Jestem właśnie po projekcji pierwszego odcinka nowego serialu Sarah. Bardzo mi się podobał. Mam nadzieję, że kolejne odcinki utrzymają poziom albo będą jeszcze bardziej ekscytujące. Stęskniłam się za nią ogromnie.
Pierwszy odcinek jest jak najbardziej ok i SMG potwierdza w nim że jest naprawdę b.dobrą aktorką serialową,szkoda że tak długo uciekała od seriali,ale wróciła i liczę że oglądalność będzie odpowiednia.
W pierwszym odcinku pojawiło się tyle wątków i tak wszystkim zakręcili, że nie mogę się już doczekać drugiego odcinka. Jak na możliwości jakie niesie ze sobą srebrny ekran to nawet nieźle wyszły sceny z obiema siostrami.
Mam nadzieję, że Administratorzy umieszczą w końcu serial RINGER w filmografii Sarah ,już drugi odcinek za nami. Może nieco spokojniejszy ale fajna muzyka no i jak ktoś już wcześniej napisał tutaj na forum - Sarah ma nieziemskie włosy. Że o strojach wykorzystanych w RINGERZE nie wspomnę.
Jak dla mnie w dzisiejszym odcinku motyw z kufrem był niezły
A gdzie oglądacie ten serial? Oczywiście poza możliwością pobrania z internetu. Czy jest możliwość, by Polska mogła odbierać sygnał tego kanału?
Witam Cie moja droga Ewcio :) Widze ze mamy nie tylko podobny gust co do facetow ;) Mnie rowniez spodobal sie ten serial, czuje ze bede czekala z niecierpliwoscia na kolejne odcinki. Ja juz bym chciala zeby relacje miedzy pewnymi bohaterami poyoczyly sie po mojej mysli :D Zaciekawil mnie ten serial.
Ja też Cię ściskam Moja Kargrusiu . Serial strasznie mi się podoba. Szkoda, że na każdy odcinek trzeba czekać aż tydzień czasu ;). Mam nadzieję, że nie będzie żadnych przerw w emisji. Oj ja też już myślę o rozwinięciu się pewnych relacji. Pozdrawiam Cię gorąco !
Majko niestety chyba w naszym kraju nie można odbierać kanału CW. No chyba, że jak ktoś ma starą analogowa antenę satelitarną ? Ale wydaje mi się, że odkąd kablówki prawie wszystko przejęły to raczej jest to niemożliwe . Patrzyłam na listę kanałów w UPC oraz na Polsacie Cyfrowym i niestety nie ma wśród nich stacji CW. Weszłam nawet na oficjalną stronę CW gdzie jest zakładka " odcinki online " i niestety nie można ich obejrzeć w naszym rejonie.