Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 221 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

kiedyś było głośno o tym że Selena ma brzydki głos , i muszę się przyznać , że w to uwierzyłam.. ale po usłyszeniu piosenki najpierw Fly to your heart , a niedawno Naturally pokochałam jej głos. jest świetny i polecam jej piosenki !
wgle cała płyta KaT jest boska ;)
co o tych piosenkach i płycie myślicie ? ;)

monyczkamala

Ja ją uwielbiam i mam płytę "Kiss and Tell" i uważam,że jest odjazdowa.

MaMich

no właśnie ja też mam , bardzo mi się podobają te piosenki ;)
od samego początku najbardziej podobała mi się `I Won't Apologize`. potem dowiedziałam się że to jedyna piosenka na płycie , którą napisała Sel ; ]

monyczkamala

Mi również podobają się piosenki seleny są fajne i głos też ma świetny ;p

czesio931

bardzo fajna plyta!
uwielbiam Naturally
a Kiss and tell strasznie niesie do tanca :)!

Olus0104

jako jedyną lubię ją ze wszystkich gwiazd disney'a i jest utalentowana czego nie można powiedzieć o miley cyrus która jest totalnym beztalencie

hemp_gru13

Jassne...jeżeli chodzi o śpiew to nie porównania że Miley ma lepszy i bardziej charakterystyczny głos. Dla porówniania :
Miley:
http://www.youtube.com/watch?v=UF7IqLMO-L4
Selena:
http://www.youtube.com/watch?v=LnCBtHgDR3g

hemp_gru13

Uwielbiam Selene, za Miley nie przepadam, ale nigdu nie powiem ze nie ma talentu, bo nie jest to prawdą, szczególnie chodzi mi tu o śpiewanie, bo ona nie zagrała w żadnym normalnym filmie w przeciwięstwie do Seleny.

Olus0104

no właśnie. strasznie muzykalne są te piosenki ; )

monyczkamala

Miley na 100000 razy lepszy głos! Selena jak śpiewa w realu to fałszuje i inaczej brzmi niż na płycie, bo głos to ma dzięki studio, choć takiej klapy nie da się idealnie wymodelować. Ciągle słychać jak wzdycha...
Jej wycie nie nazwałabym śpiewaniem.

MaMich

Ludzie!!!!
Chyba jesteście głusi by słuchać jej wrzasku!
Selencia to beztalencie. Śpiewa, bo Miley i Demi maja płyty i talent, a ona im zazdrości.

AntySeler

Najpierw przesłucah ich piosenki, a póżniej sie wypowiadaj.

użytkownik usunięty
monyczkamala

Lubię Kiss and Tell, szczególnie Falling Down, I got U, The Way I loved you i I don't miss you at all ale i tak dla mnie najlepszą piosenkarką z Disney'a jest Demi, kocham ją za jej mocny głos i świetną muzykę. KaT to płyta do zabawy a oba albumy Demi są dla mnie czymś ważniejszym.
Ale wracając do Sel to jakie jeszcze lubicie piosenki poza KaT?
Ja kocham Magical ;p

Zgadzam się z "blush" Demi bardzo dobrze śpiewa zresztą porównanie
Demi:
http://www.youtube.com/watch?v=M-rmF5AZdEs&NR=1
Miley:
http://www.youtube.com/watch?v=G9ioFK5rpqA&feature=related

MaMich

Jeśli chodzi o Demi i Miley to dla mnie one obydwie są najlepsze i na równym miejscu .

Fly To Your Heart, Round And Roun, Dissapear oraz One And The Same z Demi L.

monyczkamala

No piosenki fajne są jak wg. mnie ale ten jej głos jest bardzo przerobiony.Słyszałam jak śpiewa na żywo i nie najlepiej jej to wychodzi a szczególnie jak ma wysoko zaśpiewać.Ale to tylko moje zdanie a tak ogólnie ją lubię.

Miley_16

Wydaje mi sie ze na koncertach, ona celowo tak śpiewa, ale wiadomo nie jest to tak dobre jak na nagraniu.

użytkownik usunięty
monyczkamala

Ja lubię tylko 1 jej piosenkę, a co do głosu to... hm... jest średni.

monyczkamala

Jak na debiut to naprawdę fajna płytka.

Ja lubię "More", "Naturally", "Crush", "I promise you" czy "As a blonde". Reszta też ogólnie ok.

Pozdrawiam.

_Olinka_

Też lubię jej głos;p a najbardziej piosenki "Naturally", "Crush", "I promise you" ,"As a blonde" "The way I loved you" Są SUPER;d;d;d;d

monyczkamala

Ja nie mam jej płyty, ale znam piosenki z "Kiess and Tell" i naprawde je lubie :D

doma098

oj sorki za blad.
mialo byc Kiss and Tell, a nie Kiess and Tell ;)

monyczkamala

Czy tu sie wypowiadają tylko 13-sto letnie fanki kociej muzyki? Te gwiazdki disney channel przeminą jak zeszło roczny śnieg, mutacja głosu i pośpiewane :]

Skillet

nie,nie tylko 13-nastolatki.
kurcze kazdy ma prawo lubic nawet Fasolki w tym wieku.

Skillet

Zdecydowanie nie tylko, ale chyba jestem w tym gronie najstarszy. Trudno! :)
Gwiazdki Disneya przeminą? Masz rację Selena przestaje byc gwiazdą Disneya. Płyte nagrała dla Hollywood Records, a filmy nagrywa dla rżónych wytwórni. WOWP również sie juz skończyło, wiec jej kariera ns DC dobiega końca, ale na szczęscie ma duzo ofert na grę w innych filmach.

monyczkamala

Ja bardzo lubie jej piosenki są super. Ostatnio wyszła jej nowa piosenka z 2 albumu Round and Round . Naprawde polecam jest świetna

kanka95

Dokładnie 18 czerwca, ale nie dawno oficjalna premiere miała tez jej piosenka z filmu Ramona & Beezus "Live Like There's No Tomorrow", lecz nigdzie nie moge jej znaleźć.
Co do Round And Round, bardzo fajna piosenka, jednak teledysk jej nie wyszedł. Selena w tym teledysku duzo biega, a ma dość słabą koordynację ruchową i śmiesznie to wygląda.

p_lucasp

eh... powiem tak. Nie lubię Seleny. Może i jest ładna ale ma strasznie dziecinną urodę. Moim zdaniem jest strasznie sztuczna. Ale to moje zdanie. Co do płyty to powiem, że nagrywa je z czystej zazdrości. Ponieważ Miley i Demi też nagrywały. Selena ma przeciętny głos. Jak większość nastolatek. Ale to moje zdanie. Możecie wierzyć lub nie ale Selena ukradła piosenkę. -.-