Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

to nadal wygląda jak przerośnięte dziecko, przebrane za dorosłą osobę... I zastanawiam się, czym się tu podniecać. Przecież talentu aktorskiego nie posiada żadnego...

Poison_91

To jest akurat twoje zdanie.
Ja mam inne.

Olus0104

Moje zdanie jest inne a że skończyła 18 lat to fakt a nie powód do czepiania się jej.
Uważam że panna Selena Gomez ma talent aktorski i jest w tym bardzo dobra i będę się tego trzymac bo jest to prawda którą zna cały ŚWIAT

Big_Krixus

Bardzo dobrze to ująłeś Big_Krixus.
Tak jest !

Olus0104

Dzięki

Poison_91

Popieram. Jeżeli ona ma talent, to ja po prostu go nie dostrzegam. No, ale grając w Disney'owskich produkcjach, jak można go pokazać. Czekam, aż Selena zagra w czymś poważniejszym i pokaże nam na co ją stać. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.

Poison_91

Również popieram. Kompletne beztalencie muzyczne i aktorskie. Po prostu szkoda gadać. Beznadziejna również jak Miley Cyrus.

maxior

To ty jesteś beztalencie ;))
Chciałbyś być taki znany jak ona ;PP

maxior

To jest temat dla tych co uwielbiają (kochają) Seleną Gomez , więc ja nie wiem poco jej "nieznawcy" się tu wyrażają i wtryniają swoje 3 grosze , masz coś do niej zachowaj to dla siebie albo założ sobie anty klub . Jeśli występowała by w filmach w samej bieliźnie albo bez to wtedy uważalibyście ją za gwiazdę , ale przeciez nie każdy musi zejść na złą drogę , nie każdemu sodówa uderza w czerep

Misisko33

ja ,,nieznwacą'' nie jestem, ale mam do niej jakiś uraz.... jakąś blokadę psychiczną ;/ gra całkiem dobrze, ale jest taka irytująca dziecinna z twarzy ;/

wizzle

dokłądnie tak samo.. ta jej dziecięca buźka.. w ogóle nie wygląda na 18 lat. WKurza to w filmach, bo gra niby kogoś w takim wieku licealnym (jak w Kopciuszku: Roztańczona Historia) i wygląda jak dziecko gimnazjum..

użytkownik usunięty
figlarna__

No, jak na nią patrzę, to dziwię się, dlaczego na Kaśkę Cichopek mówią "pyza". Przecież ta Gomez to klucha.

Klucha? Nie rozśmieszaj mnie. Fakt, jest pyzata, ale przynajmniej będzie miała na starość jędrną skórę. Na pewno lepiej wyglądać tak, niż w wieku 18 lat mieć szczuplutką jak u staruszki twarz. A uroda to kwestia gustu. Mnie bardziej podobała się, gdy była młodsza, a teraz jest dość przeciętna.

figlarna__

Na zdjeciu nie wygląda, bo jest sprzed dwóch lat. A co do kopciuszka, podczas nagrywamie filmu nie miała skończonych 16 lat, wiec jak miała wygladać na 18?

Poison_91

ojeju to chyba dobrze że wygląda młodo...niektórzy mają 18 lat a wyglądają na 25-latków,

poza tym Selena nie jest brzydka. Ma naturalną urodę więc czego się czepiacie. Jakby była wytapetowana to zaś byście się czepiali że jest sztuczna

użytkownik usunięty
madz_iulkaa

A ona nie jest wytapetowana?? Ojojoj, ktoś tu chyba ma coś ze wzrokiem...

Tak na pewno mam coś ze wzrokiem xD muszę iść do okulisty

Może i studiujesz dwa kierunki, ale jak się na nie dostałaś? Zbyt inteligentna chyba niestety nie jesteś.

Poison_91

Uwielbiam ta dziewczynę,jej magiczny głos,świetny styl i niepowtarzalna urodę.

