Ryan ReynoldsI

Ryan Rodney Reynolds

8,4
93 834 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Reynolds

Suuuuuper przystojniak;) Nic, tylko pozazdrościć Scarlet=]........................................

magdalenka3084

Ja się raczej zastanawiam...Jak on się mógł z nią ożenić?!? Scarlet Johansson jest brzydka i raczej niezbyt inteligentna z tego co słyszałam.Jak on mógł! Gdzie się podział jego gust?

Leticia

a co poznalas ja osobiscie?? czy slyszalas od jej najlepszej przyjaciolki :D

eroszk

w ogóle to zacznijmy od tego, że to ja miałam za niego wyjść ! ;

kabaretka

oł jesss :) ja w kolejke sie ustwiam za Toba - gdyby przypadkiem sie kiedys rozwiodl....:D

eroszk

A ja jestem po tobie :)

Nie lubię Scarlett (nawet nienawidzę), ale życzę im szczęścia.

kabaretka

dzieci miec nie będą bo Scarlett jest przeciwna zachodzenia w ciążę. W jednym z wywiadów powiedziała że nie rozumie kobiet które chcą mieć dzieci gdyż jest to oszpecanie własnego ciała- nieco bulwersujące no ale cóż, oni wszyscy maja nie równo pod sufitem;p:)

Power_Attraction

Mają adoptować. Reynolds ma brata z adopcji, więc jest za, a Scarlett ma swoje dziwne wizje, więc pewnie on na to pójdzie. W gruncie rzeczy, któreś z nich może być bezpłodne :)

eroszk

he he,no jasne ,że nie znam jej osobiście :D
Po prostu czytałam o niej różne artykuły i na tej podstawie stwierdzam ,że nie grzeszy inteligencją:
np. jej wypowiedż:
"Nigdy nie miałam zamiaru nikogo szokować. Ale też nigdy nie ukrywałam, że uwielbiam seks. Jestem wolną kobietą, nie czekam na okazje i biorę inicjatywę w swoje ręce. To, że widziano mnie w windzie czy samochodzie, to był przypadek. Nie chciałam nikogo szokować - miałam okazję, więc z niej skorzystałam. Byłabym głupia, gdybym nie skorzystała z okazji do pokochania się z ładnym chłopakiem"

żródłó - "Tele Tydzień"

albo

źródło: megafon.pl
Chusteczka do nosa Scarlett Johanson trafiła na aukcję internetową eBay.
Gwiazda wystąpiła niedawno w programie telewizyjnym Jaya Leno nękana ciężkim przeziębieniem. Johansson zostawiła w studiu chusteczkę, którą wycierała nos w czasie rozmowy. Stacja telewizyjna NBC postanowiła sprzedać niecodzienną pamiątkę, a zyski przekazać na cele charytatywne.

http://www.kozaczek.pl/img/d/780.jpg

To jest tylko moja opinia ,a chyba każdy może wyrazić swoje zdanie...

Leticia

Ah, co za wiarygodne zrodla przedstawilas ;] naprawde wierzysz we wszystko co pisza w tego typu gazetach czy na takich portalach?

Co do tematu- ja lubie zarowno Jego jak i Ją, uwazam ze slicznie ze soba wygladaja i nic tylko zyczyc im szczescia

Phony

Kurczę!To niesamowite jak taki nieistotny temat może się rozwinąć.Nieważne .Każdy ma swoje gusty i guściki :) .Każdy lubi danych aktorów i aktorki ,a innych nie lubi.Po prostu: peace ludziska !!!

Leticia

peace peace :D
ja tam do niej nic nie mam - podobno jest seks bomba - o czym mi trudno powiedziec...
whatever - najwazniejsze ze ma taaaaakiego mezaaaa aaaaaaaa ;D

eroszk

Ja jestem rozczarowana jego wyborem, fajni faceci zawsze biorą sobie niepoprawne panie. Nie mówię, że ja jestem dla niego bardziej odpowiednia, bo nie, ale widziałabym go u boku innej. Ja Scarlett nie lubię, nie podoba mi się i ogólnie jestem na nie. Ale to jego dom, nie? Poza tym to taki trochę syndrom Johnego Deppa- okropne te laski miał i ma :) Reynolds chodził z Morisette (czy jak jej tam), która też jest dla mnie aseksualna. A Rayan jest chyba bardzo miłym facetem, mnie w nim kręci nie tyle jego klata, co charakter i poczucie humoru. Nie pasuje mi to do Scarlett. Ale zobaczymy co kot przyniesie, niech im się póki co wiedzie .

Leticia

O rany z każdym filmem coraz bardziej mi się podoba.
Oglądaliście The Proposal? Ach.......... :]

magdalenka3084

Ahh... tylko pozazdrościć. Oboje piękni, bogaci, sławni ;) Myślę, że to jedna z niewielu par, które mają szanse na udany związek w show-biznesie. Prowadzą normalne, spokojne życie, a w dodatku nie sprzedawają szczęścia prasie.

Junia

Do czasu aż jej się znudzi, jak było z Justinem Timberlake'em. Ona jest piękna, ma ciało, znajdzie się młodszy lub przystojniejszy i tyle będzie z ich związku. Narazie go kocha, ale do czasu... Tak mi się wydaje.