Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 221 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

Co ona robi tak właściwie? Kiedyś z nudów przeglądałam jakieś Bravo i była tam na zdjęciu, chyba jakieś modne ciuchy prezentowała. No i wiem tyle że na youtuba jakies filmiki wrzuca, czy cuś..Tylko tyle robi i od razu gwiada?

NN_

No robi tyle, że jest aktorką i piosenkarką... I to do tego świetną...:D

koniara96

ta no pewnie, zagrała w 3 filmach dopiero

Lovely_Paige

ale i w serialach. i ona sie przykłada do tego co robi nie jak nie którzy w disney'u

TheHost

Jest świetną aktorką i piosenkarką i dlatego jest gwiazdą Disneya , ale jest troszeczkę przesłodzona .

NN_

Fajnie tańczy, śpiewa... gra też nie najgorzej... Oglądaliście może "Another cindrella story" z jej udziałem? Fajny film..

patrycja171

Ona nie umie tańczyć, w filmie Another cinderella Story byla dublowana, a jeśli chodzi o ten film to był bardzo kiepski.

blair17

Nie lubię jej, moim zdaniem ona próbuje ściągać od Miley... Udaje jej przyjaciółkę, a naprawdę jest fałszywą jędzą...

NN_

Moim zdaniem jest świetna... Miley Cyrus skupia sie tylko na odbijaniu cudzych facetów, na robieniu sobie prawie nagich fotek i na innych skandalach!!! Wzięła by się wreszcie do roboty zamiast się tak promować!
Piosenki ma fajne i gra też w sumie nieźle ale Sel jest lepsza bo skupia się na grze i śpiewaniu a nie na zwracaniu na siebie uwagi przez skandale!

Lola140392

A w dodatku ostatnio zajmuje się wolontariatem i pomaga dzieciom z Afryki.
A Miley? Nie...

TheHost

Miley... haha schodzi już na dno. Denerwuje już mnie bo myśli że jest taks sławna i jej odbija.
A Selena natomiast "rozkwita" i ją pogoni :D :))

TheHost

Miley.. haha - Denerwuje mnie już bo niby jest taka sławna i jej odbija powoli :D
Moim zdaniem Selena już dawno ją wyprzedziła i zostawił a w tyle :D :))

NN_

Tak, gwiazda. Bo oprócz pokazywania się na różnych imprezach, znajduje czas, by pomagac biednym... poza tym jest debiutującą piosenkarką <nagrała wcześniej kilka piosenek dla Disney'a, ale w tym roku wydała pierwszą płytę: Kiss&Tell>. Mimo wszystko gra w serialu i w filmach... dalej wymieniac?
Pozdrawiam :D

użytkownik usunięty
_Olinka_

Ja jej nie lubię.To,że pomaga biednym to jedno(i bardzo dobrze,wkońcu ma kasę-prawie-za nic więc może zrobić coś dla dobra ludzkości),a to,że jest kiepską 'aktorką' to drugie.Jest słodka i możnaby wymieniać tak do woli,ale po prostu dziewczyna nie potrafi grać(jak żadna Disney'owska gwiazdka),śpiewa dość marnie(piosenka 'Fly to your heart'jest tylko i wyłącznie ładna,a reszta to totalne dno-bez obrazy.).To,że zagrała jakąś czarodziejkie w jakimś serialu u boku jakichś aktorów(disnejowskich zapewne)to nie znaczy,że ma talent.Tak samo reszta tych filmów i serialów.Pewnie za kilka lat(lecz to tylko moje przypuszczenia)będzie grała epizody w dobrych filmach i główne role w marnych.A za dwadzieścia lat znów wróci do Disney'a i będzie grała matki kolejnych młodych 'gwiazd'.Chyba,że będzie miała szczęście albo naprawdę talent i pokaże na co ją stać,choć to mało prawdopodobne.Spójrzcie na Dakotę Fanning(żeby nie było,nie porównuję Dakoty do Seleny)ta dziewczyna potrafi grać i nie musi śpiewać,żeby większość uważała,że jest wszechstronnie utalentowana.Tyle ode mnie.

NN_

do autorki tematu:

a pomysl

po co udawac ze nie wie sie co ona robi?

skoro wchodzisz na jej profil na filmwebie to chyba wiesz ze jakis zwiazek z filmem miec musi

no ale ok
jesli juz wchodzisz to chyba widac wyraznie na srodku strony liste filmow i seriali w ktorych grala
to twoj 1x przy komputerze czy jak??

sry ale glupi ten twoj temat i niebardzo przemyslany

El_Magiko

WeSoŁyCh!! xD ;****