ChocolateyPops_

Tak jest ! :)

Olus0104

I drwicie sobie mówiąc , ze ona ma na sobie całe mase makijazy , to nie prawda bez makijazu czy z makijażem wygląda tak samo (ślicznie) , niewiele teraz młodych nastolatek moze pochwalic się taką urodą czy sercem które bije dla innych a nie dla narkotyków , alkocholi imprez , fajek czy innych okropnosci.

użytkownik usunięty
Misisko33

Dobra, jej wygląd to kwestia gustu. Moim zdaniem ma twarz jak świnka. Ale jakim prawem robisz z niej Matkę Teresę? Każda gwiazda prowadzi jakąś działalność charytatywną. To nic niezwykłego.

Nie robie z niej "Matki Teresy" bo nią nie jest , nie napisałem czegos takiego . Poprostu nie rozumiesz wyrażenia "sercem które bije dla innych" . Powiedz mi gdzie Liv Taulor czy Miley Cyrus albo Emily Osment udzielaja sie charytatywnie

użytkownik usunięty
Misisko33

Nie powiem Ci, bo nie śledzę ich życia- nie jestem ich fanką. Ale skoro o ich działalności charytatywnej nie jest aż tak głośno, to świadczy o tym, że jest szczera i nie na pokaz. A swoją drogą, ile ty masz lat, dziecko drogie, że nie wiesz, iż w dzisiejszych czasach 5 razy łatwiej znaleźć gwiazdę , która się udziela, niż taką, która się nie udziela charytatywnie. Wymień mi 10 gwiazd, które się nie udzielają, to pogadamy.

I jeszcze jedno- błagam Cię, nie rób z siebie pośmiewiska, zarzucając mi, że czegoś nie rozumiem. bo studiują 2 kierunki i jednym z nich jest polonistyka, więc nie mam problemów z rozumieniem tekstu.

A Pyza to gówniara,śmiać się chce, jak czyta się jej wywiady, wypowiedzi iście w stylu Justina Biebera, którego przecież tak lubi.

No i co z tego że studiujesz 2 kierunki ?
To nie świadczy o twojej wszechwiedzy.
Wracając do tematu, jej działalność charytatywna nie jest głośna po prostu ludzie czytający te forum wiedzą o niej więcej i na 99 % jest szczera.
Na pewno padnie pytanie "Dlaczego?".
Odpowiedź prosta poszperaj w tematach o niej i dowiesz się ile czasu ona poświęca na to,ile koncertów daje na cele charytatywne.
10 gwiazd które robią to z serca może jest , reszta zgadza się robi to dla rozgłosu "Jaka to ja dobra nie jestem adoptowałam dziecko i dałam 10000$ na jedzenie" na tym się kończy.

Jeszcze jedno jeżeli "A Pyza to gówniara,śmiać się chce, jak czyta się jej wywiady, wypowiedzi iście w stylu Justina Biebera, którego przecież tak lubi. " jest do Seleny Gomez to świadczy że polonistyka nie jest dla Ciebie dobrym kierunkiem.

Tyle w temacie
Pozdrawiam Klakierek

użytkownik usunięty
klakierek6

"No i co z tego że studiujesz 2 kierunki ?
To nie świadczy o twojej wszechwiedzy."
Gdzie ja tu piszę o mojej rzekomej "wszechwiedzy"?? Dziewczyno, ogarnij się, ja nic takiego nie napisałam! Masz jakieś kompleksy czy co?

"Wracając do tematu, jej działalność charytatywna nie jest głośna po prostu ludzie czytający te forum wiedzą o niej więcej i na 99 % jest szczera.
Na pewno padnie pytanie "Dlaczego?".
Odpowiedź prosta poszperaj w tematach o niej i dowiesz się ile czasu ona poświęca na to,ile koncertów daje na cele charytatywne. "
Na 99%???????? Nie, nie masz prawa tak mówić, bo ile w jej działalności jest szczerości, wie TYLKO ona sama.

