Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 225 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

Tylko idioci mogą dawać tak wysokie noty, moja ocena to 1.
Trzeba koniecznie tępić takie głupie beztalencia, więc dawajcie jej 1
Ludzie wy sie nie znacie przeciez ona nie potrafi grać !!

CcEan

ona jest naturalną brunetką ty... (cenzura) :/ a gra świetnie! musiałeś obejrzeć jakiś kiepski film. chamuj sie!!!!

CcEan

chyba nie jest takim beztalenciem skoro ma na swoim koncie dwie nominacje do Złotych Globów, poza tym skąd wiesz, ze jest głupia? rozmawialeś kiedyś z nią? znasz ją? a znasz tych ludzi, którzy ją lubią, że wyzywasz ich od idiotów??? jak ja nie mogę znieść tego typu komentarzy, one własnie są idiotyczne wiesz....

CcEan

Sarah gra świetnie! Nie wiem jak można jej nie doceniać i uważac za głupią blondynkę...Tak jak mówi Madzik. Musiałeś coś słąbego z nią oglądać, bo w filmach, w któych ja ją widziałem wypadła super. Dawała postaci sporo naturalności. Żresztą do każdej roli wnosi coś nowego. Wg mnie jest lepsza nawet od Angeliny Jolie, którą tak wszyscy kochają a mi się nei podoba, bo gra sztywnawo. Sarah jest niedoceniana i mam nadzieję, ze juz niedługo się to zmieni.

CcEan

jak czytam wypowiedzi takich dupkow to az mnie krew zalewa . po cholere o niej piszesz jak nic o niej nie wiesz ??

po 1 nie jest blondynka

po 2 nie jest glupia (ukonczyla szkole pare lat wczesniej , nie sadze ze ty tez skonczyles wczesniej , . miala dobra srednia w szkole i wedlug jakiestam gazety ma wysokie iq jedno z najwyzszych w tym calym hollywood )

po 4 potrafi grac (obejrzyj cruel intentions albo the body , normal again etc)

po 5 trzeba koniecznie tepic taki glupie wypowiedzi jak twoja tak samo jak takich glupkow jak ty

po 6 ty sie nie znasz

po 7 ty jestes idiota (wystarczy przeczytac twoja wypowiedz )

i po 8 moglabym tak wymienia caly dzien ze 100 powodow dla ktorych twoja wypowiedz jest bezsensowna

Zycze milego dnia :)

Kathryn

Twoja wypowiedz jest ewidentnie błedna. Dla Twojej wiadomości Sarah Michelle Gellar była nie raz nagradzana ( Annual glamour Magazine Women Of The Year aż 3 krotnie, Blacbuster Awards, Movieline Young Hollywood 2004, MTV Europe Music Awards, MTV Movie 200 - 2 krotnie,
Teen Choice aż 5 krotnie, Women Of Style, Nickelodeon Kids Choice) Ponadto znajduje się w czołówce najpiekniejszych ludzi na świecie w rankingu sporządzonym przez magazyn "People". Uwazana jest za jedną z najlepiej ubranych aktorek:):):) i w przeciwienstwie do ciebie ma wysokie IQ:):):):)

Pozdrowionka dla fanów SMG

P.S Pacanie, obejrzyj jakikolwiek film z SMG a potem wydawaj swoje durne opinie których i tak już nikt nie bedzie czytał:):) bo nie są tego warte.

Papapapapapapapapapapa:)

Mikimoto_

Była beznadziejna w Klątwie, w Krzyku też, a jak sie dowiedziałem że zagra tytułową postać w Alice to nie wiedziałem czy sie śmiać czy płakać.
Powinna grać w filmach Uwe Boll'a, oboje mają taki sam talent...

Kathryn

Lezba z ciebie zakochałaś się w niej napisz do niej list
i powiez że chcesz z nią życ i ją podziwiasz jak ktoś jej nie lubi może pisać co chce ja nie LUbię Holmes Gellar Witherspoon Proste
ŻEGNAM.

