a raczej zaręczyła się z innym (na to samo wychodzi) i znów biedaczek został na lodzie. Ciekawe kim się teraz pocieszy. Najpierw była Alanis (związek kilka lat), potem Scarlett (też długo), Ryan to długodystansowiec, wierny widać. Jest szalenie przystojny. Zwrócił moją uwagę już w "Oni, ona i pizzeria". Mogliby go wydać na DVD. Serial nie Ryan'a ;)
Przecież oni nie zerwali ! Scarlett go nie rzuciła tylko obaliła plotki o zaręczynach ale to nie znaczy że zerwała.
Czytałam w wielu gazetach, że zaręczyła się z innym... kilka dni temu czytałam, że nie zaręczyła się z nikim i teraz traf, kto z kim w tym hollywoodzkim światku, ale Reynolds to świetny facet, no i ten kaloryfer na brzuchu ;)
Jeżeli 78 to Twój rocznik, to aż wstyd,że jeszcze nie potrafisz czytać bądź czytasz same nagłówki. Scarlett powiedziała,że się zaręczyła z... Barackiem Obamą, nowym kandydatem na prezydenta Stanów Zjednoczonych. Czasem lepiej poświęcić czas czytaniu,a nie pisaniu głupich postów.
O proszę jaki/a twarda sztuka się znalazła. Ten 1983 to twój rocznik? Nie uczyła mamusia, że do starszych trzeba mieć szacunek? Aż wstyd, że takie głupoty 25 latek wypisuje. Czasem lepiej poświęcić czas na uczenie się kultury niż na pouczaniu starszych (i mądrzejszych) od siebie. :)
Szcunek mam do każdego człowieka, bez różnicy czy ma 10 czy 30 lat. POza tym Twój ostatni post jest na poziomie pogimnazjalnym, więc mam coraz większe wątpliwości co do Twojej wyższości nade mną, jeżeli chodzi o mądrość. Twardą sztukę możesz sobie na dvd oglądać, jeżeli jednak chcesz ze mną dyskutować, wysuń konkretne argumenty i podaruj sobie ataki ad persona, bo 1) mizernie Ci wychodzą, 2) swoim pierwszym postem pokazałaś,iż nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, więc tylko narobiłaś sobie wstydu, twierdząc, że jesteś tutaj od kogokolwiek mądrzejsza. Pamiętaj moja droga- starszy, nie znaczy mądrzejszy, w tym wieku powinnaś to już dawno wiedzieć, więc czas nadrobić zaległości z podstawowych rzeczy.
Aż szkoda odpowiadać na takie posty, więc dodam tylko emotkę :-D
Jak już musisz się tak dowartościowywać to znajdź sobie inną osóbkę, jest nas tu kilka milionów, masz z czego wybierać.
Przykro mi, że nie lubisz siebie, ponieważ poprawna forma powinna brzmieć "lubię nieuków". W tył zwrot naprzód marsz i wracaj do szkoły dziecino :)
Z tego co ja wiem to są razem i ślub planują :)
Ale trzeba przynać, że pasują do siebie :) On wg. siostry i koleżnek boski, piękny, seksowny itd a ona... mniam :) :D :D :D
zaręczeni sa, kochają się - szczęścia życzę! ;D
nawiasem - zgadzam się, że autorka tematu powinna dokładniej czytać wiadomości, a nie rozsiewać tu bzdurne plotki! to tyle ;)
Tylu ją próbowało usidlić. Kochali się w niej, a ona się nimi bawiła. Trafiała na Ryana ( Jeden z ulubionych aktorów moich :) ) i się uspokoiła. Podobno zakochała się w nim i mówi, że jest tym jedynym na którego czekała całe życie :) Zobaczymy czy długo będą razem :)