10 gwiazd które robią to z serca może jest , reszta zgadza się robi to dla rozgłosu "Jaka to ja dobra nie jestem adoptowałam dziecko i dałam 10000$ na jedzenie" na tym się kończy.
TYLKO 10??????? To gwiazdy serca nie mają? Oni wszyscy , no, może nie wszyscy, ale w większości, robią to szczerze. Oni dobrze wiedzą, że info o ich działalności charytatywnej rzadko trafia do opinii publicznej. To są ludzie. Fakt, że bardziej zapatrzeni w siebie, ale mają uczucia i robią to z dobroci serca. A jest naprawdę mnóstwo gwiazd bardziej zaangażowanych w działalność niż Pyza (i wykorzystujących bardziej kreatywne pomysły niż koncerty).

"Jeszcze jedno jeżeli "A Pyza to gówniara,śmiać się chce, jak czyta się jej wywiady, wypowiedzi iście w stylu Justina Biebera, którego przecież tak lubi. " jest do Seleny Gomez to świadczy że polonistyka nie jest dla Ciebie dobrym kierunkiem."
To pozostawie bez komentarza- każdy normalny człowiek zrozumie, o co chodzi.

Mam pytanie. Czy masz jakieś problemy z nadwagą ? Pytam się ponieważ ciągle Selene nazywasz "Pyza".

"Ale skoro o ich działalności charytatywnej nie jest aż tak głośno, to świadczy o tym, że jest szczera i nie na pokaz."
"Oni dobrze wiedzą, że info o ich działalności charytatywnej rzadko trafia do opinii publicznej. To są ludzie. Fakt, że bardziej zapatrzeni w siebie, ale mają uczucia i robią to z dobroci serca."
Tu są twoje 2 cytaty z których wynika ,że jeżeli akcja charytatywna jest szczera nie powinna być w mediach

A tera pomyśl przez chwile i wytłumacz mi jak w dzisiejszych czasach gdy media za przeproszeniem wchodzą gwiazdą w Dupę to jak opinia publiczna ma się nie dowiedzieć o ich akcjach charytatywnych?

""Jeszcze jedno jeżeli "A Pyza to gówniara,śmiać się chce, jak czyta się jej wywiady, wypowiedzi iście w stylu Justina Biebera, którego przecież tak lubi. " jest do Seleny Gomez to świadczy że polonistyka nie jest dla Ciebie dobrym kierunkiem."
To pozostawie bez komentarza- każdy normalny człowiek zrozumie, o co chodzi. "

Ja to rozumie tak iż ciężko u Ciebie z interpretacją przeczytanego tekstu. Bo ja nie znalazłem żadnego podobieństwa .

Dziękuje i pozdrawiam
Klakierek

użytkownik usunięty
klakierek6

Mam pytanie. Czy masz jakieś problemy z nadwagą ? Pytam się ponieważ ciągle Selene nazywasz "Pyza". ]
Masz jakie problemy z głową? Pytam się, ponieważ w wieku minimum 14 lat nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Czy ja napisałam na tym forum, że ona jest gruba? I bez tego wygląda jak pyza.

"A tera pomyśl przez chwile i wytłumacz mi jak w dzisiejszych czasach gdy media za przeproszeniem wchodzą gwiazdą w Dupę to jak opinia publiczna ma się nie dowiedzieć o ich akcjach charytatywnych?"
Bo to ich gówno obchodzi- oni szukają skandali, zdjęć bez makijażu itp. o działalności charytatywnej piszą rzadko, jak naprawdę nie mają nic "ciekawszego". Logiczne- każdy normalny człowiek o tym wie.

"Ja to rozumie tak iż ciężko u Ciebie z interpretacją przeczytanego tekstu. Bo ja nie znalazłem żadnego podobieństwa ."
O jaką analogię Ci chodzi? Jeżeli nie rozumiesz, to wytłumaczę Ci jak przedszkolakowi. Chodzi mi o to, że każdy zrozumie, dlaczego Twoja wypowiedź, że polonistyka nie jest dla mnie odpowiednim kierunkiem, jest nieadekwatna.

