowny, taaaki piekny , ma bardzo piekn :)
OJEJ....w Bladzie wyglada poprostu cudownie!!!A na dodatek postac ktora gral miala cienty jezyk co jeszcze bardziej mi sie w nim podobalo!!!!:P:P
Jak zobaczyłam go w Blade to był niezły szok. Znałam go z już z innych filmów ale jakoś nigdy nie zwróciłam na niego większej uwagi... I to był bład! Jest maksymalnie seksowny, boski i w ogule :))) Z brodą i przypakowany wygląda najlepiej. Choć bez bródki też jest niczego sobie :*
I ma super głos ;D