Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 068 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

Czy Sarah, ta piękna istotka o ładnym nosku się kiedyś rozebrała do jakiegoś filmu lub do gazety (PLAYBOY)? Oby nie bo bym się naprawdę na niej zawiódł. Czytałem wiele na jej temt i nic na to by nie wskazywało, ale kto wie...

W_B_

moge co odpowiedzieć że na pewnej stronie widziałem jej zdjecie nago UWAGA:ale to był fotomontaz jak nic poniewaz siedziałem troche dalej niz zwykle przed kompem i wiewidziałem wyraznie to bylo straszne.mysle że to niemogła byś Sarah na 100%

LisiozmoRa

Sarah nigdy nie rozebrała się do sesjii! Mi też zdarzyło się kiedyś natknąć na takie jej zdjęcia i widać było, że to musi być fotomontarz bo na każdym innym jej ciało wyglądało inaczej :P Chodżby z tego powodu to wiem... Zreszta Sarah podkreśla zawsze ( w wywaidach), że nie chciała by sie publicznie rozebrać! To też jedna z zalet za którą ją lubie :] Dziewczyna ma klasę i nie robi kariery ciałem (acz kolwiek nie znaczy, że potępiam Carmen Electrę, cz Jenny Mccarthy, ale one obraz w moich oczach mają inny niż Sarah- je lubie za inne rzeczy niż Sarah :)) Wogle uważam,że Sarah jest ekstra i nigdy się mi nie znudzi :] pozdr.

pawelluci

Z tym, że niektóre aktorki mają honor i trzymają się swojego (nie rozbierania i pozowania do zdjęć) to nie znaczy że na długo. Ja uważam że za dobrą kasę prawie każda podejmie się tego zadania - nawet Sarah, chyba, że się wstydzi swego szczupłego ciała...

W_B_

najbardziej "rozebrana" scena filmowa Sary była w odcinku SNL z nią oczywiście :) Zrobiła wtedy parodię kobiet, które na zdjęciach trzymają się za piersi :) fragment filmiku SNL (własnie ten) możecie ściągnąć tutaj http://burnit.kabalis.com/movies/mpeg/[Sarah%20Michelle%20Gellar]%20Holding%20Yo ur%20Own%20Boobs.mpeg, [burnit.kabalis.com/movi ...] albo wpisując w jakimś programie p2p Holding Your Own Boobs (albo coś w tym stylu) :) :P

qw_erty

ups, pomyłka... jak już ktoś kliknie w ten link to niech usunie przecinek na końcu ;)

A co do tej sceny, to tak mi się wydaje, że najbardziej się w niej pokazała (nie licząc scen w kostiumach kapielowych :P)