hejka mam pytanie czy ktos moze juz ogladalm dwie serie tego flimu? bo kolezanka powiedzialam mi ze widziala jak byla w anglii i ze tak doktora ginie, bo kiedys tam bylam cpunka i troszke przedzialam z tymi prochami umarla? moze ktos wie czy to prawda jest?
pozdrawiam
Hej. Widziałam całą pierwszą serię i rzeczywiście w ostatnim odcinku ta postać umiera. Dr Sara Tancredi przedawkowuje morfinę od której swego czasu była uzależniona. Być może to kolejna mistyfikacja,ale wątpię,bo w końcu co za dużo to niezdrowo. Zresztą, okaże się w drugiej serii. Szkoda jednak,bo wątek romansu Scofield & Dr Tancredi mógł się nieco rozwinąć. Obie z siostrą nad tym ubolewałyśmy. Cóż, mówi się trudno i płynie dalej. W końcu to tylko serial. Pozdrowienia i przypadkiem nie zniechęcaj się tym.
dziekuje za dop. no wlansie mam nadzieje ze cos bedzie w drugie serii bo z tego co wiem nie umiera....
pozdrawiam
nie umrze:) ale nic więcej nie powiem:) tak dla wyjaśnienia nic nie jest powiedziane na końcu 1 serii że umiera. podejrzewają śmierć,
sara będzie żyć! toż to jest główna postać w 2 serii. ale se włosy potem machnie na ciemno i zetnie... żyletką w podmiejskim kiblu.
Nawet nie widziałem jak ścinała włosy :| Ale to może dlatego, że szycie na żywca było dla mnie zbyt drastyczne i nie patrzyłem xP
fajnie sobie szyła rączkę. ale tam nie było pokazane jak ścina włosy tylko jak ię zamierza do tego, a potem to już będzie po ścięciu.
odcinek 13 seria 2. kibel miejski. Sara stoi przed lustrem płacząc. wyjmuje żyletkę i jeździ nią po lustrze, potem moczy wodą... później mamy scenę jak wychodzi z obciętymi i pomalowanymi włosami. that'a all. a pewnie nie widzieliście tego cudownego kissa w 16 odcinku. i tego jak w 17 odcinku siedziała z Michaelem w samochodzie i się trzymali za ręce. :D
ja widziałam do 16 odcinka 2 serii i ta doktorka nadal żyje, no ale to nie koniec serii więc wszystko jeszcze przed nią;) aha i z tego co wiem to dopiero puscili 17 czy 18 odcinków w usa pozdro