Sara Müldner

Sara Wiktoria Müldner

6,2
410 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sara Müldner

Nie lubię jej bo wydaje mi się strasznie zarozumiała a pozatym niby ma taki ogromny talent a jakoś nie zrobila większej kariery i do dziś gra durną panienke w ,,Na dobre i na złe'' taki fajny serial a ona wszytsko psuje. Jedyne co mi się podoba to jej włosy bo są cool:)

__ines__

Jak dla mnie jest strasznie odpychajaca :/..........

__ines__

właśnie włosy to ma jak czarownica :D:D:D

patricia_xD

statystowałem w filmie w którym grała - trzy szalone zera, ona jest przerażająco zarozumiała :|

użytkownik usunięty
takero

Też spotkałam ją w podobnym czasie (jakieś 12, 13 lat temu), kiedy jeszcze nie wyświetlano odcinków "Na dobre i na złe" z jej udziałem i prawie nikt jej nie znał. Na klasowej wycieczce sąsiadowałyśmy pokojami z dziewczynkami ze szkoły francuskiej, zaprosiłyśmy je do siebie, wypytywałyśmy, jak trafiły do Polski i tak dalej, było miło do momentu, kiedy jedna z nas poprosiła je o adresy, żeby wysłać im pocztówki z kolejnego przystanku naszej wycieczki - jedna z nich zrobiła nadąsaną minę i powiedziała, że jest sławną aktorką i nie daje adresu byle komu. Wtedy myślałyśmy, że sobie coś uroiła, potem faktycznie zaczęła się pojawiać w telewizji. No ale byliśmy wtedy małymi dziećmi, może teraz już zachowuje się inaczej.

__ines__

tez jej nie lubie...ta jej mina ja mowi..blee...

Kate_62

coś jest w niej drażniącego. Fakt sprawia wrazenie zarozumiałej. I nie wiem czy wy tez tak macie ale jak ją ogladam w jakimś filmie to mam wrazenie ze nie ma lekkość cały projekt z udziałemm aktorki jest cięzki i mulący tak ze chce się przewinąć ten fragment. Jej ruchy głos jej twarz mimo ze ładna to jednak odpycha

__ines__

Nie mam nic do dziecka, mam zarzut do osób obsadzających Ją. Dziewczyna ma wadę wymowy, jak na ekran dość dużą, i to skreśla ją z kariery przed kamerą. A nie nazywajmy osoby która, nie ma szkół i nie sprawdziła się w wielu rolach aktorką.

dezyderyjczyk

Oj z tym się nie zgodzę. Pamiętam z dzieciństwa, że Sara sporo udzielała się w dubbingowaniu seriali animowanych. Zgoda, że wybitna przed kamerą nie jest, ale akurat w dubbingu sprawdzała się całkiem nieźle. Miała bardzo charakterystyczny głos. Bardzo pasował chociażby do Pippi, czy Phoebe z "Magicznego autobusu". Wady wymowy nigdzie u niej nie wyczułem, więc nie wiem o co ci chodzi. Zresztą gdyby takową miała, nikt by jej nie wziął do dubbingu, nawet przy matce aktorce. Szkoda że już nie bierze udziału w podkładaniu głosu. Srebrny ekran mogłaby sobie darować bez żalu, ale ilu mamy aktorów zajmujących się tylko dubbingiem. Setki! Ona też mogła pójść tą drogą.

__ines__

No i dobrze dla niej, że nie ma parcia na szkło, jak np. Ola Szwed.