Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 220 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

Ostatnio na jednej ze stron przeczytałem że to koniec już serialu bo sezon który właśnie już powstaje, mowa tu o 4 sezonie będzie już ostatnim.
A tutaj niżej zamieszczam tekst który mnie bardzo ale to bardzo zasmucił.

Gwiazdce jest przykro, że to koniec serialu, w którym grała główną rolę.

Selena Gomez w ostatnim wywiadzie dla MTV zwierzyła się, że z bólem rozstaje się z serialem "Czarodzieje z Waverly Place".

- Niestety pracuję nad ostatnim już sezonem serialu. To bardzo przygnębiające - wyznała gwiazdka.

Oglądacie serial "Czarodzieje z Waverly Place"? Też żałujecie, że to już koniec?

Big_Krixus

Straszna szkoda to był jeden z najlepszych seriali na Disney , bez Czarodziei , Hanny i Jonasów to już nie bedzie ten sam Disney.
I zabraknie także seleny która widzimy codziennie

Misisko33

a co Jonasi już też kończą z serialem?

Miley_16

Chyba tak ale nie jestem tego pewien bo tego nieoglądam tylko oglądam Czarodzieje z Waverly Place i od czasa do czasu Słoneczna Sonny

Big_Krixus

Nie Jonasi będa jeszcze kręcić nastepny sezon , pomyliłem się . Ale to i tak nie zmienia faktu , ze na Disneyu będzie smutno , chyba , ze jakimś cudem Selena wróci w postaci kogoś innego na tym kanale , chociaż do postaci Alek się już wielu z nas przywiązało jak i cudnego dziecka (Maxa)

Misisko33

Uwielbiam Selene Gomez (Alex Russo) i jej gre aktorską ale gra Jake T. Austina (Max Russo) mnie rozbraja i było to dobre posunięcie w całej tej produkcji i przyznaje racje [cudowne dziecko (Max)]

Big_Krixus

Selena to moja idolka !
Uwielbiam ją!:)
Jest cudowna:)

Olus0104

Trzeba kiedyś wybrać się do Ameryki na jej koncert , chociaż najlepiej jest z nią rozmawiać na plaży w Miami bo tam jej nie atakują tysiące fanów , i do tego przebywa tam kilkadziesiąt jak nie kilkaset razy w roku

Misisko33

Zgadzam się z Olus0104 we wszystkim
A co do Miami jest tam raczej często ale wszędzie gdzie ona jest są jej fani i zrobią wszystko żeby ją chociaż zobaczyc
Radziłbym zacząc od koncertu

Big_Krixus

No to fajnie bo w sumie już 3 seriale odpadną z Disneya a następny to byłaby już porażka heh ;P