Sarah Wayne Callies

Sarah Anne Callies

6,6
11 640 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Wayne Callies

hejka mam pytanie czy ktos moze juz ogladalm dwie serie tego flimu? bo kolezanka powiedzialam mi ze widziala jak byla w anglii i ze tak doktora ginie, bo kiedys tam bylam cpunka i troszke przedzialam z tymi prochami umarla? moze ktos wie czy to prawda jest?

pozdrawiam

beza14

Hej. Widziałam całą pierwszą serię i rzeczywiście w ostatnim odcinku ta postać umiera. Dr Sara Tancredi przedawkowuje morfinę od której swego czasu była uzależniona. Być może to kolejna mistyfikacja,ale wątpię,bo w końcu co za dużo to niezdrowo. Zresztą, okaże się w drugiej serii. Szkoda jednak,bo wątek romansu Scofield & Dr Tancredi mógł się nieco rozwinąć. Obie z siostrą nad tym ubolewałyśmy. Cóż, mówi się trudno i płynie dalej. W końcu to tylko serial. Pozdrowienia i przypadkiem nie zniechęcaj się tym.

Wieszczka

dziekuje za dop. no wlansie mam nadzieje ze cos bedzie w drugie serii bo z tego co wiem nie umiera....

pozdrawiam

beza14

nie umrze:) ale nic więcej nie powiem:) tak dla wyjaśnienia nic nie jest powiedziane na końcu 1 serii że umiera. podejrzewają śmierć,

beza14

sara będzie żyć! toż to jest główna postać w 2 serii. ale se włosy potem machnie na ciemno i zetnie... żyletką w podmiejskim kiblu.

SatineNic

Nawet nie widziałem jak ścinała włosy :| Ale to może dlatego, że szycie na żywca było dla mnie zbyt drastyczne i nie patrzyłem xP

Peterek_dg

fajnie sobie szyła rączkę. ale tam nie było pokazane jak ścina włosy tylko jak ię zamierza do tego, a potem to już będzie po ścięciu.

beza14

Sara nie umiera, nie ścina sobie włosów ! no co wy ludzie ? Że niby kiedy...

bluebell_2

odcinek 13 seria 2. kibel miejski. Sara stoi przed lustrem płacząc. wyjmuje żyletkę i jeździ nią po lustrze, potem moczy wodą... później mamy scenę jak wychodzi z obciętymi i pomalowanymi włosami. that'a all. a pewnie nie widzieliście tego cudownego kissa w 16 odcinku. i tego jak w 17 odcinku siedziała z Michaelem w samochodzie i się trzymali za ręce. :D

SatineNic

nie umiera 16 odcinek pocaunek Michaela ja jakbym mialabym go pocalowac to bym sie chyba rozplynela

beza14

ja widziałam do 16 odcinka 2 serii i ta doktorka nadal żyje, no ale to nie koniec serii więc wszystko jeszcze przed nią;) aha i z tego co wiem to dopiero puscili 17 czy 18 odcinków w usa pozdro

edina

http://img57.imageshack.us/img57/5379/sarapregbv2.jpg

zdjecia SWC sprzed kilku dni, a dziś wlaśnie zaczynają kręcić odcinek 21, ciekawe jak ona bedzie z takim brzuchem latać :) już wiadomo oficjalnie jak Sara zniknie na jakiś czas z serialu, mnie taki obrót sprawy wcale nie cieszy ;(