Myślicie, że w nowym sezonie Prison Break jakoś ten fakt zaakcentowali? Chodzi mi konkretnie o to, czy w Skazanym na śmierć będzie pokazane, że jest w ciąży, a jeśli tak, to kto z bohaterów będzie ojcem jej dziecka?
UWAGA, SPOILER!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
W pierwszych trzech odcinkach Sarah Wayne Callies nie wystąpi. Zastąpi ją inna aktorka, ale w taki sposób, że nie będzie widać jej twarzy. Od czwartego odcinka Sarah ma już wrócić na plan.
Czegoś tu nie rozumiem. Jak ma wystąpić w II sezonie skoro pod koniec I-szego przedawkowała narkotyki, i że tak brzydko napiszę przekręciła się.
Czy ty w ogóle widziałeś II sezon? Ona w nim gra i ma się całkiem dobrze. A co do przedawkowania to wylądowała w szpitalu...
Wszyscy czekamy co się stanie w III SEZONIE...
Pierwszy sezon oglądałem na Polsacie, drugiego jeszcze nie widziałem, więc stąd moje pytanie. Być może większość osób widziało już drugi sezon i jest w trakcie 3-ciego,jednak ja wolę poczekać do października kiedy to Polsat wyemituje II sezon.
Pozdrawiam!;)
http://sarahwaynecallies.blox.pl/2007/08/Obecnosc-Sarah-Wayne-Callies-w-3-sezoni e-Prison.html#ListaKomentarzy
jeżeli to Ci nie wystarczy to odpowiem wprost: w serialu nie będzie pokazane, że jest w ciąży. dlatego Sarah pojawi się dopiero w 4 odcinku 3 serii.
mogliby ją uśmiercić bo strasznie jej nie lubię, w ogóle ten jej wątek rozmywa jakoś PB - w kierunku telenowelowatym...