A niby dlaczego? Bo jest gwiazdką DC? Nie mówcie, że nie chcielibyście tam grać, występować...wiecie, nie znoszę Zmierzchu z całego serca, ale jakby mi zaproponowali rolę to nigdy bym nie odrzuciła, chociaż trochę źle bym się z tym czuła. Nie wiem jak można w ogóle jej nie lubić! Za uśmiech? Uważam, że jest słodki, nie przesłodzony. A to, że śpiewa i według niektórych fałszuje nic nie zmienia, zarabia na tym,zyskuje pewnie fanów to czemu by nie? Wolę jej głos sto razy od Cyrus, choćby była najgorszą piosenkarką wśród gwiazd DC. Co do tańca, to ja tańczę 7 lat i podoba mi się jak ona to robi. Nie bd pisać, że jaj zazdrościcie, bo to głupie. Bardzo głupie jak niektóre idiotki tu piszą. Po co się wyzywać? Można kulturalnie wyładować swoją nienawiść. Ona jest bardzo naturalna i śliczna. Szanuje fanów, oddzwania do nich (nie, nie jestem debilką, która myśli, że podaje numer telefonu na necie - można się tam nagrywać na sekretarkę, raczej nie odbiera), czyta ich listy. Ma dobre serce. Oglądałam taki filmik na którym pojechała do schroniska i tam były poszkodowane, niechciane psy. Płakała. Jeśli uważacie to za udawanie, to przynajmniej jest dobrą aktorką.
Rozumiem, że można nie lubić Miley Cyrus, bo sama jej nie lubię. I sama czasami muszę się wyładować, bo nie znoszę tak bardzo...ale trzeba się pohamować.
A Wy co o niej myślicie?
Przepraszam że tak mówię, ale jesteś dziwna. Pytasz się jak można nie lubić Selenki? I że nikt nie może mieć nic przeciwko nieij. Jak piszesz nie lubisz Miley, chociarz jest z Disney'a a (cytuję) "Rozumiem, że można nie lubić Miley Cyrus, bo sama jej nie lubię. I sama czasami muszę się wyładować" No właśnie, ja wyładuje się na Gomez bo: Jej uśmieszek nie jest słodki tylko przeslodzony! Śpiewa gożej od Miley, ma okropny głos, nie widziałam jak tańczy ale to mnie mało interesuję, i to że jest taka "dobra" to jest na pokaz! Żeby dzieciaczki ją lubiły. Najwidoczniej nie wiesz co to znaczy showbiznes. Oni mają tylko na sztukę sie pokazywać i sprzedawać, a że Disney Channel ogląda od cholery dzieci to po prostu Disney każe jej udawać niewiniątko. I napewno ma w dupie fanów. Ma 18 lat, i mówi że jest dziewicą, że nie gada o seksie, a o takim czymś to nawet 14-latki gadają! Ona jest po prostu przesłodziutką laleczką Disneya. Dlatego jej nienawidzę...Wolę Cyrus i Lovato, przynajmniej one nie są uważane jako "przykłady dla nieletnich" . Miley ostatnio powiedziała że nie będzie żadnym przykładem, bo ona sama musi martwic sie o siebie a nie o miliardy dzieci na całym świecie!
Selena Gomez = sztuczna, przesłodzona co ma w nosie fanów!
Hmm... O gustach się nie dyskutuje, ja aczkolwiek wolę Miley... Ale nie potępiam niczyjego zdania ;)
Nie znasz jej. A Miley jest brzydka, ma gdzieś fanów, nie potrafi grać, ma krzywe zęby itd. Na każdą się coś znajdzie. Sama mówi, że nie chce mieć fanów dzieci, ale tylko takich ma.
Gadasz o tym? Wow, to dopiero wyczyn. A wiesz co? Ja nie gadam. :) I bardzo się cieszę.
Wiem, że za dobrze Sel nie śpiewa, ale nie wierzę, że jest taka 'miła' na pokaz. Nie chodzi mi w poście o to, żeby na siłę Was przekonywać, że jest OK albo wpajać Wam, że absolutnie to niedopuszczalne jej nie lubić. (nie wiedziałam jaki tytuł dać :D) po prostu...podaję argumenty i fakty o których ktoś może nie wiedzieć.
Nie jej wina, że ją tak postrzegają jako przykład. Uważasz pewnie, że wszystkie 'nastolatki' chcą być zbuntowane?
