Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 230 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

Uwarzam że ta dziewczyna jest najbardziej przyzwoitą gwiazda Dysneya. Nie jest taka jak Miley Cyrus ktora co krok zalicza jakieś wpadki.

selena2229

Kiedyś jej nie lubiłam.. ostatnio zmieniłam co do niej zdanie. To prawda jako jedna z gwiazd Disneya nie robi wokół siebie szumu.
A tak na marginesie to mogliby zmienić to zdjęcie bo wygląda na nim fatalnie a przecież jest bardzo ładną dziewczyną.

Lonely

Od poczatku wydawala mi sie na rozsadniejsza od wspomnianej Miley.
Niewiem czemu ale mam slabosc do tej aktorki chociaz jest jeszcze bardzo mloda ;]

Przyłączam sie do prosby o zmiane zdjecia ;] Podobnie jak u Demi Lovato.
Dziewczyny sa bardzo ladne i spokojnie mozna wstawic lepsze zdjecia.

selena2229

Nie mam nic do Miley, ale również uważam, że Selena jest jedną z bardziej utalentowanych osób w owym światku Disney'owskich gwiazdek 8-)
Pozdrawiam :D

selena2229

A ja uwaŻam, że powinnaś zainwestować w słownik :)

Camilla3

Ale dlaczego nie lubię słowników, ale kocham książki

selena2229

Zgadzam tu się z selena2229, Lonely, TheFirst i z _Olinka_ że Selena Gomez jest najbardziej przyzwoitą gwiazdą młodego pokolenia.
I pod zmianą zdjęcia u Seleny Gomez także się podpisuje. Widziałem jej inne zdjęcia na których wygląda naprawdę bardzo pięknie.
Także mam do niej słabośc tak jak TheFirst a nawet mógłbym się przyznac do tego że za nią szaleje lub mam na jej punkcie bzika

Big_Krixus

Ja od 2008 roku , po obejrzeniu Another Cinderella Story byłem przekonany , ze wyrośnie ona na najlepsze pokolenie ludzi z Disnay - sam Walt Disney byłby z niej dumny. Jest piękna , utalentowana i do tego pomaga dzieciom którzy potrzebują miłości.
Ciesze się także , ze jest z mojego rocznika :D

A i mam nadzieję że nie da się zwieść dla Taylora Lautnera czy innego cwaniaczka

Misisko33

Całkowicie się z tobą zgadzam

Ja się uzależniłem od mojego brachola Disneya aż trafiłem na Czarodzieji i Selene tymbardziej że takie filmy jeszcze 0,5 roku temu nie były w moim stylu tymbardziej że jestem starszy od Seleny