Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 220 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

co za beztalencie! Szczerze to ja już wolę Miley Cyrus, wszyscy mówią że nie ma talentu itp. Ale jak Selena zaśpiewa swoim beznadziejnym głosem to wszyscy tylko: "o...no nie poszło jej tak źle"
Co do filmów, to gra na takim samym poziomie co inne gwiazdki disneya. Więc nie wiem po co ten podziw. No...chyba że dla niektórych liczy się jej przesłodzony wyglądzik. ;/

tititi

Nie zgadzam się z tobą Selena to bardzo dobra aktorka i ma fajny głos. Ty po prostu jej nie lubisz i tylko dlatego tak napisałaś.

Pozdrawiam

tititi

Jak dla mnie po prostu zazdrościsz jej pięknej urody porcelanowej lalki i loków. Masz kompleksy.
To wszystko. Selena jest roześmiana,wesoła.To w niej właśnie lubię.

tititi

Ale czemu, jak ktoś napisze swoje zdanie, to zaraz jest posądzany o zazdrość... Przecież może autorka tematu po prostu jej nie lubi, zresztą ja też nie... I mamy do tego prawo.

tititi

"Jak dla mnie po prostu zazdrościsz jej pięknej urody porcelanowej lalki i loków. Masz kompleksy.
To wszystko. Selena jest roześmiana,wesoła." - Po pierwsze nie mam żadnych kompleksów, bo ja nie wiem jak ona wygląda bez całej tapety na twarzy, po drugie jest bardzo wesoła, roześmiana i zachowuje się jak dziecko. To moje zdanie, a chyba każdy je ma, no chyba że nie ty, gadają ci "Selena jest fajna" i ty w to wierzysz. A ja taka nie jestem. Nie uważam też żebym była paszczurem więc w tej kwestii się nie wypowiadaj.