Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 068 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

Uważam, że SMG jest jedną z najlepszych młodych aktorek. Zagrała w kilku kinowych hitach, tj. "Koszmar minionego lata", "Krzyk 2", "Szkoła Uwodzenia". Uważam również, że jest to aktorka, która nie została JESZCZE doceniona. Ktoś tutaj napisał "aktor, który się ceni nie zawraca sobie dupy nagrodami typu MTV, tylko mierzy wyżej (Złote Globy, Złote Palmy, Oscary)". Jednak należy pamiętać, że nie od razu zbudowali Rzym. Sarah jest jeszcze młodą aktorką, która ma ogromny potencjał i jeśli pokieruje go w odpowiednim kierunku może na prawde bardzo dużo zyskać. Posty typu "Sarah nie ma talentu aktorskiego" są śmieszne. Ta aktorka ma ogromny talent, udowodniła to nie raz (chociażby rolą w "Szkole Uwodzenia").

Pozdrawiam fanów SMG:)

Dark_Manson

Zgadzam się z tą wypowiedzią w 100%. Pozdrawiam również:)

Dark_Manson

Podpisuję się pod tą wypowiedzią. Sarah jest jedną z moich ulubionych aktorek.

Mikimoto_

w koncu ktos obiektywnie spojrzal na Sarę, Kidman ma 40 lat i oscary na koncie, wiec przed Sara co najmniej 10 lat, w ktorych mam nadzieje zdobedzie wiele nagrod;)

Dark_Manson

Ja również zgadzam się w 100000000000%. Sarah ma ogromny talent i nie trudno jest zauważyć, że zaczyna grać w filmach, w których wystęoują bardzo znani aktorzy. Trzymaj tak talej Sarciu!!

pozdro

Dark_Manson

Znacie moje zdanie na temat SMG...
PZRD.4Fun SMG:D

Dark_Manson

Oczywiście się zgadzam .. jestem fanką SMG od wielu lat... i jesli chodzi o nagrody typu Oskar .. to Sarah ,,ma jeszcze czas '' je zdobyć ,,,Bardzo bym jej tego życzyła i mam nadzieję że jej ogro
mny talent zostanie doceniony