Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 420 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

W Bravo ukazał się artykuł o Sel i o pewnym chłopaku.
Nie zdradzam szczegułów.
Sami przeczytajcie:)

Olus0104

a mi może zdradzisz bo jak wiesz jestem za stary na bravo

Big_Krixus

eee tam przeszadzasz.
Idz do pierwszego lepszego kiosku.
:)

Olus0104

niech ci będzie bo chyba cię nieubłagam

Big_Krixus

Nie o to chodzi.
Dużo by pisać.

Olus0104

Nie wierzę Ci, niby o którym? Taylor L. Justin B. Nick J. a moze Sterling K?

p_lucasp

A tak przy okazji jaka Sel?

p_lucasp

W tym bravo kłamią całe życie , zobacza jak sie z kimś uściskuje i odrazu jej chłopak. Wyraźnie powiedziała na swoim koncercie który odbył się w niedzielę gdy ktoś z widowni zadał jej pytanie o chłopaka. Powiedziała , ze nie chce zostać zraniona , i przeżywać to długi okres więc narazie potrzebuje tylko przyjaciół

Misisko33

Zgadzam się z tobą co do Seleny a te Bravo kupiłem i przeczytałem i niewierze żeby Selena zaczeła kręcic z 28 letnim facetem to tylko jej przyjaciel

Big_Krixus

a o kim była mowa?

p_lucasp

Koleś się nazywa Cory Monteith

Big_Krixus

I wsyztsko jasne, spotkali sie na planie filmowym Monte Carlo. Może w filmie będą grać parę, zrobili sobie kilka zdjęć, na koniec zdjeć do filmu się pozegnali. Ktoś to podchwycił i tyle z tego wyszło.
Dziekujemy, spraawa zakmnięta

p_lucasp

Nie byłabym tego taka pewna,że zamknięta....

Olus0104

Why?

p_lucasp

Paparazzi nie dadzą jej o to spokoju.

Olus0104

ziomuś ma swoje życie , swoja dziewczynę z która chodzi już od 1,5 roku.
Nie zniszczy tego , jak ma już jedną miłość to druga mu nie potrzebna.

Misisko33

Mam nadzieje :)

Misisko33

Zgadzam się całkowicie z Misisko33

Big_Krixus

Ja myśle,że wszystko sie może jeszcze zdarzyć:)

Olus0104

Ja mam nadzieję , ze będzie to ktoś kto zawsze będzie przy niej , nie będą interesowały go inne kobiety. Bo ona potrzebuje kogoś miłego , opanowanego , kogoś kto podtrzyma ją na duchy w ważnych dla niej chwilach. Myslę , ze ten ktoś nie będzie nawet sławną osobistością i nie będzie z nią z powodu jej kariery tylko za jej charakter i chęć do życia która podpowiada jej by pomagać potrzebującym

Misisko33

i tu masz racje

Big_Krixus

I tak ogolnie to pasuje mi do niej jej kolega z serialu - David Henrie

Olus0104

Ona z nim nie będzie , to jest podrywacz i jest dla niej za stary :) Może się nim zauroczyła, ale szybko jej przejdzie..xD Chociarz nie wiadomo czy ona się nim interesuje media wszystkim wchodzą w życie prywatne xD

kanka95

Po co to wracać? To było dawno i nie prawda. Poznali się na planie filmu Monte Carlo.

p_lucasp

z davidem henriem ona byłą, ale już nie jest. Sporo o niej czytałem i mam nadzieję, że kiedyś ją poznam

Selena Gomez

nigdy nie była, sa pprzyjaciółmi z planu