Jako Pirelli mnie zaskoczył...;))
Myślałam sobie wcześniej...Jak jemu to wyjdzie...Po łatce Borata,każdy myślał że nie da rady.A tu proszę ;)Świetna gra...I włoski akcent ;D
Znakomita rola. Nie przepadałam za tym aktorem, jakoś nie przypadły mi do gustu jego wcielenia, zarówno Ali G jak i Borat. Swoją grą w "Swenney Todd" udowodnił, że jest bardzo utalentowanym aktorem.
Też byłem mile zaskoczony jego kreacją w Sweeney'm. Za każdy razem śmiałem się z jego udawanego akcentu, wyszedł mu po prostu świetnie.
niby niezle gral w Sweetney Todd (mam nadzieje ze nie zrobilam orta) tego Pirreliego, ale co jak co ta jego wloska wymowa bardziej mi przypominala rosyjski akcent, no ale poza tym gral ok
"niby niezle gral w Sweetney Todd (mam nadzieje ze nie zrobilam orta)"
Małego ot co ;P
Sweeny'm Todd
Albo poprostu Sweeney Todd :))
Pozdrawiam...
"Sweeny'm Todd "
że co? nie bierz się za poprawianie, kiedy sam(a) nie masz pojęcia, jak napisać. przeczytaj sobie gdzieś w jakich sytuacjach stawia się apostrofy.
co do tematu - rzeczywiście stworzył ciekawą kreację. nie miałam pojęcia, że to ona gra w filmie, i za nic w świecie bym go nie poznała. dobrze się odnalazł...
Nie żebym się czepiała...ale poprawiłeś i dalej źle...
Sweeney Toddzie
ogólnie imion angielskich się nie powinno odmieniać z tego co wiem...
wiedziałem wcześniej, że gra w tym filmie (nieźle się zdziwiłem :]) i nie liczyłem na nic wielkiego, ale muszę przyznać, że był boski ^_^
Ja nawet nie skojarzyłem, ze to Borat gra te role!
jestem w szoku, kreacja superowa, śmieszna i wyrazista :)
Co do akcentu - Coen jest językowym geniuszem. Potrafi bez problemu natychmiastowo udawać inny akcent. W ten sposób uwiarygadnia swoje role. Zauważyłem to już dużo wcześniej.
A w Sweeney Toddzie najbardziej to widać tuż przed przed śmiercią, jak w połowie zdania zmienia akcent z US na ITA.