''Podczas 3 sezonu będziesz miała małe dziecko- czy wiesz kiedy, w takiej sytuacji, Sara powróci do serialu?
Nie. Powiedzieli mi, że jest to rola dla mnie i Sara poczeka aż ja wrócę, jeśli chodzi o resztę obsady, zdjęcia zaczęły się w czerwcu. Nie chcę nic mówić na ten temat i wywoływać plotek, póki nie zapoznam się ze scenariuszem.''
Jak myslicie czytajac urywek tego wywiadu z Sara Wayne Callies wypowiada sie na temat 3 sezonu. Moim zdaniem wroci na plan 3 sezonu Prison break heh az mi ulzylo cicha nadzieja pozostaje dalej
nie jestem pewna, ale to jest chyba dość stara wypowiedź.
nowsze informacje znajdują się m.in. tutaj: http://sarahwaynecallies.blox.pl
w tej chwili nie jestem ci w stanie podać źródła bo czytałam to już jakiś czas temu była to jakaś anglojezyczna strona i pisało tam że w 4 odc usłyszymy głos sarah w 5 będzie ją grała jakaś inna aktorka ale będzie tak pokazana że nie będzie widać twarzy a w 6 wróci.
to jest stara informacja która była aktualna jeszcze jak SWC była w ciąży i zakładali że od tego 6 odcinka wróci w pełnej osobie (a nie jako dublerka w początkowych odcinkach)
biorąc pod uwagę że scenarzysta powiedział w wywiadzie zdaje sie sprzed wczoraj że w 6 odcinku Scofield zrobi coś czego byśmy się po nim nigdy nie spodziewali, plotki że uśmiercą panią doktor wydają sie wiarygodniejsze
watpie bo w wywaiadzie dla tele tygodnia aktorka powiedziała że nie będzie uśmiercona miała być (!) w 1 seri ale ponieważ widzowie ją polubili więc zamiast niej uśmiercone veronice.
to wszystko są albo stare wypowiedzi, albo domysły. jak będzie naprawdę przekonamy się pewnie dopiero w 3 sezonie, bo skoro Nick Santora nie chce potwierdzić/zaprzeczyć pogłoskom o odejściu SWC, to nikt tego nie zrobi...
ten wywiad był jakieś 2 tyg.temu w tele tygodniu ale masz racje nie ma 100% pewności nigdy co do losów sarah.
wszystkiego dowiemy sie w 3 sezonie prison break napewno sie wyjasni wszystko ale moim zdaniem wroci do serialu :)=)
Miller powiedział w wywiadzie: "Mmm...as far as doctor Sara and Michael this season, I know that there are a lot of rumors out there. It's my job to protect the storylines, to protect the plot, um to continue the success of the show uh so there's not a whole lot I can tell you, other than that Michael and Sara S3 is treated in a way that is very much in keeping with the story we've been telling all along. And it's a pivotal year for these two, uh who i think are the definition of star crossed lovers."
star crossed lovers - i wszystko (chyba) jasne :/
to jeszcze nic nie znaczy a poza tym kiedy jeszcze trwał 2 sezon a 3 jeszcze nie było wszyscy zastanwaiali się co scenarzysci zrobia z SWC bo jest w ciąży i 1 plotka jako powstała to to że ją porwą i jak urodzi dziecko to powróci na plan no i co okazało się że to prawda bo ją porwali w 3 sezonie więc sadzę że powróci na plan jak podchowa trochę małą.
przed chwilą przeczytałam kolejną wersję że srah powróci w sezonie 4 ale co z tego wyjdzie to nie wiadomo bo to kolejna z wersji plotek.
TO BEDZIE SEZON 4 ?! No nie bylo by źle. Ale watpie czy to prawda bo jakis czas temu czytalam ze serial skonczy sie w 3 sezonie i nie bedzie on juz taki dlugi jak I i II. Ale mam nadzieje ze to nie prawda. Z reszta oni sami pewnie jeszcze nie wiedza jak dlugo beda ciagnac serial.Osobiscie nie mam nic przeciwko kolejnym kilku sezonom PB. :) :)
Swego czasu widziałem (chyba nawet w Polsacie to leciało) taki specjalny "odcinek"... coś na kształt "za kulisami" Prison Break. Sami producenci wypowiadali się tam, iż materiału i pomysłów mają na zrobienie co najmniej 4 sezonów serialu. A co do samej SWC, no cóż, jak wiemy w serialach możliwe jest wszystko, więc nawet to, że zasugerowano iż Sarah została zamordowana (oczywiście Sarah Tancredi - serialowa postać - nie aktorka ;) ) nie musi wcale oznaczać, że to rzeczywiście była jej głowa w tym pudle, który otwarł Linc (4 odc 3 sezonu)... Więc chyba nie ma sie co podniecać, tylko ze spokojem oglądać i czekać co też zapodadzą nam dalej wspomniani producecni, scenarzysta i reżyser ;)
tez tak sadze to bedzie takie cos jak z bratem pani prezydent niby usmiercony a tak naprawde zył . Z sara tez tak zrobia mam nadzieje wiec trzeba sledzic losy :D
ONA NIE WRÓCI...;( Widziałam najnowszę odcinki prison break. Ale nie chcę wam psuĆ zabawy więc nie powiem co się z nią stanie.
dokładnie nie wróci...:( jak widać było jej zdjęcie w 3 sezonie na początku to już miałam nadzieję, że wróci,ale w 4 odcinku się wszystko wyjaśnia, ale ja też nie będę pisać co się stanie
powiem jedynie, że szkoda :(
sarah
NIE WROCI DO PRISON BREAK
zginela smiercia tragiczna juz na poczatku 3 sezonu tutaj film ktory potwierdza to co napisalam :;http://pl.youtube.com/watch?v=I8GV7vnCtxY
w pudełku, ktore dostal Lincoln jest glowa sary
W pudełku była jakaś głowa... wyglądająca jak głowa Sary. Ale to na prawdę jeszcze nic nie znaczy. Gdybyście byli na miejscu porywaczy, mieli zaplecze, pieniądze i wszystko co potrzeba do idealnej mistyfikacji... zabilibyście? Czy raczej zachowali asa w rękawie wyjmując innego z drugiego rękawa? To tak czysto hipotetycznie oczywiście, ale moim zdaniem to byłoby zbyt proste... choć jak widać większość oglądających serial amerykanów dała się ponieść tym prostym emocjom- bez urazy ;). To dlatego kino amerykańskie w przeważającej części jest tak "przewidywalne". Po prostu publika tego chce i oczekuje. To zaskoczenie, które potem się pojawia ;) "No jak, przecież ją zabili...?" Mogę się nawet założyć że Sarah wróci ;) Zobaczycie ;))) To biznes. Nic więcej. Choć przyznaję fajnie sie ten serial mimo wszystko ogląda :).
SPOILER SPOILER SPOILER
A ja uważam że Sarah nie wróci. Bo ta brunetka, która ją zabiła powiedziała do Linca "Nie chciałam tego zrobić. Potrafisz w ogóle pojąć mechanizm tego, co musiałam zrobić tej kobiecie?" Zresztą w wywiadach z aktorami wyraźnie jest powiedziane że Sarah nie żyje, ale cały czas będzie z Michaelem duchowo. Rozważałam też opcję, że głowa nie była prawdziwa, tylko taka podpucha. Ale to by było trochę bez sensu. Zresztą Michael jak dopytywał się o aktualne zdjęcie Sary Linc nic nie mówił. Zobaczymy jak akcja się rozwinie.