Aha...i po prostu życzę Ci żebyś miała satysfakcję z tego, że przed 18 poszłaś do łóżka. Serio ;]
ej ej zwolnij troche ;) ja rozumiem ze ktos wyrazil negatywną opinie na temat osoby którą lubisz ale to nie znaczy ze mozesz przez to wlazic na czyjas prywatnosc... wiec wyluzuj ;)
Co do tej całej Seleny, no coz ja tez jej nie lubie, za jej sztucznosc, brak talentu ( bo jak wiadomo teraz kazdego da sie wypromowac, ... heh jest taka przeslodzona ze po prostu mi nie podchodzi ;) aczkolwiek szanuje Twoje zdanie bo o gustach sie nie dyskutuje, ale czasami zaprzeczasz sama sobie ;) tzn bronisz jednej jadąc po drugiej bezpodstawnie. krytykujesz tą Miley za krzywe zeby ( WTF ? ) ... ja moge skrytykowac Selene za wyglad dziecka no i na jedno wyjdzie ;) nie mozesz czepiac sie innych ze jej nie lubią :P life is brutal :P
A co 'pójście przed 18 do łóżka' ma wspólnego z Miley? Może to raczej Miley nosi pierścień czystości, żeby pokazać, że właśnie odwrotnie powinno być, a ta twoja selenka cała, co nawet nie umie śpiewać, a jedyne co potrafi to się szczerzyć do kamery i naśladować innych, już prędzej jest przykładem tej antyczystości.
Zgadzam się z tobą w 100%. Selena naprwadę zachowuje się jak dziecko, idealna córeczka tatusia. Ale nie sądze żeby nie robiła tego na pokaz. Oczywiście i ja nie dyskutuję o gustach. Po prostu wyrażam swoją opinie na jej temat.
Ja mam dopiero 14 lat, ale w klasie jak i w szkole nikt nie zachowuje się jak dziecko. Nie chodzi mi o tym że każda nastolatka jest zbuntowana. Tylko o to, że napewno nikt nie zachowuje się idealnie i słodziutko. Nie lubie jej po prostu za to, i że śpiewa choć nie umie. Tylko mówią na cyrus że nie umie śpiewać itp. ale nikt nie mówi o Selence "wypieprzaj ze sceny bo fałszujesz" a tak jest. Dlaczego? Bo robi wszystko NA POKAZ . Przynajmniej ja tak sądze. A ty skąd wiesz że ona prywatnie też jest taka kochaniutka?
No i macie rację w pewnym sensie. Możliwe, że te gwiazdy DC tylko się cieszą, że ich płyty się sprzedają itd. Ale trudno, ja tam ją bd lubić, a np. takiej Vanessy albo Miley to nigdy nie polubię.
Eeee, tak po części ją lubię ale także uważam że jest przesłodzona. Według mnie, robi wszystko co każe jej DC, a Miley powiedziała "NIE", che robić co jej się podoba a nie to co jej karzą, i za to ją cenię.
PS. Tak w ogóle to Selena nie wydała żadnej płyty, ona ma tylko piosenki do filmów.
No kolego/kolezanko masz troche nieaktuale informacje. Selena wraz ze swoim zespolem nagrala plyte. Plyta nazywa sie "Kiss & Tell", znajduje sie na niej 13 utworow, w tym "Tell Me Something", pochodzace z filmu "Kopciuszek - Roztanczona Historia", tylko w nieco zmienionej wersji. Plyta miale premiere 29 wrzesnia w USA. Niestety w Polsce premiery nie bylo i raczej nie bedzie. Jesli chodzi o muzyke do filmow, to wcale tak duzo piosenek nie nagrala. Po za wspomnianym "Tell Me Something", nagrala 3 piosenki do "Wizards Of Waverly Place Movie", w ktorym sama gra. Nagrala rowniez piosenke "Cruella De Vil" do "101 dalmatynczykow", oraz "Fly To Your Heart" do "Dzwoneczka" i "One And The Same" do "Programu Ochrony Ksiezniczek" wraz z Demi Lovato. Oprocz tego spiewala w kilku piosenkach uzytych w serialach m. in. "Make It Happen" wraz z Davidem Henriem.
Wracajac do tematu.
Chcialbym wiedziec co dla was znaczy ze jest ona przeslodzona, oraz co znaczy ze robi to co kaze jej Disney. Jak wy to rozpoznajecie?
