Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 068 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

.

użytkownik usunięty

Fascynują mnie aktorki, które nie potrafią grać. Co z tego, że jest ładna? Ma tak drewniany sposób gry, że brak słów, aby opisać jej brak umiejętności aktorskich.
Niech się uczy od najlepszych (Winslet, Portman, czy chociażby Cameron Diaz)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

I co chcesz udowodnić swoim żałosnym zachowaniem? Zero argumentów, zero kultury - to właśnie Ty. I nie, niebój się ja się nie ...off od tego tematu. Podejrzewam, że będę tu dłużej niż Ty, bo Tobą zajmą się moderatorzy. :) Na przyszłość jak nie chcesz dyskutować, nie zakładaj tematów na forum, OK?

użytkownik usunięty
Picard

i nie chłopie - bo jestem dziewczyną, chłopie

Picard

A ja zgadzam się z założycielem tematu. Gellar aktorką jest fatalną
a jeśli chodzi o Diaz to naprawde nie rozumiem dlaczego ludzie nazywają ją aktorką "beznadziejną"
Fakt zagrała w kilku filmach które powstać nie powinny ale nie raz udowodniła iż talentu jej nie brakuje
"Gangi Nowego Jorku", świetny support w "Vanilla Sky", urocza rola w "Sposobie na blondynkę" no i przede wszystkim "Być jak John Malkovich"... dlatego porównywanie Gellar do Diaz to śmiech na sali.

MikeyS

Rolę Buffy zagrała kapitalnie. Potem zaczęto ją obsadzać w poważnych ciężkich rolach, z których nie dało się wydobyc tej lekkości i humoru, który charakteryzował Buffy. Meryl Streep to ona na pewno nie jest i nadaje się tylko do pewnego rodzaju ról, ale w nich sprawdza się świetnie.

ona gra najlepiej ze wszystkich znanych mi aktorek, więc jej nie obrażaj, ale masz rację, że Cameron Diaz jest świetną aktorką

Masz rację. Nic dodać, nic ująć. Jest beznadziejną aktorką.