Nasza konwersacja podpada już pod spam więc jak coś to zapraszam na PM.

Z tego co wiem PYZA mówi się do osób otyłych.

"Bo to ich gówno obchodzi- oni szukają skandali, zdjęć bez makijażu itp. o działalności charytatywnej piszą rzadko, jak naprawdę nie mają nic "ciekawszego". Logiczne- każdy normalny człowiek o tym wie. "

Widzisz i już mamy sprawę wyjaśnioną mają wszystkie zdjęcia Seleny bez makijażu i nie ma skandali więc piszą o charytatywności gwiazdy .

"O jaką analogię Ci chodzi? Jeżeli nie rozumiesz, to wytłumaczę Ci jak przedszkolakowi. Chodzi mi o to, że każdy zrozumie, dlaczego Twoja wypowiedź, że polonistyka nie jest dla mnie odpowiednim kierunkiem, jest nieadekwatna."

Czemu nieadekwatna . Ja tu mówię o nierozumieniu czytanego tekstu jeżeli sądzisz że wywiady Seleny Gomez są w stylu Justina Biebera. Dlatego mówię że polonistyka nie jest dla Ciebie adekwatnym kierunkiem .

W celu dalszej konserwacji zapraszam do Prywatnych Wiadomości

Pozdrawiam
Klakierek

użytkownik usunięty
klakierek6

A ja mówię na nią PYZA, bo w wieku 18 lat ma twarz jak dziecko.

"Widzisz i już mamy sprawę wyjaśnioną mają wszystkie zdjęcia Seleny bez makijażu i nie ma skandali więc piszą o charytatywności gwiazdy ."
Nie zrozumiałeś mojej wypowiedz- po raz setny tłumaczyć nie będę, bo to się robi chore, żeby osoba w Twoim wieku nie potrafiła czytać ze zrozumieniem.

"Czemu nieadekwatna . Ja tu mówię o nierozumieniu czytanego tekstu jeżeli sądzisz że wywiady Seleny Gomez są w stylu Justina Biebera. Dlatego mówię że polonistyka nie jest dla Ciebie adekwatnym kierunkiem "
Opowiadanie o swoich 1. "miłościach" i tego typu innych gównach jest jak najbardziej w stylu Justina Biebera.

Zauważ to że :
"Wywiad – rozmowa pomiędzy dwiema osobami, lub prowadzącym i grupą osób, podczas której osoba przeprowadzająca wywiad zadaje pytania w celu uzyskania pewnych informacji, dotyczących na przykład jakiegoś ważnego wydarzenia."
i po prostu mogli dostać podobne pytania i prawdopodobnie obejrzałaś/przeczytałaś maksymalnie po 2 wywiady

Co do tego że w wieku 18 lat ma twarz jak dziecko to chyba dobrze że się nie starzeje tak szybko ? To może tutaj Cię boli że tak się do niej doczepiasz.

Co do 2 twojej wypowiedzi:
Miło mi mam 17 lat.
Masz prawo krytykować po to forum zgadzam się.
Czytam twoje wypowiedzi uważnie więc nie mów to o nadinterpretacji .
A co do tego że nie rozumiemy to Wielka Pani Polonistka z Ciebie nie będzie jak nie umiesz swojej opinii wyrazić tak aby czytający się do niej w pewnym sensie stosowali . Proszę wytłumacz o co Ci chodzi bo ja to interpretuje z twoich wypowiedzi tak : Charytatywność szczerza nie powinna być na pokaz . Jeżeli inaczej to interpretujesz proszę wytłumacz na spokojnie.
A co do czytania ze zrozumienie prosiłem Cię aby nie było już żadnych Spamów (typu twoje 2 wypowiedzi napisane w przeciągu paru/parunastu minut) i w razie dalszej konwersacji zapraszałem na PW (Prywatna Wiadomość)

Pozdrawiam
Klakierek

użytkownik usunięty
klakierek6

Co do tego że w wieku 18 lat ma twarz jak dziecko to chyba dobrze że się nie starzeje tak szybko ? To może tutaj Cię boli że tak się do niej doczepiasz.