Nawet jesli robi to co kaze jej Disney, to nie ma w tym nic dziwnego, bo kazdy pracownik robi to co nakazuje mu pracodawca. Selena w 2008 roku podpisala kontrakt z wytwornia Hollywood Records, od konca 2009 jej fani wysylaja listy na adres wytworni, a nie jak to bylo wczesniej do Disneya. W tym roku premiere bedzie mial film w ktorym ona wystapi, a ktory nie pochodzi od Disneya. Rowniez w tym roku rozpocznie prace nad dwoma innymi filmami niepochodzacymi od Disneya. Mozliwe ze to juz koniec bycia "gwiazdka" Disneya, a szkoda bo juz nie bedziemy mogli ogladac jej w "Czarodziejach".
Sorry, ze w dwoch postach, ale moj sprzet nie pozwolil mi umiescic wiekszej ilosci znakow.
No to faktyczne wielkie sorki, bo naprawde nie wiedzialm, że nagrala własną płyte. No to się przyznaję że się myliłem, a te wszystkie piosenki do filmów co wypisałeś to znam i powiem że są spoko. Przesłodzona, hmmmm... no może już tak nie jak kiedyś, ale jak na przykład rozpłakała sie przy tch bezdomnych psach ze schroniska to to uważam za naciągany bajer dla kamer. Ale tak w sumie to nic do niej nie mam, fajnie gra, a jak śpiewa to nie wiem, bo nie widzilem jej na żadnym koncercie a na płytach każdy wyjdzie dobrze. Zaraz wejdę na youtube i poszukam jej koncertów . :)
Eeeeee, właśnie znalazłem na youtube to: http://www.youtube.com/watch?v=7a9czYT7FgQ po czym stwierdzam fakt, że jak na moje uch refren jedzie z playpack'u, czym sprawiła sobie u mnie WIELKIEGO minusa. Bardzo cenie gwiazdy, które nie boja sie zaspiewac po swojemu i zawsze powtarzam : "Nie wychodzi ci śpiewanie? co z tego, fani kochają CIEBIE i TWOJ głos a nie komputer" I za to właśnie bardziej cenię Cyrus, bo nigdy jeszcze nie śpiewala z playbacku po mimo tego ze tez nie kazdy koncert jej wyjdzie.
Obejzalem ten filmik i faktycznie slychac tam nieco zmieniony glos, lecz wydaje mi sie ze to przez chorek, bo tak naprawde ja slysze go bardziej niz sama Selene. Jednak moge sie mylic bo nie jestem specjalista.
Mi jej wersje koncertowe sie podobaja bo nie sa takie sztywne. Czasami troche inaczej zaspiewa, czasami zmieni glos itp.
Jesli chodzi o te zwierzeta to nie wiem jak to bylo, bo tego nie widzialem. Jednak moge powiedziec ze na swiecie zyje wiele osob, ktore by sie tak zachowaly. Sam nie wiem, jak bym zareagowal w takiej sytuacji, moze zachowalbym sie podobnie. To jest chyba minus bycia gwiazda, bo co nie zrobisz, jest zle. A moze naprawde sie przejela losem tych zwierzakow. Ostatnio na youtubie mozna zobaczyc filmik w ktorym apeluje o pomoc dla Haiti. Wydaje mi sie ze nie robi wszystkiego pod publiczke i na prawde jest wrazliwa osoba.
Ujmę to tak : wszyscy macie rację.
Ale przesłodzona? Uśmiech to ma według mnie cudny :) Może dla niektórych...
Nie sądzę żeby tak zaraz wszystko robiła co jej karzą...ale w sumie ja bym się może podporządkowała na jakiś czas żeby się do końca wybić, a potem bym zrobiła własną karierę. Nie wiem, ale to jej wybór.
Po któreś tam ja myślę, że to z psami nie było udawane. Ja bym chyba tak samo postąpiła - a tej cechy u siebie za bardzo nie lubię. Po prostu kocham zwierzaki. Lubię jej piosenki. A Miley to jest taka trochę dziwna...;/ Może nie taka na jaką wygląda, ale jej nie lubię. Ale ma talent do śpiewania, to trzeba przyznać!!
Tak to prawda, każdy z nas ma trochę racji :) Ale to już tak jest że kto jest jej oddanym i wiernym fanem będzie jej bronić za wszelką cenę (nawet jeżeli do końca nie będzie miał racji), a ci co jej nie lubią będą na nią najeżdżać jak tylko się da (pomimo tego, że też nie zawsze mają rację). No cóż taka już funkcjonalność człowieka :)
:) heh, no niestety tak jest, aczkolwiek nie zawsze. Jesli chodzi o Selene, to ja i tak bede za nia.
Za Miley nie przepadam, ale lubie jej piosenki i lubie tez jej gre. Denerwuje mnie jej zachowanie.
