Tak ją lubiłam, ale jak przeczytałam, że odmówiła zagrania roli Buffy w finałowym odcinku "Anioła ciemności" to teraz czuje do niej dystans.....
Jest świetną aktorką - nie przecze. Jednak zanim odrzucała tę rolę mogła pomyśleć o fanach na całym świecie, którzy pokochali ją właśnie za "Buffy". Mogłaby sprawić radość nie jednym wystęując w ostatnim odcinku "Angela". Czytałam transkrypcję ostatniego odcinka "Anioła ciemności" i gdyby wystąpiła w nim Buffy byłby o wiele ciekawszy!!! Ale cóż, szkoda.......:(
Zerwałaś z chłopakiem bo Cie zdradzał lub coś w tym stylu. Chciałabyś go tak często ogladać? Znajomi robią impre na którą on też jest zaproszony i co ? przyjdziesz? by sprawic im przyjemność? Sarah to bardzo wspaniała i uczuciowa kobieta. Napewno David (odtwórca Angel'a) musiał ją czymś bardzo zranić stąd to wszystko! Zrozum ją. A zresztą na tej str. ocenia sie chyba talent a nie prywatnośc gwiazd bo to ze nei wystąpiła w ost. odc. jest z jej prywatnym życeim bardzooo powiazane :)
Sarah jest rewelacyjną aktorką i do tego piękną i bardzo utalentowaną.Zgadzam się że tutaj powinno oceniać się talent jaki dana osoba posiada a nie "wtrącać" się w jej życie prywatne.Sarah jest poprostu najlepsza i nic ani nikt tego nie zmieni.Pozdro dla fanów Sary Michelle Gellar;)
krazy mnostwo plotek o Sarah i Davidzie ale sa bardzo mocno naciagane (szczegolnie te dotyczace ich niby slubu do ktorego nie doszlo). Sarah nie zagrala w ostatnich odcinkach Angela dlatego, ze byla w tym czasie w Japonii i nagrywala The Grudge. obiecala, ze jak zdazy wrocic to zagra ale nie zdazyla. WB zazyczylo sobie by Angel skonczyl sie w maju i Whedon nie mogl czekac. co wiecej kraza plotki ze napisal nawet 2 scenariusze ostatnich odcinkow Angela: jeden z Sarah a drugi na wypadek gdyby nie zdazyla wrocic. Musial zrealizowac ten drugi. w tej kwestii to nie aktorke ani nie rezysera nalezy obwiniac.