Z wyczytanych mi zrodel Sarah ma pojawic sie w 4 odcinQ Prison Break !!! Narazie zastepowac ja bedzie inna aktorka podobna do Sary lecz bedzie zaslaniana jej twarz lecz zeby bylo bardziej wiarygodnie rezyserzy postarali si e o to i juz wczesniej nagrali z Sarah Wayne Callies tasme na ktorej umiescili jej glos Sarah czytala scenariusz i ten glos bedzie puszczony w odcinQ takze z informacji ktore wyczytalam Sarah Wayne Callies wraca w 4 odcinQ Prison Break =)
no też tak słyszałam ale sporo osób ma inne info więc tak naprwdę trudno powiedzieć co jest prawdą.odsyłam do postu poniżej.pzdr.
Ja też tak czytałam, alby było to jakoś w okresie między obiema częściami. Później zaczeły się pojawiać ploty - niestety coraz częściej - że wogóle nie wraca. Więc nie wiem - mam nadzieję, że ten 4 lub 6 odcinek to prawda i że ją znowu zobaczymy.
wychodzi na to że wróci w 4 odc tak jak mówisz bo narazie spełnia się wersja.własnie obejrzałam 3 odc i tam juz sarę pokazali tylko jak mówli producenci nie było widać jej twarzy ale było słychać jej głos.
teraz to juz nie wiem co jest grane w ogóle jak zobaczylam ten scenariusz do odcinka 6 czy 7 to sara juz jest usmiercona ... mam nadzieje ze to zwykle klamstwo bo po co by sie fatygowali zeby dawal glos jak zaraz ma zginac bezsensu zeby ja fatygowali a ona niby nic nie wie o 3 sezonie ...
mi się też w to nie chce wierzyć bo także widziałam ten scenariusz a poza tym nie zabija sie kury znoszacej złote jajka.
nie nie........jak się nie zgadzam :P ale poważnie serial duzo straci szkoda liczyłam że jej związek z michaelem w końcu "nabierze rumieńcy" cóż szkoda bardzo szkoda....
niestety ją uśmiercili...
nie chcę tutaj za dużo spoilerować i psuć zabawę tym, którzy nie chcą wiedzieć co się stało w 4 odcinku, więc zainteresowanym polecam kliknąć tutaj: http://sarahwaynecallies.blox.pl po więcej informacji co, jak i dlaczego.
Zobaczyc to ja zobaczymy i tak w 3 sezonie tylko nie wiem w ktorym odcinQ . Jak Michael sie dowie o jej smierci to zaczna sie wspomnienia ...
A ja znalazłem coś takiego:
LINCOLN
Masz jeszcze jakies zdjęcia Sary?
SUSAN B.
Żywej? Nie.
Lincoln nie odpowiada. Po chwili kamera na Susan.
SUSAN B. (Cont)
Nie powiedziałeś mu.
Lincoln nie chce odpowiedzieć.
SUSAN B. (Cont).
Nie powiedziałeś Michaelowi, że ona nie żyje?
LINCOLN
Możesz zdobyć zdjęcie?
SUSAN B.
Jestem pewna, że coś mogli byśmy zdziałać razem. Sprytny ruch, nie mówić bratu. Wydaje się być bardzo wrażliwy.
Lincoln ma dość. Zaczyna wychodzić. Susan wyciąga kawałek papieru.
SUSAN B. (Cont)
To jest punkt wymiany. LJ i ja będziemy tam czekać na Ciebie, Michaela i Whistlera. Jeśli wszystko pójdzie jak trzeba, odzyskasz syna dziś o dziwiątej.
SUSAN B. (Cont)
Lincoln?
LINCOLN
Dzięwiąta. Będę tam.
Link do zeskanowanego scenariusza:
http://img165.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakepisode6...