Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

Witam,
Wszyscy normalni użytkownicy działu o "Selenie Gomez" widzą jakie osoby i do jakich sytuacji dochodzi na tym forum.
Więc mam komunikat do wszystkich, którym zależy na w/w forum.
By wybrać spośród udzielających jedną osobę konsekwętną, która by pokierowała forum. Wiem że jest możliwość by filmweb dał jednej osobie do danego działu dostęp by ten mógł blokować użytkowników jak i zamykać tematy.
Więc chciałbym ogłosić wybory byście podawali swoich kandydatów.

klakierek6

hmm z zamykaniem tematów już by mogło być, ale z blokowaniem użytkowników się nie zgadzam. Forum jest po to aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie, wulgarne posty i tak są blokowane więc nie ma problemu. I żaden użytkownik nie powinien mieć takiej władzy, bo będzie dochodziło do takich sytuacji że komuś nie spodoba się krytyka na dany temat i będzie blokował ludzi z tego powodu. Więc powinniscię zaakceptować zarówno pochwałę jak i krytykę.

Pixeli

O blokadę użytkowników chodzi mi głównie na dany temat czyli Patrz " http://www.filmweb.pl/person/Selena+Gomez-174812/discussion/G%C5%81OSUJCIE+NA+NA JLEPSZ%C4%85+G%20WIZDKE+DISNEY-A-1484122 "

A co do
"" żaden użytkownik nie powinien mieć takiej władzy, bo będzie dochodziło do takich sytuacji że komuś nie spodoba się krytyka na dany temat i będzie blokował ludzi z tego powodu.""
Dlatego nie może to być osoba, która bez powodu wpada w furię z byle postu i potrafi uszanować czyjeś zdanie na dany temat, a uwierz mi są tu tacy którzy szanują cudze zdanie.

klakierek6

Ten temat nie jest zły, tylko nietety jest pewen osoba, która nie wpoinna być chyba jeszcze przy komputerze, z postów, mozna wywnioskować ze jest za młoda.

Co do tematu, który założyłaś/eś? to taka osoba by sie przydała. Więc jesli jest to możliwe, a nie bedzie chętnych to mogę sie tym zająć.

p_lucasp

Jak coś to ja jestem płeć męska :).
Miło mi Grzesiek.
A tak w ogóle to potrzeba troszkę więcej kandydatów i głosujących, bo w innym wypadku ja najmniejszego sensu nie widzę.

klakierek6

Bez różnicy mi który z was by był , najważniejsze aby porządek pozostał a nie , jakies tematy z dziećmi grajacymi całe życie w Metina , nawet w realnym życiu.
Jakby sie pojawił Big_Krixus to on by mógł poprowadzić taką działalność

klakierek6

A co ty masz do tego tematu?
Myśle że tylko to, że ktoś Selenie może odebrać punkty.

Johny999

Oświeć mnie o jakie punkty Ci chodzi.

@Misisko33
To mamy już 2 kandydatów Big_Krixus'a i p_lucasp'a

klakierek6

bo chcesz usunąć to http://www.filmweb.pl/person/Selena+Gomez-174812/discussion/...

Johny999

http://www.filmweb.pl/person/Selena+Gomez-174812/discussion/GŁOSUJCIE+NA+NAJLEPS Zą+GWIZDKE+DISNEY-A-1484122

Johny999

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Napisałem blokada użytkownika na dany temat .. powód prosty SPAM, a nie usunięcie tematu

Johny999

OMG Bo ważne akurat są jakieś nic nie znaczące punkty.....facepalm.

Johny999

To są po prostu kpiny , załóżcie swoje własne forum i tam robcie jakieś bezsensowne ankiety czy inne duperele związane ze światem gier w którym główną rolę odgrywają żywi ludzie. Ogarneła chyba was już mania komputerowa , ludzie ogarnijcie się , wyjdźcie na dwór , do znajomych , do sklepu , bo za kilka lat nic z was nie będzie

klakierek6

Jestem tego samego zdania co Johny, to jest forum i wolność słowa, nie uważam, że te gry są głupie, widocznie ktoś czerpie z nich radość skoro wszędzie powstają i kim Ty jesteś, żeby uznawać co jest dobre a co złe. Rozumiem zamykanie tematu gdy ludzie się wyzywają i zachowują się karygodnie ale co Ci głupie głosowanie przeszkadza, przynajmniej w tej "grze" nikt się nie obraża nawzajem jak w innych tematach...

ahmojamilosc

Czy ja mówiłem coś że przeszkadzają mi jakiekolwiek 'gry', które sobie wymyślacie ?
Mi chodzi o SPAM.
Jeszcze raz zapraszam do tego tematu:
http://www.filmweb.pl/person/Selena+Gomez-174812/discussion/G%C5%81OSUJCIE+NA+NA JLEPSZ%C4%85+GWIZDKE+DISNEY-A-1484122
I prześledzenie postów użytkownika "SelenaGomez".

klakierek6

oooo... to przepraszam, wygląda na to, że monopolizuje ten post. Jeszcze raz sorry:)

klakierek6

Może nad wyraz podoba jej się ta zabawa xD jeszcze raz sorry:D trochę się wzburzyłam:D