Ostatnio na jednej ze stron przeczytałem że to koniec już serialu bo sezon który właśnie już powstaje, mowa tu o 4 sezonie będzie już ostatnim.
A tutaj niżej zamieszczam tekst który mnie bardzo ale to bardzo zasmucił.
Gwiazdce jest przykro, że to koniec serialu, w którym grała główną rolę.
Selena Gomez w ostatnim wywiadzie dla MTV zwierzyła się, że z bólem rozstaje się z serialem "Czarodzieje z Waverly Place".
- Niestety pracuję nad ostatnim już sezonem serialu. To bardzo przygnębiające - wyznała gwiazdka.
Oglądacie serial "Czarodzieje z Waverly Place"? Też żałujecie, że to już koniec?
Straszna szkoda to był jeden z najlepszych seriali na Disney , bez Czarodziei , Hanny i Jonasów to już nie bedzie ten sam Disney.
I zabraknie także seleny która widzimy codziennie
Chyba tak ale nie jestem tego pewien bo tego nieoglądam tylko oglądam Czarodzieje z Waverly Place i od czasa do czasu Słoneczna Sonny
Nie Jonasi będa jeszcze kręcić nastepny sezon , pomyliłem się . Ale to i tak nie zmienia faktu , ze na Disneyu będzie smutno , chyba , ze jakimś cudem Selena wróci w postaci kogoś innego na tym kanale , chociaż do postaci Alek się już wielu z nas przywiązało jak i cudnego dziecka (Maxa)
Uwielbiam Selene Gomez (Alex Russo) i jej gre aktorską ale gra Jake T. Austina (Max Russo) mnie rozbraja i było to dobre posunięcie w całej tej produkcji i przyznaje racje [cudowne dziecko (Max)]
Trzeba kiedyś wybrać się do Ameryki na jej koncert , chociaż najlepiej jest z nią rozmawiać na plaży w Miami bo tam jej nie atakują tysiące fanów , i do tego przebywa tam kilkadziesiąt jak nie kilkaset razy w roku
Zgadzam się z Olus0104 we wszystkim
A co do Miami jest tam raczej często ale wszędzie gdzie ona jest są jej fani i zrobią wszystko żeby ją chociaż zobaczyc
Radziłbym zacząc od koncertu