Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Nie lubie jej. Według mnie wcale nie jest taka piękana bo twarz ma jak u konia. I wogóle grać może potrafii, ale wcale nie jest taka skromna za jaką ja ludzie biora... wrecz przeciwnie okrzykneli ja bardzo dobra aktorka i najseksowniejsza koieta a ta mysli ze rzadzi. Gklupia jest i ja jej bardzo nie lubie, bo jak na n9ia patrze to mnie kur***a łapie. Zreszta tak samo jak na keire knightley

Justine_3

naprawde lacze sie z toba w bolu. napisz o tym ksiazke, stworz cos pieknego bo widze ze twoja nienawiść do Scarlett jest naprawde prawdziwa a prawdziwe uczucie tworzy cos pieknego!

w4ffel

dzięki za poduniecie pomysłu, moze skorzystam szkoda ze sie nie zgadzasz ze mna ale kazdy ma prawo do swojego wyboru. Nie sadze ze zle gra czy coś...po prostu denerwuje mnie cała ta otoczka wokoł niej....

Justine_3

Czytałem Twój komentarz co do Keiry.. w którym w ogole się z Tobą nie zgadzam.. troche dziwne rzeczy tam wypisywałaś.
A co do Scarlett to muszę się zgodzić , bo poczatkowo tez jej nie lubiłem ze względu na aure która wokół siebie tworzyła i która tworzyły media. Myślałem że jest kolejna seksbomba. NIc bardziej mylnego. Zabrałem się za jej filmografie. Obejrzałem : ''Wszystko Gra '' , ''Prestiż'' , ''Lokatorka'' , ''Amerykańska Rapsodia'' i ''Wyspe''. I stwierdzam że to jedna z najzdolniejszych aktorek młodego pokolenia ( jak nie najlepsza ) w dodatku jest piękna. A po kolejnych jej wywiadach zrozumiałem ze ambitna i rozsądna.

Darken

Zgadzam się, z Darkenem. Rozumiem, że każdy ma prawo do własnej opinii i każdy też ma chyba w całym tym filmowym świecie, kogoś takiego, na którego patrzenie przyprawia o niemiłe uczucia, łagodnie mówiąc. Ale zastanawiam się czy oceniasz ją tylko po kreacji medialnej czy po zdolnościach aktorskich, bo żeby wydać taką opinię nie wystarczy oglądnąć jeden czy dwa filmy..

użytkownik usunięty
Justine_3

zgadzam sie scarlett jest brzydka...wygląda jakby była chora na albinizm ale aktorką jest dobrą...nawet bardzo... i to powinnismy oceniać:)

no tak, zgadzam sie z Toba, powinnismy oceniac gre aktora a nie jego urode, jednak bywa czasem i tak ze wyglad jakiegos aktora wzbudza w nas taka antypatie ze nie mozemy na niego patrzec a tym bardziej ocenic jak gra;) a scarlett jakos nie wzbudza we mnie pozytywnych emocjii (bez urazy dla fanow, nie chce nikogo urazic)

aneczka_89

aneczka 89 dokładnie o to mi chodzi no i moze mam troche wiecej przeciw niej...

Justine_3

A mnie wkurza, jak dziewczyny oceniają czy aktorka jest ładna czy nie... no kuuuuuuuurde to facetom ma się podobać a nie WAM! I mi osobiscie się podoba, chociaż ogólnie wolę brunetki. I to porównanie do konia... nie widzę związku z byłym ministrem:/ Zostancie lepiej przy tej grze aktorskiej, bo z wyglądem człowiek się rodzi, a gry się uczy!

Justine_3

A mnie wkurza, jak dziewczyny oceniają czy aktorka jest ładna czy nie... no kuuuuuuuurde to facetom ma się podobać a nie WAM! I mi osobiscie się podoba, chociaż ogólnie wolę brunetki. I to porównanie do konia... nie widzę związku z byłym ministrem:/ Zostancie lepiej przy tej grze aktorskiej, bo z wyglądem człowiek się rodzi, a gry się uczy!

victorius2005

no ty chyba sobie zartujesz??? ze niby jak jestem dziewczyna to nie mam prawa ocenic urody innej dziewczyny??? WAM MA SIE PODOBAC??? no moze jeszcze tylko po to graja w filmach???

waskie horyzonty?

aneczka_89

Twój poziom intelektualny jest widocznie za niski, skoro nie zrozumiałaś sensu mojej wypowiedzi, a skoro tak to ja się nie zniżę do Twojego poziomu kolejną odpowiedzią. Pozdrawiam!

victorius2005

hola hola kolego:/ juz widze ze nie mozna nic napisac na forum:/

nie znasz mnie wiec nie masz prawa oceniac mojego poziomu intelektualnego. a niby o co chodzilo w twojej wypowedzi??? nie pochwalam porownania do konia czy czegos w tym stylu. jak nie umiesz czyttac to juz nie moj problem.

