Jeśli chodzi właśnie o Selenie Gomez jest to Rewelacyjna aktorka tylko na razie nie jest tak bardzo doceniana i gra na razie w takich produkcjach jak Czarodzieje z Waverly a zasługuje na więcej.
Nawet nagrała płytę: Selena Gomez and The Scene - Kiss &Tell (2010) także Polecam
I mam wielką nadzieję ,że film który wchodzi do kin w Polsce 8 października 2010 pt. Ramona i Beezus będzie strzałem w 10 żeby jej kariera nabrała większego rozpędu
Ramona & Beezus to będzie coś w stylu POK, albo Kopciuszka. Ja mam nadzieje usłyszeć szybko jej drugą płytę. A jej kariera nie musi nabierać rozpędu, na całym swicie ma miliony fanów, w stanach jest prawdziwa gwiazda, a w polsce jej płyta w ciagu dwóch miesięcy osiagnęła status złotej płyty.
"tylko na razie nie jest tak bardzo doceniana"
Moim zdaniem jest zupełnie na odwrót. Jest PRZECENIANA, bo aktorką (IMO) jest bardzo kiepską, ale za to zarabia taką mamonę, że producenci filmów, w których Gomez bierze udział, byliby za te pieniądze w stanie zatrudnić i opłacić kilkunastu znacznie lepszych aktorów.
Gomez jest świetną aktorką i ma bardzo fajne piosenki. Dobrze, że zagrała w Kopciuszku i w "Ramonie i Beezus", bo chyba nie będzie całe życie grać u Disneya.
... a' propos jej piosenek - tragiczne są, jak zresztą cała "twórczość" tych wszystkich potworków wylansowanych przez Disneya.
Karolina_zmierzch2 wydaje mi się że jednak Selena będzie całe życie będzie grać u Disney'a. bo na nic innego jej nie stać. Jest sztuczną `słit` dwiazdunią.