Tak samo jak ostatnio napisałam co myślę o pattinsonie i już morze zdruzgotanych fanek, że ktoś może go nie lubić (oczywiście wszystkie te fanki zmierzchu najeżdżają na wszystkich z hp, bo to niby konkurencja, tylko, ze zmierzch nie możne się równać z hp). Jedna nawet ciągle komentuje mój profil (dlatego nie przerazić się opisami na nim :D ), jest taka żałosna, a ma 18 lat. Boże, ja jestem młodsza i nawet ja mam choć trochę kultury, tylko współczuć, ale to jest właśnie przykład tego, że każdy broni swojej gwiazdy za wszelką cenę. Nie mogę się doczekać dnia kiedy oni wszyscy zrozumieją, że zmierzch to tylko swego rodzaju moda. Ta lala co mnie obraża pewnie nawet tej książki nie czytała, tylko się podnieca pattinsonem, heh. O.o
Zmierzch ma podobna reputacje, jak "bajki" Disneya. Wszyscy sie smieja jak to mozna w ogole ogladac, a tak na prawde wszystko jest w necie. Ja Potterem to sie interesowalem jeszcze za czasow podstawowki i gimnazjum, teraz lubie co najwyzej poogladac filmy, ktore wedlug mnie sa naprawde dobre. Jesli chodzi o Disneya, jestem chyba jedyna osoba w moim wieku, ktora na luzie mowi ze to oglada.
Odmówiłabym. Nie zniosłabym oceny 1/10 na filmwebie, krzywych spojrzeń starszych ludzi na ulicy, oraz 8-letnich fanek proszących o autografy xd. Właśnie mimo tego, iż Miley Cyrus to dno, jej głos podoba mi się znacznie bardziej niż Seleny.
A ja nienawidze i seleny i Miley (choć Miley bardziej). Nie lubie ich
dziecinnych mord głosów i wysokiego miemania o sobie........
nie znam osobiście Seleny ale nie wszyscy muszą robic wszystko na pokaz. Moim zdaniem Selena jest w niektórych sytuacjach naturalna, ale jej piosenki dyktuje jej Disney Channel i pod jego wpływem sztucznie gra, i się zachowuje też czasem z tymi uśmiechami. Lovato i Cyrus są podobne chociaż Miley już zbuntowała się i dobrze! gdyby mi dano propozycje zagrania w Disney Channel nigdy bym się nie zgodziła. Wiedziałabym że to dobrze nie wyszłoby na mojej karierze, bo kto mnie zauważy jakbym poprostu grała sztuczne miny, pozy, sposób mówienia ? Życzę jej aby przestała grac w Disney Channel bo szkodzi tylko jej karierze a taką złą aktorką nie jest. Ale jej śpiew, niech zakończy szybko karierę wokalistki bo to poprostu jest tragedia jak ona śpiewa.
Ja osobiście wole Selene ponieważ jest śliczna, utalentowana. Nie uważam że jej uśmiech jest przesłodzony bo jest bardzo ładny. Co do śpiewu Selena musi jeszcze trochę ''poćwiczyć'' i będzie git xD
nienwaidze tych pseudogwiazd... i powiem ci że wcale bym nie chciał, a nawet bym sie wtydził tam grać i być idolem dzieci w wieku od 5 do 15 lat... bo nikt dorosły ich nie traktuje powaznie.
Ja także wstydziłabym się grać w tego typu produkcjach, ale jakby ktoś by
mi to zaproponował, to właściwie czemu nie? Według mnie nie oznaczałoby to
oceny oceny 1/10 na filmwebie, dobry aktor potrafi dobrze zagrać nawet w
tego typu produkcjach...
NOm zgadzam sie z toba Mona xD Chociaz Selena nie jest zła. W czarodziejach z Weverly place nie widać po niej dobrej gry aktorskiej, ale fajie zagrła w ochronie programu księżniczek, a jeszcze lepiej w kopciuszek roztańczona historia
Ja tam ani nie lubię tej całej laleczki Miley, ani Seleny, ani Lovato. Wszystkie są żenujące, beznadziejne. To jest moje zdanie.
Ranyy , co Wy wgl robicie ? Piszecie na wzajem , jedni na Sel inni na Miley a i jeszcze Demi się oberwie. Pomyślcie ludzie po co się kłócić ? Ktoś tu mądrze napisał że o gustach się nie dyskutuje. Ja powiem Wam , że lubię Sel i Demi i Miley można powiedzieć , że też. No i co z tego że mnie denerwują jej zęby , ale lubię jej piosenki ? Piosenki Sel bardzo lubię i Demi zresztą też. Ale jaki sens ma ta wasza kłótnia !?
