Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 068 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

najbardziej podobała się jej rola w "Szkole uwodzenia". Świętnie tam ją zagrała. Uwielbiam ją za ten film. A wam w którym filmie się ona najbardziej podobała??

Raveline

Oczywiscie Szkola Uwodzenia to majstersztyk Sarah ;) oby wiecej tego typu roli pokazala. Do tej pory nie moge nadziwic sie jak tak przemila osoba potrafila zagrac taki czarny charakter. Te jej minki, sposob mowienia, gesty - po prostu wszystko bylo tak inne od zachowan np. w "Buffy...". Szkoda ze w ostatnim czasie akceptuje ona role w samych horrorach. Unikala zaszufladkowania do roli Buffy (juz zaczelo ja denerwowac to ze niektorzy nazywaja ja Buffy Gellar) lecz teraz mam nadzieje ze bedzie trzymala reke na pulsie i nie da zaszuladkowac sie do samych horrorow. Nie zebym byla przeciwniczka horrorow ale marze by zobaczyc Sarah jeszcze w innych rolach :) bo Szkola Uwodzenia byla jej najgenialniejsza rola :)

lady_m4ry_J_

Rzeczywiście role Kathryn Merteuil w "Szkole Uwodzenia" zagrała rewelacyjnie!! Bardzo fajnie wygląda w ciemnych włosach:)A jesli chodzi o horrory niech w nich gra!! W koncu to "mistrzyni krzyku":)

Mikimoto_

Zdecydowanie "Szkoła uwodzenia", niestety reszta jest na średnim poziomie. Być może to wina filmu, być może nie mogła się wykazać... Nie wiem.

blacki

rzeczywiscie szkola uwodzenia byla jej najlepsza rola , osobiscie lubie rowniez koszmar moze to z powodu scenariusza albo sarah gra dobrze u boku ryana phillippe'a :P