Ryan ReynoldsI

Ryan Rodney Reynolds

8,4
93 844 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Reynolds

panienki go uwielbiaja a geje to juz wogule szaleja jak go widza zniewiesciały jak japierdziu taka pipka z niego

boxer1

Gejem nie jestem jak ostatnio sikałem to na stojąco więc kobietą raczej też nie jestem. A powiem ci, że jak dla mnie to facet jak każdy inny. Jak kobietą się podoba i gejom też to znaczy, że przystojny. Raz chyba w Blade II albo III nie pamiętam widziałem jego brzuch i powiem szczerze zazdroszczę kaloryfera :) Poza tym jak dla mnie to facet ma wygląd cwaniaka intelektualisty człowieka cynicznego. No ale to ja

boxer1

ależ oczywiście, jak facet dba o siebie to od razu gej/zniewieściały. Ma być obrośnięty i cuchnąć??
Aktor średni, ale jest na czym oko zawiesić przyznaje:) ale niektórych ludzi nie zrozumiem chyba nigdy, troszkę obiektywizmu przydało by się :)

Gold_Fish

Jakbyś nie zauważyła to on dość często jest zarośnięty he he

86Korek86

Tak, jak żul spod baru? chyba nie :P

Gold_Fish

dokładnie tak jak żul! w sumie widoczna jest prawidłowość, iż w komeiach jest zawze ogolony a w rezcie filmów z zarostem a więć:
-horror Amitiville Blade3
- sensacja As w rękawie
- dramat Chaos Theory, i to nowe co gra z Julią Roberts

Wszędzie z brodą

86Korek86

haha nie o taki zarost mi chodziło xD porównaj sobie żula spod baru z nim, raczej chodziło mi o całokształt żulów ;]

Gold_Fish

w sumie to ciężko zdefiniować jaki zarost nosi przeciętny żul:) dlatego już się nie kłóce chciałem tylko zauważyć poprzez wymienienie tamtych filmów iż w komediach jest zawsze ogolony a w reszcie - wręcz przeciwnie

86Korek86

:D możliwe nie jest to mój ulubiony aktor, więc nie znam dokładnie jego filmografii, a co do żulów- to ich zarost na pewno jest niechlujny ;];]

boxer1

Pisze się w ogóle. Zrobić dwa błędy w jednym wyrazie to nie lada sztuka;-)

użytkownik usunięty
Binula

O proszę, widzę, że jednak masz jakiś problem ze sobą, skoro wszystkich i wszędzie pouczasz. Miejmy tylko nadzieję, że z tego wyrośniesz. :)

Ech, szanowna koleżanko, o czym tu jeszcze z człowiekiem o Twoim intelekcie porozmawiać? Może o pogodzie? U nas słonecznie, a u Was? Pozdro;-)

Binula

binka1983,a dzisiaj jaka pogoda? :> u mnie pochmurnie. Fajna jesteś :D

boxer1

On jest znewiesciały? hahahahaha nie no poprostu nie moge, zgadzam sie po czesci z pig us'em, wygląda na cynicznego faceta i chyba to najbardziej podnieca kobiety(nie wypada uogólniać, ale mnie to podnieca u mężczyn)ukrzekło mnie to, ze drogi pig us'ie mimo, tego, ze nie masz takiego 'kaloryferka' jak on (to wynika z komentarza)potrafisz powiedziec, ze mu zazdroscisz mówiąc to prosto z mostu, a nie mieszając go z błotem by sie podbudować.
Do autora tematu tylko tyle-
Poza tym jezeli facet nie ma pryszczatej mordy, rozszerzonych porów jak nie starannie zaorane pole buraków cukrowych, pachnie jak milion dolców to jest zniewiesciały? poza tym skąd wnioski o tym, ze jest zniewiesciały? Bo chyba nie z ról jakie grał i z tego, ze ma ciało jak Apollo? nie pozostaje mi nic innego jak zakończyć ten wywód, który pewnie i tak nie zmieni odczuć autora tematu, co szanuje.
Pozdrawiam