na tym zdjeciu wyglada zupelnie inaczej tak o wiele przystojniej chociaz mi sie nie podoba. pewnie laski na niego leca jak chodzi po ulicy i wyglada jak na tym zdjeciu. brytyjczyk z zydowskimi korzeniami...ciekawe polaczenie. cos z zyda zawsze robi faceta strasznie sexy...
No heh brzmi strasznie rasistowsko, ale ponoć ma korzenie polskie. Przyznaję na tym zdjęciu wygląda niezwykle przystojnie. Dwa razy sprawadzałam czy załadowała się dobra strona. Pozdro :)
ja tam nie wiem ale wydaje sie to bardzo prawdopodobne ze jego przodkowie byli jakimis polskimi zydami bo borat z jakiegos powodu mowi po polsku
Dokładnie jego dziadkowie mieli być Żydami którzy wyemigrowali z terenów Polski. Poczytajcie a potem się wypowiadajcie..
a ja slyszalam ze on dlatego gral w boracie bo pochodzi z kazachstanu:/ ech.. kazdy cos innego slyszal:P
nie brzmi to bardziej rasistowsko od stwierdzenia: "brytyjczyk z polskimi korzeniami...ciekawe polaczenie. cos z polaka zawsze robi faceta strasznie sexy..."
chyba ze mialas na mysli pisownie z malej litery;
dla niektorych uzycie slowa "zyd" w dowolnym kontekscie zawsze bedzie mialo zabarwienie rasistowskie...
szkoda...
i tak wogule to co zabrzmialo niby tak rasistowsko?????
ja jestem ostro uczulona na tym punkcie i nic tu nie brzm rasistowsko. pochwalilam tu tylko zydowskie korzenie..naprawde sa sexxy.
No tia,
nie dość, że sami Polacy robią z siebie pośmiewisko na zachodzie (co 2 słowo to k***a, dużo piją i oszukują, wprowadzają zasadę "po trupach do celu") to jeszcze taki "Borat" w którym dupek mówi po polsku...
Nie mówię, że ten aktor nie jest fajny, ale wizerunek - stereotyp, jaki kreuje raczej nie jest zbyt zachęcający...
To wszystko to jedno wielkie pieprzenie, rasistowskie posty czy też nie co za różnica to jest forum niech każdy pisze tak jak myśli ...
Dla mnie ten gośc jest żałosny ale zarazem śmieszny ...