Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 326 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

Co się dzieje, że od roku 2005 wszystkie filmy z SMG to finansowe klapy?
The Return nie dobił nawet do 10 mln.
Southland Tales nie dobiło nawet do 1 mln, a o pozostałych (nie licząc Grudge 2) lepiej nie wspominać.
Sarah mogłaby grać w hitach, a odrzuca propozycje (Gwiezdny pył), albo gra w czymś innym (The Dark Knight), lub ostatecznie tylko ją rozważają i nic więcej (WOnder Woman).
Czy ona w końcu znowu zagra w jakimś hicie?
Ja w nią wierzę...

Promiscuous_Girl

Ja bardzo lubie Sare(moja ulubiona aktorka) i sledze jej kariere i niestety musze sie z Toba zgodzic. Nie wiem czy ogladalas "The air I breathe", co prawda nie wiem jak ten film sobie radzi po premierze(chodzi o wzgledy finansowe), ale film jest swietny goraco polecam, Sara zagrala bardzo dobrze. Ogolnie znakomita obsada i ujmujacy scenariusz. Mam nadzieje, ze ten film okaze sie przelomem i taka furtka na przyszlosc dla Sary:).

Monia_41

Na pewno w "The air I breathe" zagrała świetnie, bo ma talent. Ja równeiż jestem jej fanką i także od kilku lat śledzę jej karierę i po cichu liczę, że Possession (producenci The Grudge, The Ring i Infiltracji) okaże się hitem i otworzy wielką furtkę dla Sarah... Najgorsze jest to, że tak abrdzo chciałam żeby zagrała Wonder Woman, a nic z tego nie wyszło. Mam nadzieję, że i Alice w którym gra główna rolę będzie hitem chociaż kasowym. Wtedy Sarah byłaby popularna...

Promiscuous_Girl

potwierdza sie to cio kiedys napisalem tu na forum z tej laski juz nic nie bedzie :)

kolgrim

i cie to smieszy...??:|

Dann

Nie uwazam, ze z niej nic nie bedzie. To, ze zagrala w kilku slabszych filmach nie przekresla jej daleszej kariery. Osobiscie zycze jej jak najlepiej :)

Monia_41

Ja również, dlatego mam nadzieję, że zagra z jakimś aktorem, z którym filmy sie naprawdę sprzedają...

Promiscuous_Girl

każda gwiazda w swojej karierze ma te 5 minut, nie którym się to ciągnie, a innym szybko kończy, ale mam nadzieję, że Sarah jeszcze zabłyśnie, ale jednak to wszystko zależy od dobrego scenariusza, który będzie umiał się dobrze sprzedac ;)

Lady_Whiskas

Z niej na pewno coś będzie... Nie każdy musi grać tylko w głośnych filmach. Miejmy jednak nadzieję, że niedługo znowu będzie głośno o którymś z jej filmów. Osobiście z tych nowszych chciałabym obejrzeć wszystkie, bo zapowiadają się ciekawie. A liczę, że coś będzie z Alice oraz Possession... Miejmy tylko nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Liczę na nią ;]

Slayerka

Cieszyć się można bo ma zagrać "Veronika Decides to Die" Yeah!!! Ja się bardzo cieszę.

Promiscuous_Girl

Szkoda, że odrzuciła rolę w "The Dark Knight", miała zagrac pomocnice Jokera :(

Promiscuous_Girl

I małe sprostowanie: Ona nigdy nie otrzymała propozycji zagrania roli pomocnicy Jokera w The dark kngiht. Była to plotka, którą rozpętał pewien aerykański blog. Tak naprawdę nikt nigdy nie brał Sarah pod uwagę,a ona w związku z tym nie miała co odrzucić.

Lady_Whiskas

Sarah swoje 5 minut zdecydowanie już miała i nigdy nie będzie już tak popularna jak pod koniec lat 90-tych.

Binula

Skąd masz takie informacje? Z góry zakładasz, ze nie miała takiej propozycji...