Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 326 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

Ciekawa jestem, ktora rola SMG podobala wam sie najbardziej. Ja jestem pod wrazeniem Kathryn ze Szkoły uwodzenia, poniewaz myslalam, ze Sarah jest stworzona do grania pozytywnych rol, a w roli wrednej jedzy tez wypadla znakomicie!!!

Krywolcia

No chyba wszyscy co ogladali szkole uwodzenia powiedza ze rola Kathryn byla jej najlepsza rola (osobiscie lubie wszystkie filmy z nia ) na razie najbardziej mi sie podoba wlasnie ta rola ale poczekam jeszcze rok az wyjdzie southland tales i wtedy sie wypowiem :D :D

Krywolcia

oczywiscie rola kathryn ze szkoly uwodzenia no i buffy :)))

Krywolcia

Mi ciężko zdecydować...Ale na pewno rola Kathryn nie na pierwszym! (może gdzies na 2 lub 3?)

użytkownik usunięty
Krywolcia

Zdecydowanie Kathryn. Po niej Karen i Buffy.

Krywolcia

Dla mnie się podobały wszystkie filmy z nią, które oglądałam i nie wiem którą rolę wybrać :(.

SLAYERKA_2

Hmmm, wg. mnie najlepsza to rzeczywiscie rola Kathryn Merteuil w genialnej "Szkole Uwodzenia". Nastepne to "Koszmar minionego lata" "Krzyk" i wiele wiele innych;)
Pozdro dla fanów SMG:)

SLAYERKA_2

Hmmm, wg. mnie najlepsza to rzeczywiscie rola Kathryn Merteuil w genialnej "Szkole Uwodzenia". Nastepne to "Koszmar minionego lata" "Krzyk" i wiele wiele innych;)
Pozdro dla fanów SMG:)

Mikimoto_

puki co nie przebiła swojej roli w szkole uwodzenia , tam było rewelacyjna

Krywolcia

Moim zdaniem SMG najlepiej zagrała w Szkole Uwodzenia i Koszmar Minionego Lata.
Była tam poprostu boska:)

Krywolcia

Moim zdaniem SMG najlepiej zagrała w Szkole Uwodzenia i Koszmar Minionego Lata.
Była tam poprostu boska:)

dj_nova

Jasne ze "Szkola uwodzenia" - nie do pobicia! Ale klatwa tez;]

Sachi

Według mnie to The return i Koszmar minionego lat. Wolę oglądać ją w Horrorach i innych odpowiednikach. Sądzę że lepiej czuje się grając w filmie tego gatunku. Wychodzi jej to bardzo naturalnie. Ale to już moje odczucie.

Krywolcia

Mi oczywiście podobała się w Buffy,Scoobym doo,Koszmarze minionego lata(szkoda że ją zabito:(),Klątwie i jeśli dobrze pujdzie to zagra w "Alice"...ta rola będzie chyba najciekawsza w jej karierze:)

Krywolcia

rola Amandy w Nieodpartym Uroku! i oczywiście Buffy:D