Ona nie ma młodej twarzy, ale twarz dziecka. A to różnica. Młoda twarz jest dobra w każdym wieku, ale twarz dziecka?? Najwyżej do 15. roku życia. Dorosły z twarzą dziecka to ohyda, obrzydlistwo. Tym się nawet w filmach straszy ( często seryjni mordercy lub jakieś dziwolągi mają twarz dziecka).

"Czytam twoje wypowiedzi uważnie więc nie mów to o nadinterpretacji ."
To, że czytasz uważnie, nie oznacza, że je rozumiesz! Czemu mam nie mówić o nadinterpretacji? Fakt, skoro czytasz uważnie i nie rozumiesz, to może o czymś innym należałoby tu powiedzieć...

"Proszę wytłumacz o co Ci chodzi bo ja to interpretuje z twoich wypowiedzi tak : Charytatywność szczerza nie powinna być na pokaz . Jeżeli inaczej to interpretujesz proszę wytłumacz na spokojnie. " Jakim cudem mam to interpretować, skoro sama to napisałam?? Pomyśl 100 razy zanim coś napiszesz, dobrze?? To adresat interpretuje, a nie nadawca!
Wyjaśnię Ci sens mojej wypowiedzi, bo pewnie nie zrozumiesz, nawet jeśli przeczytasz ze 100 razy...
Napisałam, że gwiazdy wiedzą o tym, że info o ich działalności charytatywnej rzadko trafia do mediów, żeby udowodnić, że one (sławy) naprawdę mają serce i nie pomagają ze względu na popularność. A napisałam to w odpowiedzi na Twoje głupie słowa: "10 gwiazd które robią to z serca może jest , reszta zgadza się robi to dla rozgłosu "Jaka to ja dobra nie jestem adoptowałam dziecko i dałam 10000$ na jedzenie" na tym się kończy."
Amerykańskie gwiazdy naprawdę nie muszą zabiegać o fanów, USA to nie Polska...

nie podoba ci się Selena to zachowaj to dla siebie lub wyżyj się na jakimś forum jej anty fanów i nie wszczynaj niepotrzebnych kłótni. Jeśli masz niską samo ocenę a to wynika z twoich wypowiedzi bo zawsze podkreślasz jak jesteś zdolna i w ogóle to dobrze już masz jesteś mądra, a polecam napisanie listu oraz wysłanie swojego CV do przełożonych Seleny, a tam napisz jaka jesteś wspaniała i że chętnie zastąpisz Selenę. O nie zapomnij wspomnieć jaka to panna Gomez jest denna.
{"A tera pomyśl przez chwile i wytłumacz mi jak w dzisiejszych czasach gdy media za przeproszeniem wchodzą gwiazdą w Dupę to jak opinia publiczna ma się nie dowiedzieć o ich akcjach charytatywnych?"
Bo to ich gówno obchodzi- oni szukają skandali, zdjęć bez makijażu itp. o działalności charytatywnej piszą rzadko, jak naprawdę nie mają nic "ciekawszego". Logiczne- każdy normalny człowiek o tym wie. }
w przypadku Seleny muszą pisać że robi te akcje z bardzo prostego powodu: Jeśli chcą o niej pisac to muszą tylko on tym lub jej twórczości, ponieważ Selena nie jest skandalistką.

użytkownik usunięty
Misiek_69

Nie wszczynaj niepotrzebnych kłótni????????????????? Człowieku, skąd Ty się urwałeś?? Po to jest forum, żeby wyrazić swoje zdanie. Ja mam na jej temat negatywne i MAM PRAWO pisać o tym na okrągło.