poruszylam tylko jedna kwestie, jakbys nie zauwazyl to jeszcze raz to napisze: NIE SPODOBALA MI SIE TWOJA WYPOWIEDZ DOTYCZACA OCENIANIA URODY DZIEWCZYN PRZEZ INNE DZIEWCZYNY! czy my jestesmy jakies niedorozwiniete zeby moc ja subiektywnie ocenic czy co??? no wlasnie - SUBIEKTYWNIE:/ kazdy ma inny punkt widzenia. i ma do tego prawo.

ja nie pozdrawiam

victorius2005

nie no w sumie to z jednym musze ci przyznac racje. czegos nie zrozumialam.

cytuje: "nie widzę związku z byłym ministrem:/ "

przeczytalam raz jeszcze wszystkie wypowiedzi i za cholere nie czaje o co ci chodzilo z tym ministrem... no ale fakt, przeciez moj poziom intelektualny jest za niski.

KTOS ZROZUMIAL O CO KOLEDZE CHODZILO???? JESLI TAK TO PROSZE O WYJASNIENIE...

aneczka_89

cytat: "Jeśli w starożytnym Rzymie koń mógł zostać senatorem, to dlaczego w Polsce "Koń" nie może zostać ministrem - tak Joanna Senyszyn z SLD skomentowała w programie "Teraz my" nominację Romana Giertycha na ministra edukacji. "Koń" to przezwisko Romana Giertycha, ktore nadali mu posłowie."

zreszta mozna sie domyslic ktory z bylych ministrow jest najbardziej podobny do konia ;) pozdr.

bmasian

cóż,u nas w rządzie to nie tylko koń ale całe zoo siedzi :P

bmasian

ach... az tak sie polityka nie interesuje...

justine napisala: "Według mnie wcale nie jest taka piękana bo twarz ma jak u konia."

w takim razie mi sie wydaje ze to chodzilo o zwierze a kolega victorius2005 nadinterpretowal slowa kolezanki...

dzieki za wyjasnienie;) pozdrawiam

użytkownik usunięty
victorius2005

chłopcze czy ty nie wiesz,że kobiety mają w naturze oceniać,porównywać szukać mankamentów w osobach tej samej płci...nie wykorzenisz tego z nas.przykro mi .
pozdrawiam ;)

Justine_3

czuje to samo... O.o nie podoba mi się ona i jak gra...

FireBurnMeInside

Mam jej dość. Nie jest jakos specjalnie zła aktorką nawet dobrą, ale po prostu... Każdy ma aktora którego nie znosi i dla mnie ona nią jest..

666padme666

dokładnie to samo czuje :)
ZGadzam sie z toba w 1000i 1000 i1000 % :):):
pozdrawiam

Justine_3

Scarlett wcale nie jest brzydka http://www.salonfryzur.pl/upload/fryzury/big/fryzury_2465_big.jpg
Ona jak koń??? Ty chyba konia nie widziałeś!

Chora na albinizm??? Więc teraz każdy musi wyglądać jak Rihanna??
Jakby wszyscy wyglądali tak samo byłoby trochę nudno....

Co masz do Keiry???
Obie ze Scarlett są dobrymi aktorkami. Ja wolę je niż głupią i puszczalską Lindsay Lohan, czy pustą Paris Hilton.

Lovely_Paige

Chyba moge coś do nich miec, i nikt nigdzie nie sugerował ze woli Lindsay lub Paris!!!!!!!!!! Więc nie wymyślj jak wcześniej było te napisane nikt nie chce obrazać jej fanów a o jest moje zdanie....

Justine_3

a ja nie że jej nie lubie ... Ja jej poprostu nienawideze! oh... Nie oglądam pod żadnym pozorem z nią filmów bo mi się odrazu humor psuje:(

Justine_3

Ja uwielbiam zarówno Scarlett Johansson jak i Keirę Knightley.Uważam że są piękne i utalentowane.Grają w moich ulubionych filmach.
Scarlett jest ambitna i skromna,a Keira nie jest dziewczyną paparazzich.
A tak na marginesie jakie ty lubisz aktorki?Zapewne Albę i J.Lo ,taa one to dopiero są 'fajne' i grają w tach ambitnych filmach...

Justine_3

Oj przepraszam, ale ja nie mówię, że obrażasz mnie (jej fankę) Porównianie jakiejkolwiek kobiety do konia nie jest zbyt kulturalne!! A poza tym nigdzie nie jest napisane, że wolisz Lindsay czy Paris. Napisałam, że JA wolę Scartlett od nich a nie TY, więc na przyszłość wczytuj się uważniej w posty innych użytkowników;)

Lovely_Paige

ble, ble, ble ble....dobra już wyuzuj... nie nie lubie takich aktorek jak alba i jlo, choć do alby nic nie mam. Ja wole takie aktorki jak charlize theron, nicole kidman. Scarlett i keira mnie delikatnie mówiąc po prostu wku*****ą. I nie rozumiem czemu wy nie możecie tego wszyscy zrozumieć. Ja ich nie lubie i jak widze znajdzie sie kilka osób które mnie wsoieraja ale wy nie musicie mnie atakować ja nie atakuje was tyko mówie co myśle o tych wg mnie beznadziejnych aktorkach....

