Sean Bean

Shaun Mark Bean

8,2
54 918 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sean Bean

Witam serdecznie :-) Wszyscy na tym forum lubimy Seana, więc mam nadzieję, że moje pytanie nie wyda się dziwne :-) A więc : która śmierć w wykonaniu Seana była według Was najbardziej widowiskowa ?

Bo dla mnie śmierć Boromira (czegoś tak pięknego i smutnego jeszcze nie widziałam)

Shayira

Dla mnie też, choć od czasu tego filmu jak słyszę napinanie kuszy ( liny) to mnie aż kręgosłup boli.

Shayira

Zależy co masz na myśli przez określenie 'widowiskowa'.Każda scena śmierci z jego udziałem ma coś w sobie i tak np.W nikomu ani słowa jest zasypany żywcem,w Henryku powieszony na oczach ludzi, w Czarnej śmierci rozczłonkowany ,w innych przypadkach zadzgany,zastrzelony,czy wysadzony w powietrze itd..W większości filmach umiera więc można wybierać i przebierać:D

CelineMarie

Chodzi mi oto, która najbardziej Wami wstrząsnęła :-)

Shayira

Za każdym razem gdy mojego Szonka zabijają to mnie to wstrząsa:P Ale tak na poważnie to w Bondzie 'fajnie' umierał:)

Shayira

Moim zdaniem Equilibrium, po prostu taka zgoda na to, całkowity brak sprzeciwu, po prostu siedział i zasłonił się książką:/

mrmn

O też mi się podobało mimo,że jego rola (wielka szkoda!) jest taka mała-piękna śmierć w zwolnionym tempie
co do Boromira to umierał strasznie długo,więc scena śmierci jest szczególna
chyba najgorsza to ta z Czarnej śmierci brr rozczłonkowali go na kawałki

NekoGirl

Strasznie nie lubie jak zabijają mi ulubionego bohatera ( LOTR- Boromir, czy GOT- Eddard Stark), ale co robić ksiażka napisana , a film ma byc jej wierny, wiec i tak oglądam, choć np Sean ginie...