Sean Bean

Shaun Mark Bean

8,2
54 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sean Bean

sympatyczny gośc ale nadaje sie do ról drugoplanowych zawsze podobał mi sie grają role drugoplanowe zwłąszcza w Włądcy pierścieni grając Boromira moze dlatego go lubie;p ale prawdą jest ze nadaje sie do tylko takich ról ... dopiszcie coś na temat Bean'a jak uważacie co o nim sądzicie

gazdus_2

Po obejrzeniu serii Sharpe'a uważam, że do roli głównej nadaje się również. Jako Sharpe był super, w ogóle te filmy są super. A w rolach drugoplanowych sprawdza się doskonale, jak dla mnie to często grana przez niego postać jest ciekawsza od głównego bohatera.

Veda12

niestety serii serialu Sharpe'a nie oglądałem ;/;/;/ ale masz racje mi sie tesh tak wydaje że jego postacie drugoplanowe są bardziej intrygujące i ciekawsze niż rola głownego bohatera :]:]:]

gazdus_2

Polecam Sharpe'a, wspaniałe filmy. Nawet bym powiedziała, że bardziej dla facetów niż kobiet, bo w końcu to o wojnie, ale ja w ogóle kocham filmy o tematyce wojennej. Jednak wiem, że nie każda kobieta coś takiego lubi. W każdym razie warto obejrzeć te 14 filmów, chyba nie ma tego w Polsce na DVD, więc pozostaje mniej legalne źródło:-)
Pozdrawiam

Veda12

mnie sie Sharpe bardzo podobał :) a to główna rola :) i bardzo mnie cieszy fakt że jeszcze w tymn roku będą kręcic część kolejną :)

Veda12

niech pomyśle... to lepszy byłby podział nie na 1-szo i 2-go planowe tylko na dobrych i złych bohaterów....

ja go chyba wole w 1-szo planowej :) bo jak gra 2-go planową to za szybko ginie :)

Nimfa

Ja właściwie nie wiem, on doskonale gra i dobrych, i złych, więc mi obojętnie. A dla mnie nie jest takie ważne czy jest go w filmie dużo, bo ważne jest jak gra, niekoniecznie jak długo.
Pozdro

użytkownik usunięty
Veda12

Sean najpiękniejszy jest jako zły, wtedy co prawda często ginie ale trudno coś za coś!

Mi się tam nie podoba;) ale co prawda to prawda jak gra zły charakter to zawsze ginie no ale cóż ważne ze rewelacyjnie wychodzi...a apropo tych "nielegalnych źródeł" sa wszystkie odcinki czy też tylko kilka bo oglądnał bym cała "trylogie"??:]:]:]

gazdus_2

Są wszystkie odcinki, trudno te 14 filmów nazwać "trylogią":-). Naprawdę warto obejrzeć, niesamowita seria, cały czas wojenka, akcja, miło się ogląda. Ja oglądałam po kilka części pod rząd, tak to wciąga.

Veda12

Super aktor...
Genilny w Wyspie i Władcy Pierścieni :)

NaShI

wlasnie widzialam silent hilla.... hmm.... fajnie ze dotrwał do końca żywy :D nietypowo był dobry :D coś słabo sie starał by odnaleźć rodzinke - żona i dziecko zniknęły a on spokojnie na kanapie sobie drzemie.... ale fajnie wyglądał jak słodko spał :)