Sarah Wayne Callies

Sarah Anne Callies

6,6
11 683 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Wayne Callies

Choć jestem dziewczyną to uwielbiam patrzeć na Sarah. Jest przepiękna. Naprawdę jak tak człowiek sobie patrzy to sobie marzy że on tak wygląda(ach te marzenia). A tak wogóle to uważam że Sarah jest świetną aktorką i szkoda mi tylko jednego : Czemu nie ożeni się z Wentworthem Millerem??? Pasują do siebie i do tego ładnie razem wyglądają??? Jak uważacie???

Natalka14

Być może dlatego że od 2002 roku jest mężatką...? A Miller to jej kolega z serialu, nie rozumiem czemu miała by od razu się z nim żenić :D Racja, ładna para ale tylko serialowa...

Skylaria

wiem że jest mężatką po prostu szkoda że nie są razem...:)

Natalka14

Nie uważacie że ciężko byłoby jej się ożenić z facetem? Kobieta wychodzi za mąż, a facet się żeni...

Qbaz

sorki pomyliłam się:)... poprawa: Czemu nie wyszła za mąż za Wenwortha?

Natalka14

bo już ma męża, z którym w dodatku jest w ciąży. i sprawia wrażenie bardzo szczęśliwej, więc po co gdybać ;-)

Natalka14

hehe fakt ma ładny typ urody...taki delikatny. I zgadzam się że ładnie wygląda razem z Michaelem w serialu ;) Pasują do siebie.

A wiesz że Sarah jest w ciąży? Ale tak już poza serialem :)

agusiek303

wiem, że jest w ciąży... mam nadzieję że jej dziecko będzie równie ładne jak ona:) A jak urodzi się jej córeczka to może jej dać na imię Natalie- takie prześliczne imię:);)hehe...