Sean Faris

Sean Haroy Faris

8,0
2 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sean Faris

Po swoich pierwszych występach w branży aktorskiej może chłopak osiągnąć sukces JCVD.
Predyspozycje ma, a i nawet jest do niego podobny. Zobaczymy co przyniosą jego kolejne
role filmowe. Bo Never Back Down i Forever Strong to dość udane produkcje.

ziom6270

Nie dorasta do pięt Van Damme'owi

prof_mateusz27

Van Damme to ikona kina akcji

prof_mateusz27

Prawda, lecz ma jeszcze długie lata kariery filmowej. Ale raczej, aż taki jak Van Damme nie będzie.

ziom6270

Dupa a nie Van Damme, on nawet walczyc nie potrafi. Nie sadze aby kiedyś stał się ikoną akcji. Jak tylko wszedl do kin jakis film z Van Dammem to musiałem na to pojsc, jak sie pojawil w tv to musiałem obejrzec (czasami nawet po kilka razy), teraz jak sie pojawi jakisaktualny film z Van Dammem na torrencie, automatycznie pobieram, nawet jesli jest to film klasy B na dvd. Wszystkie filmy z Van Dammem musialem obejrzec od tych najstarszych do najnowszych. A ten Sean Faris? Obejrzalem z nim 3 filmy i to nie ze wzgledu na aktora po prostu te tytuly zapowiadaly sie ciekawie (Po prostu walcz, King of Fighters i Freerunner) i jakos ten aktor na mnie wrazenia nie robi, w przeciwienstwie do Van Damma obojetne mi czy zobacze z nim film czy nie. W filmie z JCVD wiedzialem ze bedzie akcja, strzelaniny lub/i walki, z filmie z Farisem natomiast, wiem, ze jesli bedzie walka to kiepska lub wykonywana przez kaskaderow i bedzie tam sporo cukierkowatej sztucznosci (modelki z ladnym biustem, ladne samochody i bogate dzieciaki) - zupelnie inne klimaty niz Van Damme. Mi bardziej mlodszego Van Damma przypomina (nie pod wzgledem wygladu ale pod wzgledem podobnych filmow) Scott Adkins. W moim przypadku z nim jest jak z Van Dammem, tez każdy jego film musze koniecznie obejrzec.