Justine_3

Przyznam się, że cię rozumiem. Ja osobiście nie mogę znieść Alby (naprawdę nie wiem czemu;/). Więc szanuję twój pogląd i kończę swój wkład w ten temat;)

Pozdrawiam;)

Justine_3

Pewnie kochasz Dodę - mówićie podobnym językiem :)
Justysiu, człowiek to coś więcej niż tylko wygląd. Aby dostrzec geniusz Johansson trzeba mieć do siebie dystans. Swoje kompleksy powinnaś wyładowywać u psychoanalityka. Scarlet ma niesamowity talent i jest piękną kobietą. Nawet sam Woody Allen to zauważył i potwierdził.
Jesteś Justysiu w całkowitym błędzie. Nie porównuj pięknej kobiety do konia, bo to nieładnie tak mówić o kimkolwiek. Wiem że, w swej próżności, jak ta stara czarownica z bajki o Królewnie Śnieżce, chcesz by wszystkie piękne i podziwiane kobiety uśmiercono, ale to wcale nie sprawi że nagle Ty wypiękniejesz i staniesz się interesująco głęboka.
Proszę używać argumentów, a nie złośliwych i bezsensownie bezsensownych porównań.

turkinz

Niestety muszę Cię zmartwić za Dodą nie przepadam. Nie mówimy podobnym językiem. Jeżeli chodzi Ci o bluźnieie to przepraszam, ale mnie poniosło, a poza tym wielu ludzi bluźni.
Co do tego, że człowiek to więcej iż wyglą wiem, o tym i to bardzo dobrze. Mam do siebie całkowity dystans, a kompleksy mam jak hyba każdy normalny człowiek, ale nie wyciągam ich na światło dzienne i sie wszystkim imi nie chwale. Dlatego nie zamierza moihc kompleksow wciągać na temat w Filmwebie....
Każdy człowiek jkbyś nie zauważyl maswój gust i swoje zdanie. Woody Allen lubi ją i wogóle i miliony jej fanów nie wątpie... To, że ja jej nie lubie i o tym tu pisze, nie znaczy, że robie to specjalnie aby Was-jej fanów zdenerwować. Nic tych rzeczy.
Nie możesz jednak stwierdzać, że jestem w błędzie, bo jest to pojęcie całkowicie względne... Zależy do od punktu widzenia. Ty uważas, że jestem w błedzie, aja sądze i Ci, którzy za Scarlet nie przeopadają, że to ja mam rację. Wiem, że to nie ladnie mowić tak o kimkolwiek, że jest podobny do konia, ale cóz poradze, że na niektórych zdjęciach naprawde sde, że do tego zwierzącia jest podobna.... Czy porówywanie ludzi do czarownic z bajki, nie jest tym samym??? Nie sądze również, że dzięki krytykowaniu innych ludzi, ja będe lepsza, piękniejsza czy itp.
Wyrażam swoją opinie ty wyrazasz swoją....
Pozdrawiam, ***Justine***

Justine_3

AŁĆ......Justine co tutaj sie wyrabia co???Co to za temat zarzucilas ze taka wrzawa>????Az musialam tutaj zajrzec.Heh... Chodzi o panne Scarlett jak mniewam, a ze nie chce mi sie wszystkiego czytac to tak tylko dodam od siebie,że panna Scarlett jest jeszcze okey dziewczyna, ma szanse na wielką kariere! Wydaje sie rozsadna dziewczynka (zadnych pikantnych newsow z jej zycia prywatnego np. alkoholizm, narkotyki, jazda po pijanemu, imprezy typu hilton, lohan) a to sie chwali, ale jak tutaj juz sie wspomnialo o pannie Knightley oj oj NIE!!!Zupelnie nie!Panna K. jest dla mnie totalnie beztalentną osobą (nie wiem skad ta nominacja do OSKARA za Dume i uprzedzenie).I tyle droga Justine:)hehe pozdrawiam

Justine_3

I tyle jesli chodzi o merytoryczną krytykę...
Droga lub drogi Justin, na jakiej podstawie sądzisz iz ona jest głupia? Wnioskuje ze asystowałeś/aś podczas badania IQ Scarlett Johansson lub przynajmniej zamieniłes z nią kilka słów. Musze przyznać iż niesamowicie zazdroszcze...

elliotthead24

Droga...Moje zdanie jak już powtarzałma tysiace razy jest moimi osobistymi przemysleniami, bez urażanai fanów tej aktorki. Owszem uważam, że jest głupia choc slowo to nie jest trafne, innego nie zdołałm znaleźć w zastępstwie. Zdarza się takie słowo w jezyku potocznym gdy nie lubimy jakiejś postacie. Niezależnie od tego czy znamy ja osobiscie czy nie....