Sean Faris

Sean Haroy Faris

8,0
2 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sean Faris

w przewazajacych momentach filmu Never Back down, nie wspominajac o jego smiechu;]np. trenujac na sali, itd. mlody Cruise.

Libbra

hehe- dokładnie to samo miałem napisać- nawet profil twarzy ma podobny to Toma! i szczerzy sie tak samo jak młody Cruise ale aktorsko spora różnica między nimi!

Bentley

Też rzuciło mi się to w oczy. Aż zajrzałam tutaj, żeby zobaczyć, czy ktoś jeszcze widzi to podobieństwo. Ha! Czyli nie jestem sama. :D

Ardelin

racja, wykapany, młodziutki Tom Cruise :)

Jendrek

Właśnie nie mogłem skojarzyć kogo on mi przypomina :D Ale też bardzo podobny do Cristiano Ronaldo co nie ?

Ardelin

hehe ja tak samo postąpiłam ;)
najbardziej mi go chyba przypominał w Wojnie światów..

Libbra

Ronaldo mi jakoś nie przypomina, ale Cruise'a jak najbardziej tak. Ten uśmiech, to spojrzenie....Ale trzeba przyznać, że jest lepszy aktorsko niż Cruise.

Libbra

nooo zdecydowanie jak mlody Tom Cruise - tylko troche wyższy :P

Libbra

chyba bardziej do Briana Jouberta jest podobny niż do Tom.

Libbra

ja tez wlasnie zauwazylam ze jest podobny do Toma.. hyhy nawet jest ladniejszy od niegoo..uhuhu..

Kate_62

Właśnie nie mogłam skojarzyć kogo mi przypomina jak stoi profilem i się uśmiecha. Teraz już wiem! Może to syn Tomka Cruise'a!!! Dzięki za oświecenie mnie :)

Melatonina

Tom Cruise, Brian Joubert, Cristiano Ronaldo? Przecież to jest czysty Kaka

Chandler_4

Nie jestem więc sama, bo dziś rano obejrzałam "Never Back Down" i od razu pomyślałam, że przypomina młodego Toma Cruise'a :D Tylko oczka inny kolor i ładny nosek ;) Zaś chwilami , a szczególnie w filmie "Niezłomny" przypominał mi Bena Affleca ;>
W ogóle SEAN JEST BOSKI <3

Libbra

hahahahahaha jestem kolejnym ktory to zauważył :)

Grzybiasty

Mnie się na początku skojarzył z Christianem Balem. Podobny wyraz twarzy, usta. Potem skojarzył mi się z Ronaldo - a na sam koniec z Cruz'em.;D

Libbra

hmm..;Dmi w niektórych momentach przypominal Ronalda ;D
ale masz racje ten jego uśmiechh..boski; *

klaudia1130_360

Tak, ja również oglądając "Po prosu walcz" miałam wrażenie jakbym ogladała Toma Cruise'a

nuria_2

mi przypomina Cristiano Ronaldo, ale chodzi o włosy na żel, taki trochę opalony i w ogl.. ale jeśli chodzi o uśmiech itp. to chyba rzeczywiście trochę jak Cruise..

Libbra

ja bym tu dodała jeszcza Bale'a:)

Libbra

tez o tym pomyslalam ze tom cruise na poczatku ale potem stwierdzilam ze bardziej jest podobny do cristiano ronaldo ale moim zdaniem nawet ladniejszy od niego:D

Libbra

Jak pierwszy raz widziałam z nim film (akurat nie wiedziałam jaki rok produkcji) to pierwsze co pomyślałam, że oglądam jakiś stary film z udziałem Toma Cruise'a. Później jak zobaczyłam z którego roku jest film to myślałam że jest jego synem czy coś heh, bardzo mi przypomina młodego Cruise'a

zane_d

Rzeczywiście są trochę podobni :)

Libbra

tak tak tak :)

Libbra

Dokładnie mam takie same odczucia. Ten uśmieszek :) Jednak jest przystojniejszy niż Tom Cruise :)

Libbra

fakt podobny:P ale przystojniejszy moim skromnym zdaniem:D

Libbra

Młody Mateusz Borek:))

Libbra

Zgadzam się jest podobny ale nie jest kopią :)).

Libbra

wg mnie polaczenie cruisea, ronaldo i torresa ;p

Libbra

Przecież to oczywiste połączenie C.Ronaldo i C. Bale'a