Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 068 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

Szkada, że skończyli puszczaś Buffy the Vampire Slayer. Teraz można ją podziwiać tylko na fotkach w necie. Mogli by dać 3 serię. Nie tylko dlatego, że Polska jest zacofana :/. Podniosła by się ich oglądalność, no i 2 seria skończyła się dość niepewnie. Tzn, że niektórzy nie wiedzą co się stanie później. Ja np. trochę wiem, ale tylko z tego, co czytałam. To jest "TROCHĘ" za mało. Pozdro!

SLAYERKA_2

W pełni się zgadzan, tez chce obejrzec 3 serie, ale niestety nie maja zamiaru jej wyemitowac

SLAYERKA_2

Wiecie te tv4 niema poprostu chyba kasy na to ...ja pisałem petycje do telewizji na specjalnej stronie,bluzgałem na nich za to ze przestali puszczac Buffy.Wiesz jeżeli myślisz ze ogladanie Sary na ekranach :telewizja,komp.to sie mylisz mozesz przerciez sobie załatwić,zciągnąć z neta filmy w kturych grała ja sam załatwiłem sobie już 2 i bedzie z pewnością wiecej.Także niezatrzymuj sie na zdjeciach tylko szukaj,szukaj,szukaj i jeszcze raz szukaj...noi wiesz jak znajdziesz jakąś stronkę co można z nich zciągnąc coś o Sarah to powiadom
moge Ci przesłac adres takiej strony co mozesz znależc duzo wiadomosci o Buffy tvs http://www.smg.stopklatka.pl/center.htm [www.smg.stopklatka.pl/c ...]
na tej stronie znajdziesz(tylko poszukaj ,rozejzyj sie) a znajdziesz wszystko o buffy ...szukaj Buffypedia tam masz WSZYSTKIE ODCINKI BUFFYtvs
pozdro (lisu)

SLAYERKA_2

Ta dziewczyna to ma naprawdę niezłe nóżki

W_B_

Ja już dawno przestałam czekać aż nasza zacofana telewizja pużci Buffy i zaczęłam ściągać sobie odcinki z neta. Nie wiecie przypadkiem skąd mozna ściągnąc cały sezon, bo ja ściągam pojedynczy odcinki przez iMesha...