Szkoda, że na Polsacie nie emitują już "Buffy, postrach wampirów". Naprawdę fajny serial to był ;) Szkoda, szkoda...
A kiedy sie zorientowałas że juz nieleci na polsacie buffy?
ps. ostatnio w tv Buffy była emitowana w tamtym roku w lato na tv4
leciała druga seria, ale już się skończyła, :( .
A potem jeszcze na chama wycofali Anioła Ciemności.
ale podobno Polsat ma nas zaskoczyc w te wakacje nową ramowka..gdzie maja pusic 2 sezon "Chirurgów" i 3 Btvs...tak pisało w Swiecie Seriali -przedostatnim....takze kto wie..moze Polsac sie wreszcie opamietał i pusci...chodz szczerze w to wątpie -.-'
Napiszę do mojego krewniaka Tomka z polsatu to puszczą heh (lol)
ps. Sassy, a ten "świat seriali" to gazeta czy w internecie? i kiedy tak pisali?
Świat Seriali to gazeta nie internetowa.
Lol masz krewniaka w polscie ?
Dobrze by było jakby puścili i my byśmy byli zadowoleni i oni bo ostatnio Polsat podupadał bo miał cholernie niską oglądalność.
Ja chcialabym zeby w koncu puscili. Ogladalam juz 7 seznonow, ale fajnie byloby ogladac w telewizji. =)
ej a w ktorym nr TT to bylo bo ja co tydzien kupuje i nic takiego nie wyczytalam:|
ale super by bylo gdyby puscili buffy, nawet ten 3 sezon :D
nie pamietam w ktorym... Ja juz trace nadzieje, ze kiedykolwiek puszcza Buffy w tv. Wydaje mi sie, ze maja 3 sezon, bo juz kiedys 1 odc puscili. Ah ta polska telewizja...
ALE JA NIE MAM TV4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niech oni to puszcza na polsacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze wspolczuje. Ja naszczescie mam. Sadze, ze postanowili btvs wyemitowac na tv4 aby podniesc ogladalnosc tego programu. Ciesze sie, ze w koncu puszcza 3 sezon. Bo 1 i 2 byl pokazywany do znudzenia, co nie znaczy, ze mi sie znudzil. =)
Kurcze wspolczuje. Ja naszczescie mam. Sadze, ze postanowili btvs wyemitowac na tv4 alby podniesc ogladalnosc tego programu. Ciesze sie, ze w koncu puszcza 3 sezon. Bo 1 i 2 byl pokazywany do znudzenia, co nie znaczy, ze mi sie znudzil. =)
jeju czy ten cholerny polsat nie moze puscic buffy???????????
teraz niedawno ogladalam reklame ze tych durnowatych kiepskich ma znowu puszczac ale zeby cos porzadnego wyemitowac to juz nie :(
pojde i normalnie sie zastrzele...
Nie no lepiej nie strzelaj =). Moze kiedys puszcza jeszcze na polsacie. Jest jeszcze 1 sposob ktos juz o tym wspominal, ale powtorze mozesz wejsc na strone www.youtube.com i wpisac tytul poszczegolnego odc i wyswietli ci sie w 5 lub 6 kawalkach.
jezeli to bedzie jedyny sposob to tak zrobie :D ale narazie probuje zaopatrzyc sie w buffy na dvd :D postanowilam sie szarpnac :D dla buffy wszystko :D