Ciekawa jestem, ktora rola SMG podobala wam sie najbardziej. Ja jestem pod wrazeniem Kathryn ze Szkoły uwodzenia, poniewaz myslalam, ze Sarah jest stworzona do grania pozytywnych rol, a w roli wrednej jedzy tez wypadla znakomicie!!!
No chyba wszyscy co ogladali szkole uwodzenia powiedza ze rola Kathryn byla jej najlepsza rola (osobiscie lubie wszystkie filmy z nia ) na razie najbardziej mi sie podoba wlasnie ta rola ale poczekam jeszcze rok az wyjdzie southland tales i wtedy sie wypowiem :D :D
Hmmm, wg. mnie najlepsza to rzeczywiscie rola Kathryn Merteuil w genialnej "Szkole Uwodzenia". Nastepne to "Koszmar minionego lata" "Krzyk" i wiele wiele innych;)
Pozdro dla fanów SMG:)
Hmmm, wg. mnie najlepsza to rzeczywiscie rola Kathryn Merteuil w genialnej "Szkole Uwodzenia". Nastepne to "Koszmar minionego lata" "Krzyk" i wiele wiele innych;)
Pozdro dla fanów SMG:)
Moim zdaniem SMG najlepiej zagrała w Szkole Uwodzenia i Koszmar Minionego Lata.
Była tam poprostu boska:)
Moim zdaniem SMG najlepiej zagrała w Szkole Uwodzenia i Koszmar Minionego Lata.
Była tam poprostu boska:)
Według mnie to The return i Koszmar minionego lat. Wolę oglądać ją w Horrorach i innych odpowiednikach. Sądzę że lepiej czuje się grając w filmie tego gatunku. Wychodzi jej to bardzo naturalnie. Ale to już moje odczucie.
Mi oczywiście podobała się w Buffy,Scoobym doo,Koszmarze minionego lata(szkoda że ją zabito:(),Klątwie i jeśli dobrze pujdzie to zagra w "Alice"...ta rola będzie chyba najciekawsza w jej karierze:)