chyba tylko jakieś niedopieszczone nastolatki zrobiły mu taką średnią. świat schodzi na psy.
zwykle nie wypowiadam się w takich tematach, ale w tym wypadku muszę przyznać rację. zwłaszcza w Californication gdzie jego postać ma być 'hot', a mnie zbiera na wymioty na jego widok.
Ocenia się wszystko, talent, ale że to ocena subiektywna to też prywatne odczucia, takie jak sympatia, wizualność :) Tego nie mozna uniknąć, jeśli ktoś Cie odrzuca, nawet jak gra dobrze nie idzie ocenić obiektywnie :) Rozumiem założycielkę tematu, choć się nie zgadzam. W moim odczuciu jest całkiem fajny i gra dobrze
Napiszę konkretnie, rola jak dla mnie w Californication beznadziejna. Wystarczyło kilka minut jego gry aktorskiej jak i wyglądu i trzeba stwierdzić koniecznie że jest okropny i obleśny.
Teenage dirtbag. To rolą mnie urzekł, moim zdaniem zagrał bardzo przekonująco, a tatkże sympatia jaką poczułam do jego postaci zaprocentowała.
Zapraszam do seansu.
oglądam go właśnie w Chasing life (nie znam za bardzo innych ról) i stwierdzam, że jest przepiękny
z góry zaznaczam, że nie jestem niedopieszczoną małolatą :P