Ryan ReynoldsI

Ryan Rodney Reynolds

8,4
94 591 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Reynolds

że wyrwał najlepsze du*y w Hollywood (Lively i Johanson)

zuzza8

na to samo zwróciłam uwagę! :)

zuzza8

Zabawne, że wziął ślub ze Scarlett, potem zaczęli kręcic Zieloną Latarnię z Blake, i dziwnym trafem rozwód w 2011 :) a teraz szczęśliwy małżonek Lively :) ja myślę, że jak w pierwszym przypadku to on wyrwał, to w drugim ona zyskała znacznie więcej :D Ale teraz powinni wystąpić wspolnie z żoną w jakimś filmie w którym on będzie grał piekną klatą, a ona pięknymi włosami i cyckami.

zuzza8

takie ciacho? masz wątpliwości,że może mieć każdą piękność?

CelineMarie

Dokładnie. I to nie tylko klata i twarz, ale sposób bycia, mówienia i poruszania się. Albo to tylko gra ;)

zuzza8

Najlepsze? O rany... Akurat Blake była wyjątkowo brzydka a wygląda przyzwoicie po operacjach (zobacz jak wyglądała przed operacją nosa - jak Kulfon). A Scarlett była śliczniutka ale po ciąży wygląda jak wysuszony kołek ciosany. Moim zdaniem jest dużo dużo więcej przepięknych kobiet w Hollywood np. Amber Heard, Eva Longoria, Charlize Theron, Rachel McAdams, Olivia Wilde, Marion Cotillard, Jessica Biel, Amanda Peet, Mila Kunis, Amanda Seyfried itd. Oczywiście są one w przeróżnym wieku i mają przeróżne typy urody i nie muszą się każdemu podobać, a Scarlett można śmiało umieścić między nimi, ale Blake jest moim zdaniem przeciętna do granic możliwości... Szukam co w niej takiego pięknego (gdy ktoś się nią zachwyca) i nie rozumiem - usta nijakie, zęby sztuczne, oczy małe, nos zoperowany... więc chodzi o te doczepione włosy i szczupłą sylwetkę? Bo twarz ma oczywiście przyzwoitą jak zoperowała nos, ale na pewno nie piękną :)