Obrażacie tylko jakieś osoby. `Ja lubie Sel więc sie powyrzywam na Miley` , `Ja lubię Mile więc się powyżywam na Demi` , Ja lubię Demi więc pogadam na Sel`.
Żałosne to jest. Sorry jak coś ale serio , nie wiem do czego zmierzacie..
Pozdrawiam ;)
właśnie ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Co do Seleny, Maley, czy Demi raczej wątpię żeby kto ktokolwiek z was znał je osobiście by móc oceniać dziewczyny. Co do kontraktów dziewczyn z DC zawsze trzeba zacząć od czegoś by móc później się rozwijać. ktoś z was jest krytykiem filmowym raczej wątpię a skoro nie jesteście krytykami to oceny wasze że ktoś źle gra nie są uzasadnione. Akurat Selena zdaniem wielu krytyków gra bardzo dobrze. Mogę tu podać jak ktoś zechce linki ze stron amerykańskich gdzie oceny filmów i aktorów są naprawdę rzetelne i wiarygodne. po linki proszę pisać na moje konto. Śpiew seleny prawda jeszcze dużo musi się nauczyć ale jest na dobrej drodze. co do filmografii Seleny rozpoczęła dobrze i powoli pinie się w górę gdyby była taka kiepska nie zatrudnili by jej do żadnego filmu, a w produkcji są filmy (nie disneyowskie) w których gra naprawdę poważne role. dopiero po tych filmach będzie można ocenić jej grę aktorską. A oto Filmy w których zagra: Monte Carlo, What boys want, Ramona & Beezus. A jeszcze jedno jeżeli jesteście tacy wspaniali to czemu nie jesteście na jej miejscu. a gdy rozpoczynała prace dla dineya nie miała nic do powiedzenie bo w tedy rodzice tylko i wyłącznie oni mogli decydować co ich córka będzie robić, bo akurat w tedy byłą nie letnia i wątpię żeby któreś z was kto żyje w normalnej rodzinie sprzeciwił się rodzicom tak, że nie zagra w filmie. Myślę że każdy dzieciak by się na to zgodził. może się mylę, ale człowieka można oceniać gdy się go pozna i nie rozumiem takiej gadaniny że nie nawiedzicie którejś z tych dziewczyn nienawidzić to możecie tylko wizerunku który wam media przekazują, ale nie tych dziewczyn. poza tym wszystkim co je obchodzi jakiś tam blog czy ocena w Polsce. ale jeśli przypadkiem by trafiły na tą stronę i ktoś by im to przetłumaczył to dziewczyny róbcie swoje i nie zważajcie na innych.
A jeszcze żeby nie było mam 19 lat. dopiero gdy ogłada się filmy seleny w orginale bez tego żałosnego dubbingu można poznać jak naprawdę gra aktora bo na to prócz ruchów składa się głos aktora. A uśmiech seleny jest jej tzw. znakiem firmowym i przez ten uśmiech nie jednemu facetowi tu myślę również o sobie uginają się kolana.
No właśnie. O to mi chodziło , że nie można nikogo oceniać jak się go nie zna ..
I wszyscy czepiają się Sel czy innych dziewczyn a tak na prawdę ich nie znają. I skąd Wy możecie wiedzieć co tak np Disney robi z tymi `swoimi gwiazdkami` co ? Myślicie że to Disney kazał Vanessie wpuścić te swoje nagie foty do netu ? Ja myślę że nie..
A może dla tych dziewczyn podoba się praca tam , co ? Pewnie nikt z Was nie wpadł na ten pomysł.. A przecież np `Kopciuszek - roztańczona historia` nie leciał na DC więc można powiedzieć że to nie Disney'owski film , a Sel w nim zagrała. Gdyby nie chciała rzuciłaby Disney'a i bez niego też zrobiła karierę.. Miley też jest już tak znana , że teraz tak na prawdę już Disney'a nie potrzebuje , a i tak tam gra. Dlaczego ? Może to lubi.
A teraz Danielle Campbell. Wcześniej grała w innych filmach ale dzięki Disney'owi stała się sławna i podpisala umowę na dalszą współprace. Myślicie , że gdyby się jej tam nie podobało chciałaby tam dalej pracować? Raczej nie.
I właśnie dobrze napisane , że te dziewczyny nie bd zwracać uwagi na to co Wy tu na nie piszecie. Powiem Wam że z takim podejściem do tego wszystkiego to daleko nie zajdziecie..
I nie wiem co Wam w Dosney'u przeszkadza.. Może mnie oświecicie ?