Napewno będzie warto ale Selena Gomez chce dodać nutke nowego stylu a także trochę regge (co mnie całkowicie zaskoczyło)
Nowa płyta Seleny ma się najprawdopodobniej ukazać 28 września a jej tytuł to "A Year Without Rain"
Szczerze w to wątpię by była warta kupna. Sądzę że równie dobrze można wyrzucić pieniądze w błoto, bo to co ona prezentuje na tej płycie jest nie do zniesienia dla ucha.
jeśli jej nielubisz ani się nieznasz na muzyce to po co się wypowiadasz
i pozwól cieszyć się z jej muzyki jej fanom
Hej, spytała się czy jest warta kupna więc jej odpowiedziałam co o tym sądzę. Po to jest forum żeby wypowiedzieć swoje zdanie. A to że mam inny niż Ty gust Big_Krixus to trudno ale nie obrażaj mnie mówiąc że się nie znam na muzyce, po prostu słucham czego innego. I nie zabraniam cieszyć się fanom ani nie narzucam swojego zdania tylko mówię co sądzę. To różnica.
Tylko mogłaś to trochę łagoniej napisać.
Ale i tak szanuje,ze to napisałaś.
Forum faktycznie jest od tego by ludzie nie wypowiadali się tylko pozytywnie ale i negatywnie.
nic się nie stało.Każdy ma prawo mieć różne zdanie.
:)
Inaczej życie byłoby nudne gdyby każdy się ze sobą zgadzał :)
Prawda nie wyobrażam sobie czegoś takiego, wylądowała bym w psychiatryku xD No żeby nie móc się pokłócić z własnym bratem albo z kimś przypadkowym na forum? ;) Nie do zniesienia. hah.
A tak w ogóle zamierzasz kupić płytę Seleny? I co Ty o niej sądzisz? Myślisz że warto?
Przepraszam cię za to że cię obraziłem i że nazwałem że nieznasz się na muzyce.
Wiem o tym że każdy ma prawo do swojego zdania ale wkurzyło mnie to że ujełaś to w tak chamski sposób Yokan (czyli "równie dobrze można wyrzucić pieniądze w błoto" i "to co ona prezentuje na tej płycie jest nie do zniesienia dla ucha".)
Więc jeszcze raz przepraszam
Pozwól że odpowiem na pytanie które zadałaś Olus0104:
Moim zdaniem każdy fan muzyki który lubi i podziewia swoich ulubieńców chce mieć ich płyte lub przynajmniej ją ściągnąć z neta.
W moim przypadku jest to Selena Gomez i napewno kupie jej płyte choćby kosztowała 60 złotych. Jestem w przekonaniu że będzie warto kupić jej płyte bo pierwsza "Kiss & Tell" podoba mi się bardzo.
A sama Selena Gomez jest młodą , atrakcyjną, inteligentną i bardzo utalentowaną piosenkarką jak i aktorką której jak narazie nie doceniają aż tak bardzo, choć jej gra Alex Russo w Czarodziejach z Waverly Place jest ŚWIETNA
Sorki, nie chciałam tego aż tak źle ująć jakoś tak wyszło, a przeprosiny przyjęte :)
Nic nie mam do jej gry ale czegoś mi w niej brakuje... może musi bardziej dorosnąć albo...sama nie wiem. Jej gra ma takie jakby luki których nie umiem ująć w słowa. Może chodzi o samo doświadczenie? Choć w roli narwanej nastolatki nawet nieźle się spełnia.
Jeśli chodzi o płytę kiss&tell to według mnie jest niesamowita ale to moje zdanie i rozumiem że ktoś ma inne :)
A mam tylko jedno pytanie. Rozumię że masz swoje zdanie, ok. Ale jest jedna ważna sprawa, żeby mieć własne zdanie na temat muzyki, najpierw trzeba jej posłuchać. Czy ty masz płytę Seleny?
Jak dla mnie, płyta jest warta kupienia, dla 6 piosenek plus dodatkowych remiksów, których jednak (chyba) nie ma na polskiej wersji płyty. Na pewno jej pierwsza płyta była lepsza, ale zwykle tak bywa. Na "Roku bez deszczu" jest za dużo kombinowania z innymi stylami. Pierwsza płyta to był PopRock, druga to cos w stylu Disco.