Czy może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z Salmanem. Mam kilka filmów z jego udziałem i niewiele zaliczę do takich do których kiedyś wrócę. Dla mnie to jeden z najnudniejszych aktorów. czasami nie daje rady obejrzeć filmu z jego udziałem (np. Boże jesteś wielki) jest nieznośny. I daleko mu do wielkich Khanów jak Shah Rukh'a czy Amira czy nawet Saif Ali'ego. Nie mogę znaleźć nawet dobrej jego tapety. Wszędzie wygląda jak góra mięsa i nic po za tym. Jego osoba masakruje nawet dobrze zapowiadające się filmy (np. VEER czy Bo to jest miłość). jedyny film z jego udziałem do jakiego kiedyś wrócę to "Coś się dzieje" ale nie ze względu na Salmana tylko na wzgląd pozostałych aktorów.Czy możecie wyjaśnić mi fenomen tego dla mnie nijakiego aktora?
Szczerze także nie rozumiem, za co niektórzy ludzie go uwielbiają. Jak dla mnie również, jest bardzo marnym aktorem..
szczerze nienawidzilam tego aktora z powodu ze pobil Aishwarye. Zeczelam go lubic niedawno nawet nie wiem czemu ale nawet mam zamiar sciagnoac z nim film. juz mi nie przeskadza. a i obejzcie sobie Kuch Kuch Hota Hai tam naprade super wyglada i super gra.
Jego gra w KKHH zostaje (niestety dla niego) przyćmiona przez Srk i Kajol. W tych nowszych filmach gra okropnie.. napraw lepiej mu szło kiedyś.