Sarah Wayne Callies

Sarah Anne Callies

6,6
11 605 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Wayne Callies

Dawniej w Skazanym sprawiała wrażenie dobrej kobiety, ale potem z odcinka na odcinek robiła się typowa sucz. Do dziś pamiętam scenę z murzynem jak mu nie pomogła tylko złośliwie się śmiała, może nie dosłownie, ale tak to mniej więcej wyglądało. Nie lubię, wręcz nienawidzę, gdy kobieta jest w lepszej sytuacji niż facet i jeszcze przy tym cwaniakuje. 1 głównie za jej ciągłe kłamanie w Prisonie. Wszyscy mogą w tym serialu kłamać, oszukiwać, kraść, ale nie ona!!! Jeszcze dochodzi do tego to co zrobiła w 4 sezonie, nie chcę dawać spoilerów, ale ci co oglądali będą wiedzieć. Powinna zgnić w więzieniu w serialu, a nie chodzić po świecie z uśmiechem na twarzy. Strasznie denerwująca postać.

użytkownik usunięty
krytyk_filmowy

Nie zgadzam się z Tobą.
Moim zdaniem, to świetna babka, a przy tym ładna.
Według mnie świetna rola, jak i doskonała jej gra.

Kłamanie? - powiedz mi, kto w tym serialu nie kłamał? Podaj chociaż jedną osobę.

Sucz? - skąd taka myśl w ogóle?

Co robiła w 4 sezonie? Oglądałem wszystkie odcinki i mnie nic w niej nie denerwowało.

Chodziła uśmiechnięta? Że niby kiedy?

"nienawidzę, gdy kobieta jest w lepszej sytuacji niż facet i jeszcze przy tym cwaniakuje" - mógłbyś bardziej rozwinąć?

krytyk_filmowy

Pierwszy raz specjalnie szukałem pewnego aktora na film webie żeby mu dać 1/10 bo mi się o nim wspomniało. A właściwie o niej hehe. Ta laska mnie tak drażniła w prison break że nie dawałem rady. W ogóle nie wierzę w jej grę aktorską. Typiara wydaje się grać strasznie na siłę, w oczach widać strach (tremę) or śmiech kiedy powinna być poważna i odwrotnie. Do zrzygania te sceny kiedy w PB wyznawała "majkelowi" miłość ... to jest przykład jej beznadziejności. Przez nią nawet "majkel" się zmienił i na mój łeb umarł z jej winy :lol:

Żarty żartami, a poważnie to jej nie lubię i nie wierzę hmmmm i szczerze teraz na szybko nie potrafię sobie przypomnieć aktora który by mi równie działał na nerwy co ona, jak sobie przypomnę to go znajdę i mu dam 1/10 tak jak jej hehe.

krytyk_filmowy

Mnie wkurzają jej sceny przy lustrze. Te jej stany depresyjne. Jak sie gapi w lustro na siebie. Takich scen jest kilka w PB. I każda jest gorsza od drugiej.

Impressive_

Mnie nie wkurzają, bo biorąc pod uwagę, co przeżyła Sara, są jak najbardziej na miejscu. Po takich torturach i makabrycznych przeżyciach powinni zrobić z niej beztroską trzpiotkę? Nie wydaje mi się. Na człowieku pozostaje piętno takiego koszmaru, nie można raz dwa, ot tak o tym zapomnieć. Twórcy PB mieli tego świadomość, stąd wkurzające Cię sceny.

krytyk_filmowy

A mi się śmiać chciało jak to ona w niektórych sytuacjach zmieniała się w SEXLASKĘ i używała swojego SEXAPILU by coś tam zdobyć czy coś odwrócić uwagę:D Śmieszne:D

pitusmetallica

krytyk_filmowy
jakaś baba cię rzuciła, że się tak wypowiadasz ? Współczuję ... głupoty.
Sarah jest wspaniałą aktorką , dużo osób ją lubi. Może nie tutaj ,ale ma swoje grono fanów.

użytkownik usunięty
niepokorna_ja.

Z tego co widzę, to większość się czepia roli w PB i tego co jej kazali robić, tak ma w scenariuszu i co poradzi?

krytyk_filmowy

Dałeś 0/10, bo irytuje Cię grana przez Sarah postać? Lepiej usuń swoje konto na Filmwebie.

użytkownik usunięty
Kajzer857

I jak dałeś 0/10, to powodzenia, bo nawet nie można takiej oceny wystawić! ;d

Ja w ogóle nie oglądałem Prison Break'a, ale za to w Walking Dead babka jest beznadziejna. Tym bardziej, że jest tam grono mało znanych aktorów serialowych i większość wypada lepiej. Jej mimika jest teatralna, odnosi się wrażenie jakby do filmu trafiła przypadkiem i na szybko brała lekcje gry aktorskiej na modłę niektórych piosenkarek. Również jak krytyk specjalnie babkę wyszukałem, jej uroda nie jest tak powalająca by uchronić ją przed 1/10 ;P.

Perykles

A ja ją lubie. Może nie jest rewelacyjna, ale dobra. Moja ocena to 7/10.

sandrasakaszfil

Nisko ją oceniam, według mnie jest kiepska, że strach się bać (chyba złe porównanie, ale sorry, chcę mądrze zabrzmieć). Ciągle wytrzeszcza oczy:
- Mamy zamiar uciec z więzienia
- WYTRZESZCZ FACE

- On umiera
- WYTRZESZCZ FACE

- Dzień dobry, Saro
- WYTRZESZCZ FACE

Nie, no żart. Ale co prawda to prawda, jest kiepska, pomimo tego, iż Scofield też miał na wyposażeniu ze dwie miny. Dlatego widząc ją w Walking Dead zdenerwowałem się strasznie. Ale ok, pomyślałem - może się zmieniła. Niestety nic a nic. Nadal jej gra aktorska pozostawia wiele do życzenia. Nie wiem jak można ją lubić i wystawiać wysokie oceny. Ale cóż, empatii we mnie nie krztyny.

DrFaust

Wk*rwiająca baba tylko tak ją można określić. A jak się dowiedziałem że będzie w walking to.........(napi*rdala w biurko).....:)

krytyk_filmowy

Murzyn, o którym mowa, zabił dziecko w obecności matki, żeby nakłonić jego ojca do zmiany zdania. Torturował ludzi i zabijał ich za pieniądze. Ale oczywiście, przecież powinna pomóc mu uciec zamiast nie się z niego śmiać.