Scott Michael Foster

7,0
585 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scott Michael Foster

chyba tylko jakieś niedopieszczone nastolatki zrobiły mu taką średnią. świat schodzi na psy.

profix

zwykle nie wypowiadam się w takich tematach, ale w tym wypadku muszę przyznać rację. zwłaszcza w Californication gdzie jego postać ma być 'hot', a mnie zbiera na wymioty na jego widok.

m_szatanistka

Dokładnie - zgadzam się w 100%

profix

a ja myślałam, że tu się ocenia grę aktorską i talent, a nie wygląd.

Megi1993

zgodzę się z tobą.

Megi1993

ja również się zgodzę. jakaś małolata chciała dać upust swoim emocjom.

Megi1993

Ocenia się wszystko, talent, ale że to ocena subiektywna to też prywatne odczucia, takie jak sympatia, wizualność :) Tego nie mozna uniknąć, jeśli ktoś Cie odrzuca, nawet jak gra dobrze nie idzie ocenić obiektywnie :) Rozumiem założycielkę tematu, choć się nie zgadzam. W moim odczuciu jest całkiem fajny i gra dobrze

Vanillia

Napiszę konkretnie, rola jak dla mnie w Californication beznadziejna. Wystarczyło kilka minut jego gry aktorskiej jak i wyglądu i trzeba stwierdzić koniecznie że jest okropny i obleśny.

BarneyStinson22

Teenage dirtbag. To rolą mnie urzekł, moim zdaniem zagrał bardzo przekonująco, a tatkże sympatia jaką poczułam do jego postaci zaprocentowała.

Zapraszam do seansu.

profix

oglądam go właśnie w Chasing life (nie znam za bardzo innych ról) i stwierdzam, że jest przepiękny
z góry zaznaczam, że nie jestem niedopieszczoną małolatą :P

profix

haha, dokłądnie !
Tylko kogo on grał w Cali i w którym wątku ? (ogląałąm wszystkie odcinki, chociaż 6 i 7 sezon z bólem..) i nie pamiętam ;]