Ktoś pisze, ze jest ładna, a ja napiszę, że ma nos jak świnia. I mam do tego prawo.
Do przełożonych Selenki (chyba chciałeś napisać menagera) pisać nie będę, bo nie jestem na tyle wpatrzona w siebie, by błyszczeć w świetle reflektorów- to przywilej pyszałków. Chociaż Ty (albo Twoja megalomania) wmawiasz mi, że taka jestem.

"w przypadku Seleny muszą pisać że robi te akcje z bardzo prostego powodu: Jeśli chcą o niej pisać to muszą tylko on tym lub jej twórczości, ponieważ Selena nie jest skandalistką."
I Ty, i Twój kolega nie zrozumieliście, o co chodzi. Nie będę wam cały czas tłumaczyć moich wypowiedzi, bo do, do cholery, macie (tak myślę) więcej niż po14-15 lat, więc może czas wreszcie zacząć czytać czyjeś wypowiedzi uważnie, bo to, co robicie, jest nadinterpretacją!

mam 25 lat i raczej wątpię czy to nad interpretacja napisałem jak wygląda twój portret psychologiczny bo tak mam ukończoną psychologię i potrafię dowiedzieć się kim jesteś tylko na podstawie twoich wypowiedzi a z twoich wynika że jesteś zakompleksioną z niską samooceną smarkulą w ciele dorosłej osoby.

użytkownik usunięty
Misiek_69

HA,HA,HA,HE,HE,HE
Udawanie kogoś, kim się nie jest... i kto tu ma kompleksy. Druga rzecz: Ja o Selence, Ty o mnie, ja o Selence, Ty o mnie i tak w kółko... To się robi nudne. Brak argumentów? Jakieś problemy psychiczne?? Zamiast udawać psychologa, lepiej się do niego wybierz naprawdę.

Fajnie że studiujesz tyle kierunków, jeśli jesteś taka zdolna to zajmij jej miejsce, a i polecam ostatni klip Seleny jeśli ona nie ma walorów kobiecych to nie wiem jestem pedofilem, poza tym my faceci lubimy dziewczyny wyglądające młodo.

Misiek_69

Komentarz właściwy

Poison_91

http://happybutt.files.wordpress.com/2010/03/selena-gomez.jpg

Faktycznie, przerośnięte dziecko.

użytkownik usunięty
p_lucasp

Tak, przerośnięte dziecko. To, że jest ubrana, jak dorosła , nie oznacza, że naprawdę tak wygląda. Ma nosek jak świnka- dlatego ma taki dziecięcy wyraz twarzy.,

ale czemu aż tak przeszkadza Ci ta prześliczna i przesłodka buźka Selenki? masz jakieś kompleksy czy coś.

http://www.temptaliaimages.com/2010vmas/2010vmas_selenagomez002.jpg

Lpeiej?

użytkownik usunięty
p_lucasp

Lepiej niż na poprzednim, bo nos świni nie rzuca się w oczy, ale dalej źle.

Pokaż swoje zdjecie, to porównamy.

Poison_91

może jest ładna, ale jak dla mnie za słodka.

Kalki90

I takie to dzisiejsze disnejowskie popierdółki bez krzy talentu i jakijkolwiek charyzmy "rządzą" tym parszywym światkiemXd
Przeprowadzam się na Marsa.

WhiteDemon

Super, doskonały komentarz. Tylko tyle potrafisz? Powiedzieć o kazdym ze nie ma talentu? Gratuluje. Pokaż co ty potrafisz, jaki ty masz ogromny talent! Wszyscy chętnie to zobaczą.

WhiteDemon

Gdzie Ci Disneyowskie popierdówki rządzą ? Oprócz USA ?

Poison_91

I co z tego że ma 18 lat.? Będzie długo młoda :) . Moim skromnym zdaniem Sel ma talent aktorski, świetnie sobie radzi z rolą Alex Russo, może póżniej zobaczymy jakąś większą produkcję z jej udziałem. Chętnie obejrze :)