Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

bUUUUU
Najlepiej tak wyzwac boga winną dziewczyne!!
Tu wyzywają a jak by przeszla obok to by sie zsikały w majtki!!
Żal...;]

a mi sie aktoreczka podoba:) fajnie gra:):)

aiha00

Dla mnie tez jest spoko. Wydaje się fajna ;p

aiha00

Mam nadzieję, że kiedyś zmądrzejecie ^^

aiha00

chyba bym się zsikała ze śmiechu, gdym zobaczyła twoją twarz. ;P

shoshan

NoM ^^ xP
Też ją lubie ;)
Ja na nią nie gadam a jak bym ją zobaczyła to bym się NIE ssikała :/
aż tak poryta nie jestem,jak co niektórzy xP
oczywiście nie wszyscy ;)

siostry96

Ok, może byś się nie zsikała, ale gardło na pewno być sobie zdarła.

aiha00

O jak mi ciebie szkoda dziecko, masz 10 lat? Bo tylko 10 latki ja uwielbiają.

Panna_P

taaa -.- ja mam 16 lat i bardzo dziewczynę lubię. Nie wiem o co ci chodzi? Nie lubisz jej? Ok. Ale nie musisz zaraz obrażac innych którzy ją lubią.

Widziałam kilka filmów z jej udziałem i gra fajnie, jednak najbardziej podobają mi się jej piosenki... Mogłabym ich słuchać po 100 razy dziennie ;) Ma miły głos! Melodia szybko wpada w ucho, a słowa łatwe do zapamiętania.

Caroline_NYPD

Ha, pewnie, że łatwo zapamiętać, skoro wszystkie są identyczne.

Caroline_NYPD

16 lat i oglądasz Disneya ?
ja mam 14 i nawet na takie gówno nie spojrzę, a co dopiero na tą Selenę.
ani to dobrze nie gra , ani nie śpiewa , ani nie tańczy oo .
a piosenki bardziej beznadziejne od niej . totalne dno .

shoshan

co z tego że mam 16 lat? Disney zawsze mnie potrafi oczarować. Sory, ale nie rozumiem młodszych roczników. Najlepiej oglądać pokemony nie?

Nie wiem co dziwnego jest w tym, że Disney tworzy niezapomniane obrazy. Nie oglądasz Disneya? Bo pewnie nie ma w nich przemocy. Cóź.... Szkoda mi ciebie

użytkownik usunięty
Caroline_NYPD

Sel fajnie śpiewa. I świetnie się ubiera. Dla mnie jest okej . ; D

shoshan

dzieci takie jak ty mimo że Twierdzą że nie oglądają Takich programów przesiadują przed nimi całymi dniami. szczerze mówiąc mam 19 lat i doceniam Selenę jako aktorkę i piosenkarkę, Jeżeli jej piosenki wydają się Ci takie saqme to znaczy że ich nie rozumiesz w google wpisz ich tłumaczenie dopiero dostrzeżesz ich wyjątkowość. czarodzieje z waverly place są fajną komedią i nie wiem co masz przeciw nim.

Misiek_69

zgadzam się z Misiek_93 Disney zawsze potrafił oczarować i to mimo wieku. Lubie filmy a w szczególności bajki Disney'a szczerze mówiąc wole obejrzeć jedną bajkę czy film disney'a niż jakiś głupi film w tv ;p;p

użytkownik usunięty
shoshan

shoshan mówisz całkowitą prawdę ja to na takie gówno to wypróźniam się!!!

użytkownik usunięty
aiha00

ja to bym się zrobił w majtki jakby przeszedł obok mnie Stalom lub Jean Reno i jakiś inny wielki aktor, a na jej widok to może sraczki bym dostał, naprawdę marna aktorka. Śmiać mi się z was chcę lol