Zwyczajna blondi, która swoją "sławę" zawdzięcza dość marnemu serialikowi o wampirkach. Nie wiem kto może w ogóle to oglądać. Nie zagrała w żadnym ciekawym filmie(ba, w tych co zagrała pokazała, że ona prawdziwą aktorką to raczej nie jest). Najśmieszniejsze jest to, że duża ilość osób zachwyca się nad jej ponadprzeciętną urodą, a prawdą jest to, że ona jest poprostu brzydka. Nawet cała obklejona tapetą nie podoba mi się. Sztuczna jak plastik.
Nie każdy ma taki gust co ty, jednym się ona podoba innym nie, to zupełnie normalne. Ja osobiście uważam, że jest baardzo ładna, i jest świetna aktorką, obejrzyj np. Szkołę uwodzenia. Do każdej postaci wnosi coś świeżego, naturalnego. A ja bardzo lubie filmy o wampirkach (poza tym nie tylko dlatego, że zagrała w serialu "Buffy: Postrach wampirów" jest sławna, i tak by była nawet gdyby nie zagrała w tym serialu), jest wiele świetnych filmów z nią, nie uprzedzaj sie do osób tylko dlatego, że ktoś się nią zachwyca, ocen ją jeszcze raz, spróbuj subiektywnie, a jeśli nadal będziesz się trzymał swojego zdania... no coz przecież tego nie zmienie. Pozdro dla wszystkich!!!!!!! :))
SMG należy do grona najlepszych aktorek młodego pokolenia...cóż są gusta i guściki...ale jak wiadomo o tym się nie dyskutuje:)
Pozdro dla fanów SMG:)
każdy ma swoje zdanie i nie próbuję go zmieniać, ale według mnie Sarah to jedna z najlepszych aktorek, zagrała w wielu świetnych filmach, nie tylko w Buffy. Poza tym to może aż taka brzydka nie jest co?? Napewno są brzydsze. Moim zdaniem jest całkiem ładna i przede wszystkim naturalna (nie przeszła żadnej operacji plastycznej) więc nie możesz nazywać jej plastikową. Pozdrawiam :D
Napisze kilka pkt ktore wskazuja ze jestes ponadprzecietnie glupia ;/
1. Sarah jest naturalną brunetką
2. Masz cos do jej gry aktorskiej ??? obejrzyj sobie Cruel Intentions
3. Masz cos do jej gry w BTVS ??? obejrzyj chociaz jeden odc 5 lub 6 sezonu
4.Ciekawa jestem jak ty wygladasz ;/
5. Wypchaj sie
brzydka czy ładna to bez sensu troche pisać, bo to przecież kwestia gustu, każdy indywidualnie postrzega, no ale aktorka to z niej nie jest
Taaaaaaaaaaaa, znawca sie znalazł! Poczytaj sobie troszke o SMG i policz ile nagróde zdobyła!!!! (jesli jesteś wstanie;)) SMG to najlepsza aktorka młodego pokolenia!Powtarzałem to i bede powtarzał. Świadczą o tym liczne nagrody które zdobyła...a przyznają je ludzie którzy się znają na rzeczy a nie.........:) Pozdro dla fanów SMG:P