Sarah Wayne Callies

Sarah Anne Callies

6,6
11 640 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Wayne Callies

Czy tylko mi się wydaję ,że zbrzydła??
W Skazanym na śmierć całkiem inaczej wyglądała...
W Walking dead wygląda okropnie.

Truskaawkaaa

zgadzam się, wczoraj leciał w tv Szept i jest tam śliczna, a w WD jest wychudzona i wysuszona

retna

hm, szczerze - patrzac na warunki - ciekawe czy nie bylabys wychudzona i wysuszona w takich konkretnie filmowych okolicznosciach?
sadze, ze raczej w momencie zawijania sie przed chodzacymi trupami zapomniala o szpilkach.

uruvielle

Wielka wada albo zaleta serialu, że wielu aktorów można zobaczyć albo beż makijażu albo w makijażu niekoniecznie upiększającym.

Truskaawkaaa

okropnie? jest śliczna. to chyba logiczne, że w takich warunkach nie da się wyglądać jak na czerwonym dywanie :P Moim zdaniem jest świetną aktorką i bardzo podoba mi się w WD. Co do makijażu to każdy aktor na planie filmowym go ma. to, że go nie widać nie znaczy z całą pewnością że go nie ma :P

Delicious_

Bzdura ona jest zwyczajnie wychudzona i płaska jak decha co jest niekonsekwencją bo Shawn jest dobrze zbudowany i wygląda jakby dopiero co robił klatę i bicka. Pomijam, że jest do bólu przeciętna ale każdy ma inny gust. Wciela się w dziwną postać i widać, że ta rola zwyczajnie ją przerosła.

Witcher1990

I co z tego, że jest płaska jak decha? Czy kobiety bez większego biustu nie mogą grać w takich filmach? Czy wychudzona to bym dyskutowała. Mam podobną budowę, a jadam całkiem sporo, nie głodzę się. To wszystko zależy od osoby. Niektórzy mają po prostu szybką przemianę materii. Przeciętna do bólu? Nie jest jedną z tych durnych "słit ślicznotek" typu Megan Fox (która talentu aktorskiego nie posiada a jednak gra w tych większych produkcjach bo ma ładną buźkę). W aktorstwie nie liczy się wygląd ale umiejętności. A ja nie mam zastrzeżeń do gry aktorskiej Sary.

Truskaawkaaa

starość nie radość :)

Truskaawkaaa

makijaż makijażem ale jej widac kazda kosc ;/ kilka kilogramów by sie jej zdecydowanie przydało

Truskaawkaaa

Poza tym, że wygląda fatalnie. Bo np. Lauren wygląda mimo wszystko całkiem spoko, czy Maggie, tak też ona tragicznie i jeszcze jest beznadziejną aktorką... Mój pies ma lepszą mimikę.