Selena jest śliczna i bardzo utalentowana. Świetnie gra śpiewa i tańczy.Życzę jej powodzenia i mam nadzieję, że w przyszłości zostanie wielką gwiazdą, bo z pewnością na to zasługuje=***
Zgadzam się jest piękna młoda i utalentowana. Ale krytycy jej nie oszczędzają są jak pijawki czepiają się tych co mają talent i wielki potencjał zamiast tych co go nie mają!!! Powodzenia. Za kilka lat napewno będzie wielką gwiazdą!!!!
Racja Selena jest śliczna i jest swietną aktorka i piosenkarką. I zasługuje na bycie gwiazdą bo jest cool!!!! Pozdro dla fanów Seleny.
Według mnie jest bardzo ładna i wcale nie gra źle jak na swój wiek. Badzo podobała mi się w roli Mary w "Kopciuszek: Roztańczona historia".
Popieram poprzednią wypowiedź :P Miley mnie denerwuje, nie lubie jej stylu bycia i wywoływania skandali ;p
Selena w Kopciuszku i Czarodziejach była idealna. W Programie mniej mi się podobała. Ogólnie jest wszechstronnie utalentowana i ja lubię.
Myślę, że jak na tak młodą osobę zapowiada się wspaniale... Też ją lubię i zdecydowanie popieram :D
<Pozdrawiam>
świetnie tańczy? ekhem, gdzie niby?
a ze śpiewaniem do stóp miley cyrus nie dorasta. nie bardzo lubię tych wszystkich 'gwiazdek' disneya, a dokładniej rzecz ujmując tego, co zostało ze wspaniałego Walta Disneya, ale miley jest o wiele lepsza od niej w tym, co robi, bo przynajmniej umie śpiewać i ma mocny głos. nie to, co selena. -.-
Nie komentujcie negatywnie xP
popieram tych co dobrze o niej myślą;]
nie znacie jej a jeździcie po niej no chyba,że by na serio przegieła ale tego chyba...nie powiecie,nie ma dowodów xD
Ja ją lubie;)
I tu się zgodzę. Dla mnie Gomez jest nikim. Tych Czarodziejów nie cierpię !Na jej ryj już nie może patrzeć ! Najbardziej denerwuje mnie ten jej uśmieszek Grać nie umie, bo wszystko jest takie sztuczne. Śpiewać nie umie - naprawdę do Miley Cyrus jest jej baaaardzo daleko ! Już Tiffany Thornton lepiej śpiewa od niej ! Po za tym pcha się wszędzie gdzie nie powinna, a w każdej piosence ma inaczej zmieniony głos ! I czy to jest naprawdę możliwe, żeby ona miała jakiś talent ? x//
Co ja gadam ! Ona nigdy nie będzie taka jak Miley Cyrus ! może jej pomogła trochę sława jej taty, ale Cyrus ma chociaż talent do śpiewania i jak dla mnie gra też dobrze :)
No to jak nie możesz patrzeć na jej ryj to nie patrz. Czy ktoś ci przykłada do twarzy jej zdjęcie? Ludzie leczcie się, bo to jest żałosne.
Jako aktorka jest niezła, widziałam ją w POK i Kopciuszku i bardzo mi się podobała jej gra. Jest śliczna to fakt. Natomiast co do śpiewu.. no cóż,nie słyszałam jej na żywo wiec nie oceniam,natomiast mam pewne wątpliwości co do jej śpiewu;) Aczkolwiek lubię od czasu do czasu posłuchać jej piosenek.
Talentu tutaj żadnego nie widzę. No chyba jeśli robienie z siebie idiotki w serialach to talent, wtedy się zgodzę, że Selena jest utalentowana. O śpiewie nie wspomnę, porostu BEZ KOMENTARZA.
Talentu tutaj żadnego nie widzę. No chyba jeśli robienie z siebie idiotki w serialach to talent, wtedy się zgodzę, że Selena jest utalentowana. O śpiewie nie wspomnę, porostu BEZ KOMENTARZA.
jedyne brak talencie to ty pier$olona sue a co myślisz że cyrusowa pipa ma talent owszem ma do robienia z siebie debilki cyrus to brak talencia tak jej cała rodzina brat emo siostra krzywy ryj i ona dziwka a jak pojedziesz coś o hemp gru to pożałujesz
A czy ja mówię, że lubię Miley ? Jej w to nie mieszam bo tu jest mowa o Selenie.. nie mogę mieć swojego zdania co do niej ? A ty "hemp gru" nie zasługujesz na nazwę dobrego zespołu.. bo po tym jak się wyrażasz pasuje do Ciebie raczej nazwa "Paris Hilton".
Śpiewa i tańczy? Buahahahaha
Nie umie ani śpiewać ani tańczyć, smutne i przykre, ale prawdziwe ^.^
Śpiewa i tańczy? Buahahaha
Nie umie ani śpiewać, ani tańczyć. Smutne i przykre, ale taka prawda ;D haha
Selena jest naprawdę utalentowana i śliczna:)kiedys nie "znałam" seleny tylko miley i myślałam że to miley jest świetna ale teraz widzie że sel jest o wiele lepsza:*nie robi wszystkiego na pokaz tak jak miley:*miley w stacji disney gra słodziutką niewinna dziewczynkę gdy udziela wywiadów robi to samo a w prywatnym życiu nie obchodzi jej nic więcej tylko rozgłos i chłopcy(zmienia ich jak rękawiczki):)Selena to świetna dziewczyna:*super tańczy,śpiewa i świetnie gra w filmach np.kopciuszek roztańczona historia lub program ochrony księżniczek:*mimo że jest gwiazdą to zachowuje sie jak zwykła nastolatka za to ją podziwiam że sodówa nie udwerzyła jej do głowy:*trzymaj tak dalej SELENA:)
fakt, zdjecie troche nieaktualne, tak z czasow spy kids
co do seleny: jak tanczy nie wiem, w kopciuszku to troche za malo
niektore jej piosenki sa dla mnie dobre, a niektore nie, za najlepsza uwazam fly to your heart z dzwoneczka i ... akurat ja taka muzyke lubie
talent do aktorstwa?? a co ja krytyk?, mi sie podoba
wyglad, moze byc, kazdy ma swoj gust
nie mieszajcie do tego disneya, bo to nie ma nic wspolnego
Eeeeeee... nawet ją lubię, ale wole Miley. Selena umie grać - to fakt, ale śpiewać nie potrafi, na płytach jest więcej komputera niż jej samej, Miley też nie śpiewa najlepiej ale to przynajmniej jej głos. Ale i tak ją lubie :)
Nie wiem gdzie na jej płycie słychac komputer. To jest normlane że jest poprawiana na płyte, ale nie tylko ona. Wszystkie płyty są tak robione. A na koncertach nie koniecznie fałszuje. Bo ciężko powiedzieć o kimś ze fałszuje śpiewajac własną piosenkę. Ja uważam że robi to co celowo i według mnie tak jest dużo lepiej. Nikt nie moze mówić że udaje różne rzeczy, żeby pokazać jaka jest dobra. Nike tez nie moze powiedzieć ze tak nie jest. Prawdopodobnie nie ma osoby w tym kraju, która by ją znała, więc takie pisanie to głupota. Jeśli ktoś ją pozna, to może pisać takie rzeczy. Inaczej są to tylko wrażenia wszystkich osób, ale w tym przypadku nie ma żadnej pewności.