Kathryn

Ja też uważam że ten post nie ma najmniejszego sensu,bo Sarah jest osobą inteligentną i wcale nie jest blondynką :D.Osoba która napisała go mogła wyrazić się w bardziej kulturalny sposób.Ale wypowiedź Kathryn rozśmieszyła mnie jeszcze bardziej.Punkt 6 "ty sie nie znasz" świadczy sam za siebie.Tak samo jak 7 "ty jestes idiota".Rozumiem że fani Sarah poczuli się obrażeni,ale nie znaczy to że każdy musi ją lubić! Jak ktoś jej nie lubi to od razu się nie zna albo jest idiota?Nie,no nie moge...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Katherine

dziewczynko !!!nie wypada w twoim wieku uzywac tak niecenzuralnych slow, wstyd ci nie jest???

lexi_20

Jak czytam wypowiedzi CcEan itp to aż mi sie żal robi jak można byc takim kretynem masakra:/ sadze ze pprostu jej zazdrościecie urody talentu a przede wszystkim inteligencji........ coz ja tesh bym zazdrościła gdybym była aż tak nie normalnie głupia :/ pozdrowionka dla fanek SMG ona jest the best !!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mikimoto_

Ccean tylko idioci tacy jak ty mogą wydawac takie opinie na temat naprawde dobrych aktorów, nie masz za grosz gustu, załoze się ze twoja ulubiona aktoreczka to mandaryna;) BEZGuscie totalne, zal mi takich ludzi

Mikimoto_

zgadzam sie w 100% z pawlem i prosze cie nie top sie bo biedne rybki pozdychaja jak cie zobacza :P:P:P
pozdrowionka :):):)

Lily

Paulinka masz racje! szkoda rybek!;) Pozdro dla Ciebie:)

Lily

Paulinka masz racje! szkoda rybek!;) Pozdro dla Ciebie:)

Mikimoto_

a no szkoda pawełku;) pozdro for you :*

lexi_20

To ni etwoja sprawa co JA pISZĘ O sArah M.G

użytkownik usunięty
CcEan

Jest świetna.Obejrzyj se Klątwe...Ja dałam jej 10 bo należało się za talent aktorski...

Jak juz napisalam w poprzednim poscie - ktos tu sie nie zna, wiec niech sie zastanowi co pisze i nie obraza normalnych ludzi

CcEan

Ona jest chyba najlepszą aktorką! Ja nie znam lepszej.

użytkownik usunięty
SLAYERKA_2

Może nie najlepszą aktorką, ale gra świetnie...Pozdro

Może nie najlepszą aktorką, ale gra świetnie...Pozdro

Ten tekst zwala z nóg :D

CcEan

Być może każdy ma prawo do własnego zdania, ale dlaczego ktoś namawia do oceniania. Skoro ma prawo do wyrażania własnej opini to dlaczego ja nie mam mieć prawa do oceny.

Nie wydaje mi się, żeby była ona złą aktorką. Jak dla mnie gra wyśmienicie, a jej seriale, filmy pamiętam długo.

Pozdro

CcEan

a moje zdanie jest takie - średnia aktorka, na razie nie widziałem jej w dobrym filmie (z trudną rolą), póki co nie powinna być tak wysoko w rankingu top 100, o wiele lepszym aktorem od niej jest wybitny Al Pacino czy Robert De Niro
6/10

CcEan

nie lubię SMG, ale w jednym filmie fajnie zagrała (cruel intensions), co do jej koloru włosów, to to ma jakieś specjalne znaczenie? chodzi o talent, może go ma, ale wybiera kiepski repertuar i grozi jej zaszufladkowanie aktorki dla nastolatek! Poza tym zgadzam się, że nie powinna być w rankingu tak wysoko, bo Robert De NIro i Al Pacino to geniusze, najlepsi aktorzy, a ona w porównaniu z nimi ( o ile w ogóle można ich porównywać) to po prostu NIKT!!!